Snak

Mere indhold efter annoncen
Lewandowski
Reus-Mkhitaryan-Aubameyang
Gundogan-Bender/Kehl/Sahin
Schmelzer-Subotic-Hummels-Piszceck
Weidenfeller
Tror altså ikke noget som helst er afgjort i denne sag endnu:-)
In BR I trust. YNWA:-)
Skuffet med ikke at se ham som Spiller i LFC, men hans måde at gå i strejke på klær ham ikke og derfor fint st smutter til Dortmund.

Mener faktisk at Coutinho er bedre inde centralt.
Tror altså ikke noget som helst er afgjort i denne sag endnu


Kicker plejer at være ret troværdig, men ellers er jeg helt enig med dig. Intet skal tages for givet før underskriften er sat og det bliver meldt ud. Havde også gerne set Eriksen i Dortmund, da landsholdet og Ajax slet ikke kan sammenlignes. Sådan ender det nok ikke nu.
Øøhh var Liverpool og Shaktar ik os blevet enige om en pris sidste uge? Enten har det aldrig haft noget på sig at Liverpool var interreserede i ham eller os er det fandme elendigt arbejde af dem, alle de skide rygter så får man li håbet op og så ned på jorden igen
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Hvis Mkhitaryan ryger til Dortmund, kan det betyde, at Rodgers henter Eriksen i stedet for.
Arveligt hvis det er sandt, havde gerne set ham i Liverpool. Men så må vi håbe på at de istedet henter Christian Eriksen og Toby Alderweireld for cirka samme pris eller endnu billigere. Dette ville jeg personligt hellere fortrække. Forstå heller ikke hvorfor Liverpool ikke gå i kampen om Wilfried Bony fra Vitesse.
Skal man vælge mellem Dortmund og pool, så ville stort set alle da vælge Dortmund. Dortmund har bedre fans, federe stadion, meget bedre hold og europæisk fodbold. Og det siger jeg selvom jeg elsker engelsk fodbold.
Bedre fans? Hvorledes måler du det?
Y. N. W. A. #JFT97
Det er nok på bedømmelse af hvad man ser på stadion ku jeg forestille mig, er tilbøjelig til at være enig men det er dog en lidt unfair sammenligning pga stadion kapacitet. Dortmunds fans virker dog noget mere aktive mens pools synger mere passioneret/højere, smag og behag.
1 26 8 11
annonce