Snak

Mere indhold efter annoncen

Keeperløse Comorerne gav Cameroun en kamp

Skrevet af bold
man 24. jan 2022

Comorernes chancer gik fra minimale til ikke-eksisterende, da miniputnationen, der stillede fra start med en venstreback på mål, fik en direkte udvisning til deres anfører efter seks minutter. De undertippede comorere kæmpede heroisk mod værtsnationen fra Cameroun og leverede en frisparksperle fra 40 meters afstand undervejs. Det endte med en 2-1-sejr til Cameroun, som er videre til kvartfinalen mod Gambia.Læs hele nyheden her
Skrevet af Janus
Heroisk kæmpet af Comorerne. Hvilken vanvidskasse de får tyret i kassen.
Skrevet af Flying Dutchman
Forrygende kamp! Stor ros til Comorerne, der kæmpede med alt hvad de havde og i store dele af kampen spillede lige op med Cameroun.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Crap_Bag
Shit han havde nogle besynderlige aktioner, Comoernes keeper. Man skulle jo tro han var højre back eller sådan noget, hvad sker der?

Ærgerligt for kampen, med det røde kort..
Skrevet af -V-
Fantastisk kamp.

Virkelig uortodoks keeperpræstation hos Comorerne, som med en knivspids held også havde lavet en kasse mere.

Årets frisparksmål.
Skrevet af BobF
AFCON når det er bedst :-)
COYG St.Pauli
Skrevet af Cerezo
Flot fight og et hæderligt resultat af Comorerne omstændighederne taget i betragtning. Deres keeper havde en flot dobbeltredning, men jeg synes godt man kunne se at han var markspiller i et par situationer, bl.a. ved 2-0-målet. Virkelig godt sparket frispark af Comorernes nr. 10 ved reduceringsmålet. Herligt dyk i boldbanen og den kunne nærmest ikke sidde bedre.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
John Sivebæk var et anerkendt målmandstalent for Vejle Boldklub i ungdomsårene, men smed handskerne og blev markspiller, eftersom den senere landsholdsmålmand, Troels Rasmussen, var hans direkte konkurrent på pladsen. Sive fik dog en kamp mellem stængerne for VB efter en skade eller udvisning (kan ikke huske det) og gjorde en fin figur. Så en back kan sagtens også være en habil keeper :-)
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af grundlovsdag
Omstændighederne taget i betragtning, var det da en fantastisk præstation. Havde de været i stærkeste opstilling havde den været hæderlig vil jeg mene.
Skrevet af Slettet(371249222104)
Joke af en turnering.

Ikke nok med at Comorerne skulle spille kampen med en markspiller på mål så fik værtsnationen da lige en hjælpende hånd med et rødt kort efter de første 5 minutter.
Skrevet af FMVR
Lad os nu bare være ærlige at sige at Cameroun burde have vundet kæmpe stort.
Det var mere hjemmeholdets ugidelighed samt mangel på koncentration og vilje der gjorde udslaget.
Havde de villet det, så havde de nemt scoret 10+.

Det er jo direkte pinligt, når man nærmest ikke har et skud på målmanden (som iøvrigt spiller back normalt), og man er en mand i overtal nærmest fra kampens start.
Selv uden gæsternes mangler, så var Cameroun gigantiske favoritter.

Tror desværre den slutrunde skal ses efter i sømmende.
Skrevet af Madsfs
Skræmmende ringe præstation af Cameroun. Og hvorfor bliver der i den turnering VED med at opstå situationer som vi aldrig ser andre steder?
Skrevet af Mike55
Værtsnationen får en hjælpende hånd? Det var da af Comorernes anfører i såfald, efter den hjerneblødning han laver, og sælger hele sit hold så tidligt.
Skrevet af Rumleskaft
John Sivebæk var et anerkendt målmandstalent for Vejle Boldklub i ungdomsårene, men smed handskerne og blev markspiller, eftersom den senere landsholdsmålmand, Troels Rasmussen, var hans direkte konkurrent på pladsen. Sive fik dog en kamp mellem stængerne for VB efter en skade eller udvisning (kan ikke huske det) og gjorde en fin figur. Så en back kan sagtens også være en habil keeper :-)

Nemlig. Michael Schjønberg tæller med lidt god vilje medsom back og han spillede sit ene ynglingeår som målmand. Senere i karrieren røg han på mål for Kaiserslautern undervejs i en kamp. Schjønberg holdt buret rent og reddede blandt andet et straffespark undervejs.
Skrevet af beringer
Værtsnationen får en hjælpende hånd? Det var da af Comorernes anfører i såfald, efter den hjerneblødning han laver, og sælger hele sit hold så tidligt.


Så slem var den tackling altså heller ikke..., jo jo den KAN give rødt, hvis en dommer kigger i alle bøgerne, men oftest ville den så tidligt i kampen give et gult kort...

Der var flere gange Comorernes spillere blev underløbet og stemplet, og spilleren fra Cameroun holdt fast i benet på målscoren, da han underløb ham, så han faldt ekstremt hårdt ned..., det gav ikke engang gult..., og der blev lagt 3 minutter til, på trods 5 stop for udskiftninger, det er alene 2½ minut, og så to skader, der begge tog tid..., desuden gav han frispark til Cameroun blot han så sit snit til det...

Det var bestemt at hjemmeholdet skulle videre, kan jo ikke have en så sølle nation, til at vitterligt reelt presse dem, så derfor klappede han i sine små hænder, da han kunne stange det røde kort op....

Hats of to Comorerne, de spillede fantastisk, og burde have vundet den kamp, med deres mange gode forsøg...
Boldklubben Frem 1886 (Spillet og fast foelgende siden jeg var 4 i 1984).
Skrevet af Pantic
@Beringer - Besynderligt, at du siger han gav frispark til Cameroun så snart han kunne, når de "kun" fik 8 frispark i hele kampen.

Besynderlig kamp, og utrolig lavt niveau Cameroun viser. Om det er koncentrationen der svigtede grundet det røde kort, og en VB på kassen skal være usagt.
Bassogog var også en katastrofe da han kom ind. Nægtede konsekvent at afleverer bolden.

Fantastisk indsats af Comorerne. De havde fortjent bedre.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Skrevet af Slettet(541732220402)
beringer

han tackler ham bagfra ind i hælen. det er klokkeklart rødt kort. måden han gør det på er endnu værre. han misser sin tackling med højre fod, og bruger venstre til at flække ham ned. der er ingen tvivl om at det også var med vilje.

super frisparksmål. det mindede virkelig om juninho. det mål kan anbefales at se. juninho var kendt for at få bolden til at stå stille i luften mod mål. wauw en basse.
bold.dk er som altid diskriminerende uden at forklare det mindste!!!!
Skrevet af AG
Ikke uheldigt for Cameroun først at møde Comorerne og siden Gambia. Ikke den vanskeligste vej til en semifinale.
Skrevet af Mr Enrich
"Det betød også, at de kun havde to udskiftere med til opgøret." - Det kan så undre, at de foretog 5 udskiftninger i løbet af kampen... ;-)
Skrevet af Mike55
Beringer: Denne slags tacklinger hører ingen steder hjemme, og at du forsøger at tale den ned undrer mig. Om han gør det med vilje eller ej, betyder intet, han sætter modspilleren helbred i fare, og kunne sagtens have kostet en brækket ankel.
Skrevet af beringer
Jeg siger blot at denne type tacklinger ses uge efter uge i de fleste ligaer, og der ville den aldrig efter 5 minutter give rødt kort direkte..., slet ikke i England..., og tror aldrig jeg har set en landskamp, hvor der så tidligt, selv med værre tacklinger er blevet givet rødt kort...

Ja den var hård, men det var sgu ikke fordi han flæskede ham, han kom for sent, det var klodset, det er jeg med på, men jeg synes at det var hårdt dømt..., men det virker til at men under ACON har givet mange røde kort..., også mange underlige..., så måske det blot er niveauet af de dommere der dømmer der?

Jeg synes i hvert fald at han dømte underligt, og lagde ALT for lidt til, og gav nogle sjove gule kort, også efter kampen...
Boldklubben Frem 1886 (Spillet og fast foelgende siden jeg var 4 i 1984).
annonce
0