Snak

Mere indhold efter annoncen
Seriøst OB ???
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
OB har vist haft rigelig med trænere de sidste år og det er trods alt ikke fordi at det har ført klubben tættere på toppen af ligaen alligevel. Nu har vi et hold med mange nye spillere, en træner som tidligere har vist, at han kan føre en klub med begrænsede økonomiske midler til mesterskabet – endda med noget af det flotteste fodbold set på disse breddegrader. Så nej, det kører ikke i øjeblikket, men alle gode ting tager tid og det synes jeg, at man skal give de involverede parter.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Gud hvor er Pereira tung... fine indlæg, men hold kæft hvor har han en træls attitude når han spiller, han laller alt for meget.
Egentlig gider jeg ikke kommentere på dette sammenbragte købe hold fra OB. Men jeg har alligevel brug for at få lidt frustrationer ud. Hvorfor er de 2 i front nærmest fredet? Hvorfor ikke forsøge sig med Joan helt i front, han er den eneste der gør bare lidt ondt på de andre hold i vores nuværende forfatning, men han render jo desværre ind i for mange blindgyder for langt tilbage på banen. Hvorfor forsøger man ikke at ruske lidt op i det hele enten feks med Yao fra start eller måske en helt ung af egen avl, en med noget speed i benene og lidt gåpåmod. Okay det er ikke optimalt med unge spillere i så dårlig en periode, men der skal sgu da ske noget på dette hold. Og hvad med ham Peraira? Skulle han være bedre end Barret? Ha ha næppe. Nej det ligner unægtelig en nedrykning, for dette hold kommer ikke gennem 2 knald eller fald kampe som samlet vinder, dertil bliver der simpelthen lavet for mange personlige fejl.
Der er mange problemer med OB. Kent Nielsen og sportsdirektør Jesper Hansen er begge ansvarlige for at have hentet alt for mange spillere som ikke slår til. KEP er langsom og virker pt. bare ikke god nok, Perreira tilfører heller ikke holdet kvalitet, AC er en skygge af sig selv og Festersen er heller ikke oppe i omdrejninger. Dessler er også skidt kørende. I OBs situation er det vigtigt at bruge mentalt stærke spillere, som kan fighte en vis legemsdel ud af bukserne og som viser vindervilje. Desslers fejl virker også som et mentalt blackout. Jeg tror Kent Nielsen skal blande kortene godt næste gang, evt. prøve med en ny angrebskonstellation, og i forsvaret så jeg gerne KEP og Perreira få en pause.
George Best: "In 1969 I gave up women and alcohol - it was the worst 20 minutes of my life." OB Liverpool
Godkendt kamp. Der mangler bare lige lidt held.
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
Simpelt vidt det bliver ved med ikke at fungere, så ikke kanpen men læste at Lyngby var toneangivende, det er vel det mest skræmmende, jo vel man kan tabe en kamp uheldigt og så er det det, men at Lyngby skulle have været bedst på Odense stadion, det ser skidt ud for OB.

@Rogosjin

Du skyder helt forbi, uheld, dommerskøn osv kan du ikke gardere dig imod, Brøndby var direkte uheldige mod Lyngby, 11-1 til Brøndby i skud på mål, overligger stolpe, måske manglende straffe osv, lige præcist der modsatte af OB...
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Så I næste runde kan Brøndby sende de striwede på sidstepladsen. Og endda på Odense Stadion.

Det bliver sgu tungt at skulle høre på Franklin, LT, Ene, Nolle og alle de andre i pestegnsmafiaen fra Odense...
13 mål i 16 kampe, katastrofalt. Hvis EFB kommer igang nu, ser det meget skidt ud, da de næste to kampe for OB er noget nær sikre nederlag.
annonce