Snak

Mere indhold efter annoncen

Kaufmann: FCK-planen smuldrede efter fire uger

Skrevet af bold
lør 8. okt 05:30

Det er ikke gået som planlagt for Mikkel Kaufmann i FC København, hvor corona og især fyringen af Ståle Solbakken vendte op og ned på tingene.Læs hele nyheden her
Skrevet af highsven
Spillede tydeligt nok over niveau et halvt år i AaB… slår hverken til i FCK eller i Tyskland, mindre betydning om Ståle til stede eller ej 👎
Skrevet af MestAaB
En fantastisk fodboldspiller,som hvis han var blevet i Aalborg kunne være nået Elkjær højder,men endnu en spiller fra AaB til FCK som hvis udvikling blev sat i stå i København-og desværre nok sidder fast i dynd,nu i 2 bundesliga
Skrevet af Stankovic
Karlsruhe er nu også en skøn by at være i.
Skrevet af DaaameNDoye
Fuldstændigt vanvittigt at tro han kunne have nået Elkjær højder… fornærmelse overfor Elkjær
Skrevet af Shamran
Han spiller for langt flere tilskuere i 2. bundesligaen end i suppen og lønningerne er også højere så er det man kan diskutere om han "sidder fast" i 2. bundesliga der niveaumæssigt er højere end Suppen bla. fordi økonomien er større, men det er typisk den gængse suppe fan herhjemme der tror den hjemlige liga er en verdensliga og alt andet end top 5 i Europa er ringere end suppen :-)
Skrevet af Andersen1447
@MestAaB
En fantastisk fodboldspiller,som hvis han var blevet i Aalborg kunne være nået Elkjær højder,men endnu en spiller fra AaB til FCK som hvis udvikling blev sat i stå i København-og desværre nok sidder fast i dynd,nu i 2 bundesliga

Det her er alligevel noget af det dummeste jeg længe har læst. Hvordan plejer det at gå for AaB´s talenter, så snart de forlader Nordjylland og deres trygge rammer? Der har absolut intet med FCK at gøre.

Hans præstationer i Aalborg var heller ikke så prangende, at en sammenligning med Elkjær giver nogen form for mening. Absolut idiotisk sammenligning.
Skrevet af stimoral
Og Elkjær sidder og funderer "Var jeg virkelig så dårlig?"
Calle Facius som statsminister!?
Skrevet af Slettet(241022222210)
Han kunne sagtne nå Elkjærs niveau. FCK satte ham tilbage
Skrevet af Snigskytten
Elkjær er ik sur, MEN skuffet, MEGET
Moral er godt.....
Skrevet af raNdOMiNAtoR
Hvordan plejer det at gå for AaB´s talenter, så snart de forlader Nordjylland og deres trygge rammer?

Omtrent på samme måde, det går talenter og fodboldspillere fra alle andre hold og landsdele. Jeg ved ikke hvad du gør dig af forestillinger om Nordjylland og AaB, men din kommentar er ligeså tåbelig, som den du besvarer.
Skrevet af keane10
I skriver om Kaufmann som om hans karriere er ovre. Han er 21 år gammel og det vil ikke være først gang en spiller farer lidt vild i sin karriere efter en god start, men kommer tilbage på sporet når han finder sig selv og den helt rette klub.

Højbjerg er et glimrende eksempel, selvom det selvfølgelig var fra en højere hylde med en start i Bayern München og efter en del klubber er blevet en profil i Premier League.
Skrevet af PoD
Kaufmann er ingen Elkjær, bliver det heller aldrig. Vi skulle aldrig have købt ham, han må være scouted af dem der købte Thorup, Thorup, Singh og Babacar samt afviste Haaland og solgte Rasmus til Sturm Graz for 15 mio. - og 2. bundesliga har ikke niveau som superligaen. Men du fik igennem at du hader DK bold, føleser er ligegyldige og alt handler om penge for dig.
Skrevet af Slettet(241022222210)
Kaufmann er GUD
Skrevet af Arnemanden
Han har altså spillet 38 kampe for fck - så han har da virkelig fået chancerne - men han har ikke niveauet
Skrevet af Slettet(241022222210)
Kaufmann er en STJERNE
Skrevet af Kimbkristensen
Altså, han startede godt i en ung alder i AAB, men at sammenligne ham med P.E syndes jeg er at skyde langt forbi målet...
Skrevet af Taco mix
En fantastisk fodboldspiller,som hvis han var blevet i Aalborg kunne være nået Elkjær højder


Mindst!

Men mon ikke vi nærmere snakker den nye Haaland her?
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af highsven
Han spiller jo ikke ret med 2. Bundesliga heller, vel i snit 15-20 min pr. kamp…. Både Karlsruhe og HSV ligger kvalitetsmæssigt under topholdene i Superligaen, nok ca. på AaB niveau… altså bunden af Superligaen eller toppen af 1. Div….
Skrevet af armand
hvordan profilerer han ifht. cornelius?

jeg tænker der var god plads til hans type i thorups koncept, at han ville ønske han havde haft en der rent faktisk var god og at biel er opfundet af nød.

men det andet lyder fint.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af svenneolotta
Hold nu kæft med Elkjær sammenligning ger og nævne et målgennemsnit ud fra kampe hvor han fik få minutter i de fleste.

Mikkel er et af de største talenter vi har haft som ikke slog igennem.

Kig på hans spil tak, og ikke alt muligt andet pisse irrelevant. Der render en gut rundt i Italien lige nu der heller ikke slog til i FCK på 5 min.
Både Daramy og Corner har haft flere år i FCK hvor det på papiret ikke så pænt ud.
Sælger gerne mesterskabet for at slippe af med Thorup den sinke !
annonce
0