Snak

Mere indhold efter annoncen
Al-Bold: Nu ligger forskellen på Benzema og andre franske landsholdsspillere med andre rødder end etnisk franske på, at Benzema decideret har været ude og sige, at han ikke føler sig fransk, men derimod algerisk. Han har også tidligere undladt at synge med på Frankrigs nationalsang, hvilket ydermere underbygger hans uheldige udtalelser.
De største forbrydere bærer jakkesæt
Tænker ikke der blev udtaget en erstatning fordi deadline var overskredet - ellers her jeg misforstået noget.

Deadline for udskiftning af skadede spillere var ikke overskredet, så man kunne sagtens have udtaget en anden.
Benzemas udtalelse om sine algierske rødder lod til at være sagt i affekt over ikke at være i spil til landsholdet i den periode, der er en dokumentar om ham hvor han siger han er stolt af at spille for Frankrig, og stolt af at gå i Zidanes fodspor.

At Frankrig har et afrikansk landshold som der skrives mange steder, er i øvrigt også noget pis at fyre af. Alle landshold inklusiv vores eget har spillere med rødder andre steder, Canada har 25/26 spillere der kunne spille for et andet land. Det er bare fordi mange af dem fra Frankrig er mørke at det bringes op. Varane er heller ikke fra Afrika men Caribien, Griezmann kunne spille for Portugal, Theo og Lucas for Spanien. Det er ikke 1945, det er det samme med alle landshold til VM
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Kender du ham siden du mener han har en forfærdelig personlighed, for det er ikke det man ellers hører. Alle der har udtalt sig om ham siger han er en kæmpe holdspillerAltså udover dengang han var mellemmand i afpresning af en holdkammerat? Eller hans berømte meget lidet flatterende udtalelser om Giroud? Eller Vinicius jr?
Apropos Vinicius, sådan er det jo med holdsport nogle gange.. flere eksperter var ude at sige ovenpå den episode at den slags er helt normalt i fodbold. Forskellen er blot at her blev det optaget på kamera. Man har virkelig ikke spillet bold selv hvis man vitterligt skal tage den episode for noget seriøst.

Sjovt nok er Benzema så lige præcis den spiller Vinicius fungerer bedst med idag, og omvendt.
@SotD

Det er vist lige en tand firkantet. Benzemas største styrke er hans evne til at sætte medspillere op og binde angrebet sammen, og han kunne da om nogen være med til at sætte Mbappé op.
Næppe nogen overraskelse
"Nu ligger forskellen på Benzema og andre franske landsholdsspillere med andre rødder end etnisk franske på, at Benzema decideret har været ude og sige, at han ikke føler sig fransk, men derimod algerisk. Han har også tidligere undladt at synge med på Frankrigs nationalsang, hvilket ydermere underbygger hans uheldige udtalelser.[/i]]Nu ligger forskellen på Benzema og andre franske landsholdsspillere med andre rødder end etnisk franske på, at Benzema decideret har været ude og sige, at han ikke føler sig fransk, men derimod algerisk. Han har også tidligere undladt at synge med på Frankrigs nationalsang, hvilket ydermere underbygger hans uheldige udtalelser."

Jeg er ked af at fortælle dig, men 70-80% af de franske spillere ville til en hver tid spille for deres forældres hjemland hvis ikke det ikke var for den sportslige forskel mellem Frankrig og de afrikanske lande. I Frankrig er de helte så længe de vinder, hvis ikke får de voldsom kritik med racistiske kommentar. Dette så vi ved sidste EM med Saka og Rashford. Et fremragende eksempel på dette til dette VM er Tchoumeni, Coman og Muani som har deaktiveret kommentarsporet på deres sociale medier fordi de får så meget racistisk abuse.

"I Am German When We Win, An Immigrant When We Lose"
Mesut Øzil

https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-11554867/Aurelien-Tchouameni-Kingsley-Coman-Randal-Kolo-Muani-racially-abused-social-media.html
3-1 målet er helt efter bogen, Konate aka bambi vælter jo sig selv. Hold da kæften liverpool er sunket dybt, og det her er begyndelsen på enden for klopp
annonce