Snak

Mere indhold efter annoncen

Kjær scorede to da Lyngby ordnede OB

søn 6. nov 2016
Jeppe Kjær scorede begge Lyngbys mål, da sjællænderne vandt 2-1 ude mod OB, der nu blot har vundet én af de sidste 11 kampe.

Læs hele nyheden her
Hvis OB var et hold i medgang med tro på tingene, så var Lyngby blevet kørt over, de var klart bedst - men det er de ikke..
Endnu et flot resultat af Lyngby. Dejligt at et nederlag i ligaen og pokalexit ikke har slået drengene ud.
Fryd!!!!
FORZA BRØNDBY.........
Super Kjær super LBK super Søndag
Nu må han da blive fyret...?
FCK
Jeppe Kjær, du er en gudsbenådet fodboldspiller af høj teknisk niveau! Det er simpelthen så ærgerligt, at du ikke er 10 år yngre (20 år), for så kunne det Danske Landshold alligevel have fået sin Emre Mor type spiller - blot med højre skøjten i stedet for venstre!
Nu må han da blive fyret...?


Skal han fyres, fordi Desler er en klovn?

OB havde chancer til at score flere mål, men de er svage skytter. Skyder lige på Jesper Hansen hver gang.

Lyngbys sejr kan der dog ikke pilles ved. De var skarpest og skabte også chancer til flere mål.

I øvrigt en fremragende dommerpræstation. Lavede nærmest ingen fejl og var god til at holde styr på spillerne, da de var overtændte til sidst i første halvleg.
Mojn do!
Det er jo OB´s hold der er lort i har ikke en angriber der kan lave mål jeres trup er totalt sgu forbi desværre i er tilbage igen næste år håber det bliver i Superligaen ville være en kæmpe tab hvis OB rykker ned
Skriv på en Lyngby/Jeppe Kjær artikel på Bold.dks forum: "Jeppe Kjær, du er en gudsbenådet fodboldspiller af høj teknisk niveau! Det er simpelthen så ærgerligt, at du ikke er 10 år yngre (21 år), for så kunne det Danske Landshold alligevel have fået sin Emre Mor type spiller - blot med højre skøjten i stedet for venstre!"
Uha, vi ligner en nedrykker. Mentalt står det skidt til og mange spillere virker opgivende. Når man så laver begynderfejl som Dessler og lader Lyngby vinde duellerne ved det afgørende mål, så skal det gå galt.
George Best: "In 1969 I gave up women and alcohol - it was the worst 20 minutes of my life." OB Liverpool
annonce