Snak

Mere indhold efter annoncen

Keita: Kan ikke forvente en fast plads

fre 8. apr 2011
Seydou Keita afviser at være utilfreds med livet i Barcelona. Midtbanespilleren nyder livet, og har tænkt sig at blive i klubben.

Læs hele nyheden her
Fornuftig mand at have på holdet. alsidig på midtbanen. ta´r nogle løb i feltet som de andre sjældendet laver udover alves.
men han her rykket ned i hierarkiet efter mascheranos ankomst. Han skal sælge så vi kan finansere noget af fabregas købet
Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazón Mil vuit-cents noranta nou! Neix el club que porto al cor! Blaugrana són els colors! Fuuutbol Cluub Barceloooona !!
Han har i denne sæson spillet 43 kampe i Barcelona-trøjen.

43 kampe er da også meget pænt syntes jeg.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Han er måske en af de sidste spillere der skal sælges. Vigtigt at have en alsidig spiller der ikke har de mindste stjernenykker, og acceptere at sidde på bænken. For min skyld behøver vi ikke Fabregas så længe Xavi bliver indtil Thiago kan tage over
Han skal da absolut ikke sælges!! Han er en utrolig vigtig spiller for Barca, da han kan bruges på flere pladser.. Derudover har han indfundet sig med tjansen som reserve, så han skal ikke nogen steder! Han er heller ikke efter Mascherano i hierarkiet..!
No hay exceso, no sub .. Mejor club del mundo es el FC Barcelona!
Dejligt at høre Keita, har altid godt kunnet lide dig!
Spanien: Barcelona ( since 05 ) Danmark: De Hvi\'e ( since 96 ) Tyskland: Bayer 04 Leverkusen England: Gunners/Stoke/Leeds Italien: Palermo/Chievo Verona Portugal: Sl Benfica
Som jer ovenover skriver skal han ikke sælges, når han får chancen plejer han som regel at gøre det godt og hvis han er tilfreds med at være en reservespiller så det vel fint.
Barcelona & Chelsea! Messi uden tvivl den bedste nogensinde!
Keita er et godt menneske, han klager aldrig over at sidde på bænken og når han får chancen skuffer han næsten aldrig. Han giver barca andre aspekter at spille på, med hans dybdeløb. Respekt til dig Keita!
En fantastisk spiller, der i glimt viser noget af det bedste man kan se fodboldspillere lave.
Altid rart med en spiller som Keita, han leverer altid et godt stykke arbejde når han spiller. Højt bundniveau.
Jeg holder med Zlatan. http://www.youtube.com/watch?v=HA2R1HG-DvQ
Keita skal absolut ikke sælges! Han klager ikke over at sidde på bænken i mange kampe og når han så spiller, så gør han det altid rigtig godt. En vigtig spiller at have i truppen!
Spanien: FC Barcelona Danmark: Odense Boldklub FC Barcelona - Més que un club!♥ Lionel Andrés Messi
annonce