Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af hmm... ?
Jeg savner en ordenlig træner.
Brøndby IF [b]Luis Figo[/b]
Skrevet af RayKennedy
Kent ER færdig på Vestegnen...
A man who does not think for himself does not think at all OSCAR WILDE
Skrevet af SerbianHool
Brosten på spillerbussen og romerlys efter Per.B og alle de andre røvhuller som ødelægger Brøndby ville være passende nu, så ville de nok også finde den balance som de allesammen fabler om..

Røde Stjerne Beograd | Crvena Zvezda Beograd | Red Star Belgrade European And World Champions 1990/91 Delije 1989 Sever http://www.youtube.com/watch?v=daeJgEV0PC4
Skrevet af Mikkel´zeen
Få nu Kent ud ...
Han har slet ikke kunne løfte den opgave han har fået.
Køhlert havde mange af de samme spillere på det nuværende BIF hold, og han klarede det utrolig godt, i forhold til Kent som er i gang med at ødelægge Brøndby sammen med den ledelse som sidder derinde.
Nationalt: Brøndby Lokalt: Næstved Boldklub Internationalt: Barcelona NFL: Seattle Seahawks
Skrevet af WeRule
Kent skal ud, ENIG, men hold nu k... med at kritisere ledelsen!! I snakker alle om at ledelsen skal skiftes. I snakker alle om 1. pladsen for et år siden. Men var ledelsen ikke cirka den samme pånær Frank Buck? Så giv nu bare træneren skylden og hans manglende mandskabspleje, taktiske evner mv...
Brøndby IF 4ever CF Real Madrid
Skrevet af KongBold
Siden vi ikke må give ledelsen skylden vil jeg gerne give Kent N. skylden for at BIF ikke har vundet en skid i 5 år... Puha Kent...
Skrevet af kenned122
he he han kan da havde været med til det ved, at vinde med AC Horsens :-D ellers bliver det sværet at give ham skylde for 5 år når han kun har været træner i ca et år ;-)
- Valencia CF fan siden 2001 "one time a bat, always a bat"
Skrevet af Sven Sved
Uanset at der også bliver begået fejl på ledelsesgangen, så er og bliver Kent Nielsen det største problem her og nu. Køhlert afleverede den samme trup på førstepladsen for præcis et år siden. Under Kent er det kun gået ned ad bakke.
"Jeg tror, de fleste danske fodboldspillere ville elske at spille i Brøndby. De har det fedeste stadion og de bedste fans"
Skrevet af Daniel Selde
Boykot brøndby kampene, indtil de lytter til os!!
Skrevet af BIF4LIFE
Kent HOLD DIN FORPULEDE VAMLE KÆFT!!!

Trænes på henover vinteren???

Hvad med at træne på det inden sæson start?? Og hvis din defensiv ikke fungerer hvad helvede kan klubben så bruge dig til??

Utroligt du ikke har fået en fyre seddel!!!
YNWA
Skrevet af Amar
@ Tobiasfs

Det er vel nok flot at du kan nævne at du ikke synes Brøndby har en bedre trup end de 5 der ligger foran... Det har vel krævet en hel del energi at finde på noget så klogt.

Er man en smule kynisk kunne man vælge at fokusere på det faktum at du ikke forholder dig til at Brøndby lå nr.1 med præcis de samme spillere da Kent overtog roret.

Herfra kræver det slet ikke nogen større hjernekapacitet at regne ud at det er træneren den er gal med, når han kan føre nr.1 ned på 6.pladsen, og ud af pokalen, allerede inden han har været der et år.!!!
Danmark: Brøndby Spanien: Barca England: United Resten af verden: Brøndby Største ønske: Kent tilbage til Horsens
Skrevet af Acheron 3
Og så var det ikke-eksisterende defensivsspil endda også hovedårsagen til at vi røg ud af pokalen mod AaB sidste forår. Så den manglende organisation under Kent har altså kostet 2 gange pokalexit.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
annonce
0