Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Dr Phil
Det var et fantastisk salg for AaB, for jeg så bestemt ikke Kaufmann som nogen stor åbenbaring da han var i Aalborg.

Til gengæld viste det sig jo helt sikkert at være et dårligt skifte for ham, ikke mindst fordi Ståle røg ud, for der havde jo helt klart været en plan som IKKE gik på at han skulle gå fra at være i periferien af startopstillingen i AaB, til pludselig at have enorme forventninger på sine skuldre i FCK. Han blev købt som et talent, som skulle bygges op til fremtiden. For han var jo slet ikke klar til at starte inde for FCK - ja, vel knap og nap for AaB, hvor han stod til at blive skubbet ud på kanten, indtil FCK hentede ham før tid.
.
Skrevet af Andersen1447
@Randominator
Omtrent på samme måde, det går talenter og fodboldspillere fra alle andre hold og landsdele. Jeg ved ikke hvad du gør dig af forestillinger om Nordjylland og AaB, men din kommentar er ligeså tåbelig, som den du besvarer.


Så stort set samtlige danske talenter, der inden for de sidste 10 år har taget springet til udlandet eller en større klub, har fejlet? Lukas Andersen, Kasper Kusk og Nikolaj Thomsen for bare at nævne tre. Abildgaard er, til en vis grænse, en succeshistorie og så må vi se hvordan det kommer til at gå Ross i Tyrkiet.

Jeg er ligeglad med landsdele, men langt de fleste af AaB´s talenter stammer fra Nordjylland. Hvis du ikke vidste det, så ligger Aalborg i Nordjylland. Så er du også blevet klogere i dag. Så lidt!

Apropos dumhed. Det er du sgu ekspert i.
annonce
0