Snak

Mere indhold efter annoncen

Kehlet gav forkert kort: Det var en tanketorsk

tir 26. apr 2022

Jakob Kehlet gav Daniel Høegh direkte rødt kort i kampen mod Brøndby, men det blev hurtigt lavet om til et gult. Til bold.dk indrømmer Kehlet, at han ved en fejl tog det forkerte kort op af lommen. Læs hele nyheden her
VAR tjekkede selvfølgelig situationen med Onyedika, og de vurderede ikke, at det var en klar og åbenlys fejl, fortæller Jakob Kehlet til bold.dk.


Hvis det her passer, så tror jeg at jeg har misforstået reglerne i fodbold
Liverpool FC Brøndby IF AZ Alkmaar RAC Valladolid FC Porto Internazionale?
Kan vi få den rigtige video lagt ind?

Når der i teksten henvises til at man kan se episoden i videoen øverst i artiklen, så skal jeg ikke bede om et +2 min langt interview, der intet har med hændelsen at gøre.
\"Statistik er som et miniskørt. Det giver gode ideer, men skjuler det vigtigste\" - Ebbe Skovdahl - Brøndby IF \'95 - Liverpool FC \'99
Det må du så have gjort ;) Men der er grundkursus jævnligt.
Imponerende dog, at han ikke engang dømmer frispark....

Kan godt forstå at der sidder nogle BIF fans og undrer sig efter deres røde kort i Silkeborg som vel var i samme kategori
Det koster bønder at spille skak
Sjovt som han først forklare at han selv opdagede det sekundet efter men efterfølgende siger de i VAR rummet gjorde ham opmærksom på det
Det var vist iøvrigt heller ikke den eneste tanketorsk… håber medierne følger op på de andre når hans 24 timer er udløbet
Hvis VAR kigger på den, hvorfor får man så ikke det afvide og hvorfor tager han sig ikke til øret der, som han gjorde de gange VAR var indeover?
At han ikke kan udtale sig om det andet grundet appel er jo bare latterligt
Jeg kan sagtens forstå at BIF føler, at marginalerne (og "dommermarginalerne") var mød dem, mens jeg synes ikke det er en åbenlys fejl. Jeg er helt enig i, at tacklingen igår var PRÆCIS lig Radojsevic mod SIF. Men i Silkeborg blev der dømt direkte rødt. Det er IKKE en klar og åbenlys fejl, at han fik det. Igår blev der IKKE dømt rødt og det er HELLER IKKE en klar og åbenlys fejl. Brøndby er super uheldige i de to skøn går mod dem, men som jeg ser det, er der langt fra tale om dommerfejl, men mere det uheldige aspekt med VAR.
Forskellen er stadig at Buchardt dømte frispark og gav Rado det røde kort, så skal VAR vurdere om det er en tydelig fejl. Kehlet dømte ikke frispark igår, og så skal VAR vurdere om det var en tydelig fejl og rødt, hvilket jeg ikke synes det er.
Jeg er helt enig i, at tacklingen igår var PRÆCIS lig Radojsevic mod SIF.

Jeg er HELT uenig. Der er ligheder, men de er slet ikke identiske.

Onyedika kommer først på bolden og rammer uheldigvis Riverios efterfølgende.
Radosevic kommer for sent og når IKKE bolden. Han kommer flyvende ind i tacklingen med højt ben uden bold i nærheden.

Ja, der bør nok være dømt frispark til BIF og et gult kort til kunne sagtens være delt ud, men et rødt kort havde været hårdt.
@Mathdaddy
Hvis VAR kigger på den, hvorfor får man så ikke det afvide og hvorfor tager han sig ikke til øret der, som han gjorde de gange VAR var indeover?

Så fordi du ikke har set ham tage sig til øret, så har VAR fejlet? Der kan sagtens komme lyd ud selvom han ikke tager sig til øret. At der ikke er en lille pop up hvor der står at VAR gennemgår den er heller ikke dommernes ansvar, det er TV stationen.
annonce