Snak

Mere indhold efter annoncen

Keller: Randers eller karrierestop

Skrevet af bold
fre 18. mar 2016
Christian Keller tror, at enten han eller Jonas Borring ender med at forlade Randers FC. Bliver det ham, indstiller han karrieren.

Læs hele nyheden her
Skrevet af pyto
Så må du jo stoppe karrieren, Keller.
Kvist raus.
Skrevet af Bundesliga
Fuck nu bare af Keller. Vis lidt hæderlighed hvis du har noget.
♥ FC Bayern München (siden 1985) ♥ FC Midtjylland (siden 1999) https://www.rt.com/on-air/
Skrevet af jba
Jamen hej hej. Hyg dig med tøsen. Håber hun var det værd!
.
Skrevet af Stålbakken
STOP
Skrevet af Phallos
Fremragende nyhed!
1961 - 1962 - 1963 - 1965 - 1979 1964 - 1976 - 2013
Skrevet af Lord Harrasmus
//Surt opstød af bruger
Skrevet af Nicodemus
Svende lige inden superlativerne flyver lidt for lystigt...
Der er 4 børn involveret, og de kommer til at lære at bruge søgefunktionen på Google, hvis de da ikke allerede kan dette.

Ingen grund til at gøre denne situation endnu værre på den lange bane.

(EDIT)
god stil med rettelsen Lord H.

Busk79 kan du redigere lidt i det du har citeret? ingen grund til at lade det blive
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af rfcguld
Det er jo bare to personer, der er blevet vilde med hinanden. Naturligvis med en række uheldige konsekvenser til følge - men det er der vel altid i et eller andet omfang, når man "blander kortene" ... At Keller givetvis er historie i rfc, er en helt anden sag.
Skrevet af alvis007
Det er desværre Keller som har den lange ende her desværre, for hvis han vælger at blive i Randers sin kontrakt ud, og Borring ikke vil møde op når hans orlov er slut, så må Randers fyre Borring.
Sikke en lorte sag for Randers, for medmindre Keller går frivilligt, så taber både Randers og Borring, da Keller bare kan blive kontrakten ud.
Min holdning er at Randers skal tilbyde Keller den resterende løn i hele hans kontrakt periode og håbe at han takker ja, og så kommer Borring tilbage og man har sat et eksempel på konsekvenserne af at røvrende sine holdkammerater.
Gør de ikke det, er de nødt til at give Borring orlov indtil Keller ikke er i klubben, eller Borrings kontrakt udløber.
Hvis Randers derimod tvinger Borring til at komme til træning, så tror jeg at Randers bliver sorteper selvom de bare følger reglerne, for ikke mange vil have noget til overs for Randers ledelse, måske ikke engang spillerne fra Randers.
Skrevet af Fl@skebøf
Så stop, Keller. Jeg tvivler på du vil blive synderligt savnet.
Skrevet af LukeDanDuke
Ses hr. Keller, du er en skamplet på Dansk fodbold.

Du vil ikke blive savnet.
Skrevet af Forhammeren
Forstår godt at Keller viser at han er villig til at lade RFC betale dyrt for ingenting hvis det fortsætter med at han ikke spiller.

Men lad os nu se hvad der sker hvis det her fortsætter.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af bruger 136544
Jeg syntes at det her ballade er rigtigt noget pis ren usagt det er så forkeret det keller har gjordt det ville jeg give folk ret i,men hva med borrings eks hun burde fandme også havde noget at vide hun burde sige fra.Hun ved da også det er helt forkeret det hun laver,de to mænd burde for sig en snak og få det ordent for det er ikke kun dem og deres familie det også deres fans det går ud over,bare se hvordan folk sviner keller til nu.Inden folk vist noget var keller en god spille som man kkke kunne undvære nu skal han bare ud,det er forkeret syntes jeg hun burde stå frem og få det ballade ordent hun er en del af alt den ballade.
Skrevet af Retrospect
Også svært at se en fremtid for Keller i andre klubber.

Havde han lidt anstændighed var han smuttet for længst, men så havde han også vist en anden lidt mere ydmyg attitude i sin fremtræden i medierne.
Skrevet af ursus
Stop nu dig selv Keller!!!
Skrevet af haraltidret
Der er næppe mange i dansk fodbold der kommer til at savne Keller hvis han stopper karrieren.
Skrevet af Kalibr
Randers skal da bare give ham samme straf som Bendtner har fået i Wolfsburg. Selvtræning og nul kampe.

Farveller Keller
Skrevet af BlåRødGrøn
Stands vanviddet Christian Keller. Skrid Christian Keller, før du ydmyger din skøge Kira Borring og dig selv, som hustrustjæleren af din holdkammerat, Jonas Borring fra Randers FC - endnu mere.
Skrevet af Sholle
Var Borring og hans kone ikke ved at blive separeret? At Keller og Borrings kone har fundet sammen før separetionens start er kun noget folk spinder sammen, tror, men rent faktisk ikke ved! Det lyder på folk herinde at Keller nærmest har stjålet hans kone! Det har han ikke. Borring og Kira var ikke længere sammen og længere er den ikke.
Borring må snuppe en tudekiks, byde Keller velkommen til familien og håbe han er en god mand for hans børn! Komme tilbage på træningsbanen og opføre sig som en voksen mand, istedet for at gemme sig væk. Og til alle Jer der sviner Keller og han nye kæreste, så slap dog af og glæd Jer på deres vegne.
Skrevet af poh
Undskyld mig, men er folk ikke lige lovligt hellige her?!
Jeg mener, det ser jo ganske vist ud til at Keller har lavet lort i den, men dybest set kender vi jo ikke historien. Det kan i teorien være, at Borring har været en kæmpe lort overfor Keller, men at det ikke er kommet frem i dagens lys. Det har han sikkert ikke, men min pointe er at følelserne totalt tager over, og at det jo i princippet ikke rigtigt har noget med fodbold at gøre. Og at vi umuligt kan komme til at kende hele sandheden alligevel.

Har sgu lidt ondt at Borring, som er fremstået som et såret dyr i pressen.
Der må være en agent eller en rådgiver, som kan hjælpe spilleren med at håndtere sådan en speget sag. I fremtiden vil han jo have på sit CV, at han er til at slå totalt ud af kurs, hvis ikke privatlivet spiller. Jeg mener, der må alt andet lige være en del af den her slags sager, men vi kan sætte navn på meget få tilfælde. Her konkluderer jeg at andre spillere er bedre til at håndtere grænsen mellem privatliv og arbejdsliv.

Den store taber er dog pressen, som har malket denne sag helt vildt. Uværdigt for alle parter. Lad den ligge her.
1. Klaus Lykke 2. René Henriksen 3. Jan Bjur
annonce
0