Snak

Mere indhold efter annoncen
Casillas ; Sagde jeg ikke osv.? Det ville tage evigheder at skulle skrive dem alle sammen.

Miguel Torres har været starter for Madrid i gennem en længere periode, før han blev skadet og røg ud i kulden efter det.
Madridista til jeg dør, intet kan ændre på det. Er også Liverpool fan. Mourinho er verdens bedste træner. Sympatiserer med West Ham, Udinese og Schalke 04.
@casillas

Borja og Mata ville dog have en rimelig chance for at få godt med spilletid, hvis de var hos Real Madrid, men ellers har du nok ret.
Prioriteret rækkefølge: England: Ipswich Town FC Spanien: Villarreal CF Italien: AC Milan Danmark: Viborg FF Tyskland: Wolfsburg
Alvaro Negredo er et produkt af Rayo Vallecanos ungdomsarbejde, ikke R. Madrids. Der er desuden et rimeligt antal Barce talenter i andre klubber. Botía, Fabregas, Reina, Luís García fra Panathinaikos, Fernando Navarro og sådan kunne jeg blive ved.
Er det værd at spilde sin tid på Okans indlæg på en søndag? Nu er han blevet harm, og kan tydeligvis ikke sammensætte et argument uden at svovle lidt.

Will kan fortælle dig at solen i Danmark skinner fra en blå himmel :)


:´)
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Helt klart en spiller for spotpris! dejligt med flere kommende stjerner til la primera :D men det må vel betyde kaka´ er fortid? eller hvad.. han spiller jo samme position som özil og sahin
Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazón Mil vuit-cents noranta nou! Neix el club que porto al cor! Blaugrana són els colors! Fuuutbol Cluub Barceloooona !!
@ Lulinha

Nej, de spiller faktisk ikke helt samme position. Hvis du har Kaka og Özil på den ene side og Alonso og Khedira på den anden, så er Sahin en mellemting. Han kan både frem og tilbage (men mest frem).

Dortmunds midtbane har set sådan her ud:

Großkreutz - Götze - Kuba
Bender - Sahin

HVor Bender har været opryderen, så har Sahin været Midt-midt, hvor Götze har været den deciderede offensive midt. Sahin er en allrounder på den centrale midtbane, men med de største forcer i det offensive spil.

Jeg har selv lidt svært ved at se, hvilken position han er indkøbt til andet end, at han skal være en form for breddespiller. Real Madrid har jo lige fortaget et indkøb for økonomiens skyld, så denne investering er ikke helt skudt forbi. Hvis han på et tidspunkt skal fra Madrid, så bliver det med 100% sikkerhed for flere penge end 75 mio. kr.
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Fontás35
Lige et sidespring..

Farbregas??? Godt nok er han fra Barcelona, men jeg synes da ikke man sige at han har hans fodboldtalent fra Barca?? Han bliver købt som en 14-årig knægt af Wenger. Derefter udvikles han under Wenger til den spiller han er idag!
God handle af RM.

Hvad har den her emne at gøre med om han føler sig mere tyrkisk eller tysker.

Vi som tyrker skal kun være glade for tyskland udvikler spiller til Tyrkiet. Synes ikke det spild af penge/tid fordi nogle vælger Tyrkiet eller andet land. Fordi de får tilbage, f.eks ozil, khalide osv, de har allerede betalt tilbage.
Tyrkiet: Galatasaray Danmark: Brøndby IF
F.eks Soldado ( Valencia ), Mata ( Valencia ), Negredo ( Sevilla ), Jóse Callejon ( Espanyol ), Codina ( Getafe ), Diego Lopez ( Villareal) osv. Hvor mange har Barcelona? Kun dem i deres trup. Og desuden har Mourinho lovet at Alvaro Morata kommer ind i førsteholds-truppen næste år.


Uha

Den diskussion tror jeg ikke du har lyst til, at gå ind i... Du ved tilsyneladende ikke ret meget om hvilke spillere rundt omkring som har hel eller delvis opvækst i Barcelona. Du nævner tre spillere som har noget der minder om international klasse, hvor Mata vel nok er den bedste. Ingen af dem har høj international klasse.

Skal jeg med meget simpel tankevirksomhed finde tre som kan slå dine så er Cesc Fabregas, Pepe Reina og Ivan De La Peña/Gio Dos Santos/Joan Verdu.

Derudover synes jeg da det er et kvalitetsstempel, at man selv opfostrer og benytter sine spillere i stedet for at lade andre udvikle dem.
Silkeborg IF
Har han virkelig klassen til at gå ind på reals hold? Har ikke set bvb mere end et par gange i år.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
annonce