Snak

Mere indhold efter annoncen
AaBager. Mon ikke du og andre AaB fans holder med FCM? Så kan I komme i Europa. Andet ville være dumt
Pokalmeister 2021
@Tjoh
Værdsætter at du tager kampen op - men du kæmper mod vindmøllerne, og det er helt håbløst… :-)
Der er altid en del af befolkningen, som er styret af følelser, nedarvede holdninger og oldgammelt nag - og som ikke lytter til fornuftens stemme, ligegyldigt hvor klar og tydelig den er for folk som dig og mig.
Det er den samme ufornuftige og følelsesstyrede adfærd, der er årsag til et utal af konflikter alle steder i verden - folkeslag der ikke længere aner hvorfor de hader hinanden, men ikke desto mindre anser der for deres vigtigste opgave at videreføre fjendskab og strid.
Ved godt vi er på en lidt anden skala her, når det trods alt kun er fodbold der er tale om, men alle Silkeborg-fans med omløb i hovedet ville heppe på FCM - for alt andet ville jo være at skyde sig selv i foden (i stolthedens og principfasthedens tåbelige navn).
@Ukendt profil

Jeg er helt enig med det du skriver. For de fleste er det heldigvis sådan at man i rivaliserende klubber godt kan lide at drille hinanden, uden decideret at hade hinanden. Sådan ser jeg f.eks. forholdet mellem Horsens og Vejle fans. Vi vil gerne skyde lidt på hinanden men i bund og grund ønsker vi ikke det værste for den anden. F.eks. var der mange som håbede på vi skulle møde hinanden i næste sæson, hvilket jo indebærer at vi ikke ønskede Vejle nede. Sådan er det desværre ikke med alle fangrupperinger af den årsag du nævner. Det er i hvert fald tåbeligt hvis hadet overstiger at noget godt sker for ens egen klub, men det må folk jo selv ligge og rode med. Selvfølgelig holder Kent Nielsen med FCM i aften, han kan bare ikke sige det fordi han ved der sidder nogle tåbelig SIF fans som så kan bruge det imod ham. Han siger jo også selv at hvis han holder med FCM i aften, så vil det ikke være populært. Efterfølgende tilføjer han at han ikke vil være ked af hvis FCM vinder. Så kan det jo ikke siges mere tydeligt uden direkte at sige det.

Mon ikke KNs fortid i OB spiller ind !
I det her tilfælde (som SIF fan) er der for mig forskel på at håbe på at FCM vinder og juble over det. Selvfølgelig håber vi på et garanteret gruppespil og dermed minimum 8 europæiske kampe efter sommeren frem for 2 (og dermed at FCM vinder). Men der er ikke nogen i Silkeborg der fysisk vil tage en FCM trøje på i dag og køre på stadion for at støtte dem. Jeg læser egentlig Kent Nielsens udtalelse lidt på samme måde, især når man læser hele hans udtalelse på EB, og ikke bare dette uddrag med tilhørende sensationsoverskrift. Men den kommer nok herind senere i en ny artikel.
Der er sgu da ingen i DK der holder med fcm medmindre man er fra Herning.
Besynderligt Kent, du smid da ellers hjemmekampen mod FCM..
Randers Freja: Nej, jeg holder ikke med FCM. Så hellere være dum. Men sidder da heller ikke og klapper hvis OB vinder, det lader jeg dem fra O´ense om.
Tjoh: Helt enig
"Mon ikke du og andre AaB fans holder med FCM? Så kan I komme i Europa"


Nu sender en FCM sejr ikke AaB ud i Europa kampe. Der er lige en kval kamp imellem, som langt fra er en givet sejr. Men at direkte heppe på FCM af den grund, får du nok ikke mange AaB fans til. For AaB fansene er begge resultater vel en slags win-win...enten får AaB kval kampen på søndag eller osse taber FCM endnu en pokal i år...;o)
annonce