Snak

Mere indhold efter annoncen
Granero, Arbeloa og Casillas er pt. de eneste der spiller regelmæssigt, af dem der er fra deres egen skole.
Dres

hva ved du om det?


xD
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
..
@okan900

Ikke det store. Siger bare at du ikke kan vide hvad Özil og Gündogan føler, bare fordi du selv føler dig mere tyrkisk end dansk.

Jeg er selv halv tysk og halv dansk. Jeg vedkender mig min tyske baggrund og er stolt af den. Samtidig kender jeg også andre "halv tyskere", som ikke vil kendes ved deres tyske baggrund. Sådan er vi så forskellige, og det netop meget individuelt hvad man føler for "sit" land.

Jeg har dog på fornemmelsen, at flere tysk tyrkere føler sig mere hjemme i Tyskland, og har et bedre forhold til Tyskland, end mange herboende 2. og 3. generations indvandrere har det til Danmark. I Tyskland har de måske været bedre til integration de sidste 25 år? Det er bare min personlige opfattelse, og bygger kun på de 2. og 3. generations indvandrere jeg har mødt i Danmark og i Tyskland. Men der er selvfølgelig altid undtagelser.
Nur der BVB --- Leuchte auf mein Stern Borussia
Dres.

Du har ret, men nu er sahin og ozil jo ikke halv halv. De er hel, men født i tyskland. men som du siger, de er bedre til integration. formentlig..
Et lille twist til jeres debat.
Sahin skriver på tyrkisk inde på facebook, kan enten være fordi han ikke kan skrive tysk? Vel dog være meget mærkeligt, eftersom i mener/siger han har boet hele sit liv i Tyskland. Kan også være fordi at han skriver på tyrkisk, fordi han selv vil. Dermed at han helst vil skrive tyrkisk fremfor tysk. Må vil betyde at han føler sig mest tyrkisk.

Gad godt han skrev på engelsk, vil gøre det en del lettere at læse så.

Kun fan af AGF, ingen andre! Men ka nu godt li Borissa Dortmund (vilde fans, vildt talentarbejde) Newcastle (arbejderklub) Spurs (Bale+Modric) Southampton (Familie) Therkildsen, ikke Therkilsen. Der var ikke plads til mere.
@LazDad; Granero :-)

Desuden har de masser af selvudviklede spillere, de er bare rundt omkring i Spanien, fordi vi laver business med vores talenter.

F.eks Soldado ( Valencia ), Mata ( Valencia ), Negredo ( Sevilla ), Jóse Callejon ( Espanyol ), Codina ( Getafe ), Diego Lopez ( Villareal) osv. Hvor mange har Barcelona? Kun dem i deres trup. Og desuden har Mourinho lovet at Alvaro Morata kommer ind i førsteholds-truppen næste år.
Madridista til jeg dør, intet kan ændre på det. Er også Liverpool fan. Mourinho er verdens bedste træner. Sympatiserer med West Ham, Udinese og Schalke 04.
Will

prøv og hør. hva ved du om det?? Hvis du selv er dansker. Han kommer fra en helt anden kultur, hvor han følger de tyrkiske værdier og normer. og det samme med alle de andre spillere, der har valgt et andet land. (du ved hva jeg mener)

Du er dansker og bor her, så du kan ikke føle mig. og ikk kommenter det her, for du ved intet, om hva du snakker om


For det første: Hvad ved DU om, hvad der er gået gennem Özils, Khediras og Sahins hoveder, da de skulle vælge, hvilket landshold, der ville stille op for? Du har ingen anelse om, hvilket land, de følger sig mest knyttet til.

For det andet: hvad ved du om, hvad jeg er? Du aner da ikke, om jeg er etnisk dansker eller ej? Lige så lidt som du ved, hvad spillernes motiver har været for at vælge deres respektive landshold.

Edit: for det tredje: ved du, hvor jeg bor? :(
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
..
will

hva fuck rager det mig, hvor du bor.

kan squ se, at du ikke ved noget om fodbold.. bare luk bold.dk ned..
annonce