Snak

Mere indhold efter annoncen

Kasper Lorentzen stopper karrieren

tir 3. feb 2015
FC Nordsjællands Kasper Lorentzen har netop offentliggjort, at han stopper karrieren med omgående virkning.

Læs hele nyheden her
Øv, for Lorentzen, FCN og dansk fodbold!.

Både Lorentzen og FCN havde ellers meldt ud, at de ventede en forlængelse. Lidt overraskende er kontrakten da heller ikke blevet ophævet, men løber først ud til sommer. Støvlerne er dog lagt på hylden.

Måske en anden rolle i FCN?
Det er lidt af en bombe. Jeg troede ellers, han var i bedring.
Mojn do!
det gik da pænt ned af bakke siden han forlod Rfc
DK: Randers FC / Bor Lige udenfor ålleren, så ser begges hjemmekampe så meget som muligt. UK: Liverpool FC, boede i Liverpool indtil 1991.
FCN er godt nok svækkede. Søren C og AC ude og nu Lorenzen og det eneste man har fået i stedet er en afdanket hollænder, som er trappet ned. Noget decimeret FCN hold efterhånden, hvor meget kommer til at afhænge af Martin Vingaard. Timingen er vel også lidt sær, FCNs muligheder for at finde erstatning begrænses i hvert fald nu hvor vinduet er lukket.
Der findes ikke billige mesterskaber. Derimod findes der ufatteligt dyre andenpladser.
Han har haft alt for mange skader, nok bedst for ham at stoppe når han har smerte hver dag. Skader ødelagte meget for hans karriere, kan huske dengang i starten for Brøndby at jeg tænke at han kunne nå lagt, men når man har skader hele tiden så er det svært at udvikle sig.
\"What is good in our world is that everybody is bankrupt, but the guy who doesn\'t spend is an idiot.\" Arsene Wenger Aab
@Jennerdrengen

Det er jo begrænset hvad han har bidraget med og virker til det er kommet lidt her i sidste øjeblik. Så mon ikke de har aftalt at give det et par måneder til at se om man kan bruge ham i en anden rolle, eller om han helt skal forlade klubben. Under alle omstændigheder starter Superligaen jo først om tre uger så han ville jo ikke kunne bidrage med noget ´resultatmæssigt´ før tidligst der.

Men bliver spændende at se hvad han skal lave. Jeg har ihvertfald aldrig umiddelbart forestillet mig ham som træner eller i en administrativ funktion i en fodboldklub, men han kunne måske passe meget god til et trænerteam omkring talenthold grundet hans måde at være på og hans tilgang til fodbold.
Det er virkelig trist, at hans fysik ikke holdte til topfodbold. Hans talent var eminent, og hvis hans fysik havde holdt, ville han helt sikkert være blevet fast i Brøndby i midten af 00´erne og scoret sig en god kontrakt i udlandet.

Held og lykke til Kasper Lorentzen fremover.
Husk at drikke vand!
super god spiller når han var skadesfri, god vind fremover!
Er det bare mig eller er det ikke total dårlig stil ik at gøre det imens FCN havde en chance for at finde et alternativ. Hvis han har været afklaret kunne han jo have sagt det i går???
Er det bare mig eller er det ikke total dårlig stil ik at gøre det imens FCN havde en chance for at finde et alternativ. Hvis han har været afklaret kunne han jo have sagt det i går???

Jeg tror nu, Kasper Lorentzen har meldt det ud i god tid til FCN. Han har nok bare valgt først at offentliggøre det nu.
Husk at drikke vand!
annonce