Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Juve.if
men han har jo en kontrakt, så de behøver jo ikke give ham mere i løn, den er lige blevet forlænget, så sif har alle kort på hånden, tror ikke de lader ham skifte til en anden dansk klub, udlandet så måske
Skrevet af JLS
Silketossen@

I dit sidste indlæg, tror jeg du har fat i noget.. De SIF-spillere, man har kunnet bruge i AGF, har til gengæld været for høj en hylde til AGF - her tænkes bla på Gammelby til Brøndby, Robert Skov til FCK, osv.. De Silkeborg spillere, der har ligget under dem, de har jo højst været på niveau med dem AGF selv har haft i forvejen - hvilket vel også er tydeliggjort i SIF´s forholdsvis mange nedrykninger..

Så jeg tror, at det er i det lys du skal se, at ikke særlig mange er skiftet fra SIF til AGF.. Altså i den optik, at nogle har været for dårlige, eller på niveau med noget eksisterende, og andre for gode og for dyre.. Det samme gør sig gældende nu.. Hvordan skulle AGF eksempelvis få råd til, at hente Vallys, eller Jørgensen..? For naturligvis vil AGF altid være mere attraktiv, end SIF - det gælder ikke kun på løn, men også på fanbase, opmærksomhed, osv osv..

Nuvel, AGF har haft en horribel sæson.. Men helt ærligt, hvor mange klubber kan tåle, at sælge en halv start´11..? Men ironisk nok, så er det bundholdene, der har været AGF´s helt store issue i indeværende sæson.. I grundspillet fik AGF eksempelvis flere point mod top 6 holdene, end både SIF, Randers, Brøndby, og AaB gjorde.. Rent faktisk var Randers det eneste hold fra top 6, AGF ikke fik point imod.. Bla fik man 4 ud 6 mod netop SIF, og man slog både AaB og FCM, og spillede uafgjort i Parken, og 2 uafgjorte mod Brøndby.. Så der er altså på et vist plan potentiale i holdet.. Dette skulle jo så netop gerne blive indfriet med en ny træner, og ikke mindst 3-4 justeringer i truppen.. Dette potentiale, og projekt, føler jeg mig sikker på, at mange både spillere, og trænere også kan se stor interesse i.. AGF bliver netop ikke i denne sæson ribbet for start´11ere.. Dette kan jeg så omvendt godt være "bange" for, at SIF gør..
Skrevet af rambro
Kent Nielsen har tidligere både spillet i og trænet AGF. For enhver træner må det kunne lokke at være ham, der forløser potentialet i Aarhus - men sporene skræmmer også. Mangen en træner har haft AGF, som sidste stop for trænerjobs i Danmark: Erik Rasmussen, Ove P, Poul Hansen, Morten Wieghorst
annonce
0