Snak

Mere indhold efter annoncen

Keller: Randers eller karrierestop

fre 18. mar 2016
Christian Keller tror, at enten han eller Jonas Borring ender med at forlade Randers FC. Bliver det ham, indstiller han karrieren.

Læs hele nyheden her
Så må du jo stoppe karrieren, Keller.
Kvist raus.
Fuck nu bare af Keller. Vis lidt hæderlighed hvis du har noget.
♥ FC Bayern München (siden 1985) ♥ FC Midtjylland (siden 1999) https://www.rt.com/on-air/
Jamen hej hej. Hyg dig med tøsen. Håber hun var det værd!
.
STOP
Fremragende nyhed!
1961 - 1962 - 1963 - 1965 - 1979 1964 - 1976 - 2013
//Surt opstød af bruger
I know what you did last decade against Hobro
Svende lige inden superlativerne flyver lidt for lystigt...
Der er 4 børn involveret, og de kommer til at lære at bruge søgefunktionen på Google, hvis de da ikke allerede kan dette.

Ingen grund til at gøre denne situation endnu værre på den lange bane.

(EDIT)
god stil med rettelsen Lord H.

Busk79 kan du redigere lidt i det du har citeret? ingen grund til at lade det blive
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Det er jo bare to personer, der er blevet vilde med hinanden. Naturligvis med en række uheldige konsekvenser til følge - men det er der vel altid i et eller andet omfang, når man "blander kortene" ... At Keller givetvis er historie i rfc, er en helt anden sag.
Det er desværre Keller som har den lange ende her desværre, for hvis han vælger at blive i Randers sin kontrakt ud, og Borring ikke vil møde op når hans orlov er slut, så må Randers fyre Borring.
Sikke en lorte sag for Randers, for medmindre Keller går frivilligt, så taber både Randers og Borring, da Keller bare kan blive kontrakten ud.
Min holdning er at Randers skal tilbyde Keller den resterende løn i hele hans kontrakt periode og håbe at han takker ja, og så kommer Borring tilbage og man har sat et eksempel på konsekvenserne af at røvrende sine holdkammerater.
Gør de ikke det, er de nødt til at give Borring orlov indtil Keller ikke er i klubben, eller Borrings kontrakt udløber.
Hvis Randers derimod tvinger Borring til at komme til træning, så tror jeg at Randers bliver sorteper selvom de bare følger reglerne, for ikke mange vil have noget til overs for Randers ledelse, måske ikke engang spillerne fra Randers.
Så stop, Keller. Jeg tvivler på du vil blive synderligt savnet.
annonce