Snak

Mere indhold efter annoncen

Kent N. lukker i om AGF-snak: Siger intet

Skrevet af bold
man 23. maj 07:43

Kent Nielsen har gjort et godt stykke arbejde med Silkeborg, men den rutinerede træner vil ikke kommentere på rygterne om, at han skulle være et emne i AGF. Læs hele nyheden her
Skrevet af TheUnitedWay
Ville være et godt valg! Dygtig træner med fine meritter fra SIF og AaB. God til de unge spillere.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af LasseWR
Med al respekt for hvad der ellers kan siges om AC Horsens - så gjorde han det vel også ganske fornuftigt der ;-)
Skrevet af Kompis
Ved alle andre trænere ville man tolke et svar "det vil jeg ikke kommentere på" som et, nu er han på vej til AGF. Men lige præcis med Kent Nielsen skal det bare tolkes som præcis det er sagt!
Skrevet af kampito
Ja godt valg, ved godt at AGF er en større klub med en større økonomi end Silkeborg, men mon ikke han bliver og for en forlængelse med en fornuftig lønforhøjelse for sine imponerende resultater, omvendt kom det jo frem at David Nielsen har tjent i omegn af 2 mill. om året og hvis det er niveauet for træner lønninger i AGF, kan de fleste vel fristes.
AK1978
Skrevet af Silketossen
Han er jo gammel GFer, så det giver jo god mening på flere måder. Han kunne sikkert også få flere penge for at være træner der. Han ville nok få 2-3 sæsoner der - det er historisk set deromkring trænerne holder i GF...og så på pension.

Mange trænere vil gerne prøve GF-udfordringen og det er da også oplagt for ham når han nu bor der. Og vel også en af de sidste muligheder i DK han mangler og som er inden for skiven for ham...
Skrevet af NinjaV
Jeg kan sagtens forstå Kent Nielsen, hvis han ønsker at slutte karrieren med at forsøge at løfte AGF ud af sumpen. Selvom det trods alt må trække mere at afslutte sit projekt i Silkeborg ude i Europa. Vinder FCM pokalen, så skifter han næppe.

Og han får jo aldrig AGF til at spille som SIF. Og hvad vil AGF med Kent Nielsen, hvis han bare skal tilpasse sig AGFs fysiske spillestil? Han var en ordinær træner i OB og Brøndby. Så hvorfor skulle større klub og dårlig trup være en succes for ham nu?
Skrevet af romaralle
AGF vil altid være et skridt op ift. SIF, men timingen vil være historisk dårlig, så kan virkelig ikke se, at KN skulle være interesseret i det skifte denne sommer.
Vinder FCM pokalen, som de trods alt er favoritter til, så står SIF med sikkerhed i et europæisk gruppespil, truppen er i min optik også bedre i SIF, spillestil, setup mm er også bare en lang rød tråd i SIF, som ikke bare kan overføres til AGF (eller en anden klub).
Skrevet af basken
Hvorfor skifte nedad i karrieren på dette tidspunkt medmindre det var en retræte post? KSDR!
Der er ingen ære i at være nummer 2 - Ikast-Herning Fusionen - Ægte vestjysk plastik siden 99
Skrevet af brefsgaard
Tror faktisk Kent N ville gøre det godt
AC Horsens Arsenal FC Ja tak til pyro på stadions igen!
Skrevet af Toon Toon!
Jeg kan nu godt forstå, hvis Kent er interesseret i at skifte væk fra Silkeborg. Især hvis de står overfor at miste Carstensen, Vallys, Helenius m.fl. Hvis de bliver solgt er det jo langt fra sikkert at Kent kan bygge det samme op i SIF, som han har gjort med det nuværende hold. Så kan han, i og for sig, lige så godt bygge AGF op (i nogle større og bedre omgivelser).

Jeg tror det har stor betydning for Kent om det nuværende Silkeborg-hold splittes i atomer eller ej.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Martan
Nu har Kent Nielsen aldrig sagt mig det store, men utrolig flot hvad han jar opnået med Silkeborg.
MEN kræver han ikke unge talenter til at forme og bygge noget op omkring dem, det er AGF jo ikke gode til...
AGF, Landsholdet og følger de danske spillere i Europa.
Skrevet af Mafioso
Kent Nielsen er to gange kåret som årets træner. I 2006 med AC Horsens og i 2014 med AaB. Han må også siges at ha´ chance i år, Silkeborgs spillestil og placering taget i betragtning.
Skrevet af romaralle
Toon Toon

Helt uenig. Måske Vallys og Carstensen ryger. Har svært ved at se holdet splittes i atomer. Også hvis de står til europæisk gruppespil, som er et markant større udstillingsvindue. Jeg tror desuden heller ikke et skifte vil gavne de fleste af spillerne - i hvertfald ikke endnu. EKs. Sebastian Jørgensen. Har svært ved at se ham præstere lige så godt i en anden klub og system. Carstensen skal nok klare sig godt, Vallys er jeg også lidt skeptisk omkring. Synes også han burde blive et år endnu som minimum.
Skrevet af Peter Nielsen
Tror godt AGF kan tiltrække Kent N. hvis tilbuddet er det rigtige, men om AGF vil tilbyde det der skal til, det er spørgsmålet. Her tænker jeg ikke kun på løn, men også på transferbudget og assistenter og sportslig ledelse.

Mon ikke også Silkeborg vil strække sig ret langt for at beholde Kent N. så hvis han sagde til Silkeborg, "Hvis i giver mig 20 % mere i løn, bliver jeg i SIF" , mon ikke Silkeborg så ville stikke ham en lønforhøjelse samt en forlængelse.

Det er under alle omstændigheder et godt tidspunkt for Kent N. at komme videre til en større klub, efter en succesfuld sæson. Om AGF er det rigtige næste skridt er spørgsmålet.

Kent har været omkring mange klubber efterhånden, og det er ikke alle steder hans stil passer ind. Det kunne også spille ind. Når det er sagt, så tror jeg at hvis AGF absolut VIL have Kent Nielsen, så ender han også som træner i AGF.
Skrevet af ACH-fan
Spørgsmålet er om AGF har den tålmodiges Kent skal bruge. For rigtigt at skabe et godt hold, så bruger han gerne et par sæsoner på det jævne. Det er sket i Horsens, AaB og Silkeborg.
Fan af: AC Horsens [i] siden 1998 [/i] Manchester United [i] siden 2001 [/i] Villareal [i] siden 2009 [/i] Sympatisør af: IF Elfsborg Molde FK FC Fredericia Wimbledon AFC
Skrevet af Pantic
Kent Nielsen er generelt en fed type. På papiret er det historisk set dømt til at gå galt.

Horsens - Stor succes
Brøndby - Fyret
AaB - Stor succes
OB - Fyret
Silkeborg - Stor succes
AGF - ???

Man kan så sige, at Brøndby og OB har været nogle mindre "galehuse" da han kom til, og ikke fik tiden og roen måske til at implementere hvad han ville fra ledelsen (mere Brøndby end OB).

Jeg håber Kent Nielsen får succes hvis han kommer til GF, og kan få dem op i toppen igen. Jeg kunne dog have mine tvivl når det kommer til folkene over ham.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Skrevet af Silketossen
@romaralle - øhhhh..."AGF vil altid være et skridt op fra SIF"

Ud over Danial A. (det gjorde lidt ondt) og Putros (det gjorde ikke ondt overhovedet) hvem er så skiftet fra SIF til AGF de seneste 10-12 år?
Skrevet af romaralle
Silketossen

Jeg er kæmpe SIF mand helt ind til benet, altid på stadion. Selvfølgelig er GF et skridt op sportsligt, det kan der objektivt ikke være tvivl om. Din logik med direkte spillersalg intern mellem klubberne har jo ingen relevans på det punkt.
Skrevet af Søren F er gud
David Nielsen blev betragtet som konge efter 5 år med placeringer som 7-8-3-4-10.
Kent Nielsen eller andre, ser vel også muligheder, hvis de får lige så lang snor og samtidig har det 4. største budget.
Skrevet af Silketossen
romaralle

Hvis AGF reelt set var et skridt op, så ville flere spillere vel gerne skifte dertil?
Det er jo nok et skridt op rent lønmæssigt, men som karriere-trin virker det ikke til at være attraktivt nok. Eller måske GF bare er en for høj hylde ifht de spillere der har været i SIF gennem tiden...
annonce
0