Snak

Mere indhold efter annoncen

Kjær: Morten O. startede latterlig diskussion

ons 18. nov 2020

Simon Kjær kalder diskussionen, om hvorvidt han kan noget på bolden eller ej, latterlig og fuldstændig uberettiget, og han mener, at Morten Olsen startede den.Læs hele nyheden her
Du kan jo kun slå den langt op på tribunen...... så er du lidt sur, Simon?
Tror du skal se noget mere bold! Kjær slår en suveræn diagonal aflevering! Både for DK men også altid på klubholdet.
Agger var bedst på bolden af de to. Men det var også Aggers store styrke. Kjær spiller den som regel flot frem, og tager tit meter.

Men så snart han laver en fejl aflevering. Ligger man mere mærke til det, af den grund..
Præcis, det er ren confirmation bias
Alle dem der hoppede på "Simon Kjær kan ikke spille fodbold"-linjen sammenfalder også med dem, der altid gav Kjær skylden, når blev udspillet fordi han stod alene i midterforsvaret fordi Agger troede han var midtbane.
"Du kan jo kun slå den langt op på tribunen...... så er du lidt sur, Simon?"

Ha ha
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Calamity Kjær. Han giver endnu mindre mening under Hjulmand.
Morten Olsen, legende som spiller, katastrofe som lamdstræner
Who cares, hvad Danmarks dårligste Landstræner i nyere tid (fra da Sepp startede og frem -Hjulmand ikke medregnet pt.) har sagt?
Min chef startede også en eller anden latterlig diskussion her for leden om hvor gode og effektive mine kollegaer og jeg er til arbejdsopgaver. det er da forhelvede lige meget så længe vi møder op på arbejde!
Morten Olsen, legende som spiller, katastrofe som lamdstræner
Who cares, hvad Danmarks dårligste Landstræner i nyere tid (fra da Sepp startede og frem -Hjulmand ikke medregnet pt.) har sagt?


Med alt respekt for din store evne som sofatræner vil jeg mene at enhver tidligere landstræners mening er betyder mere end din.
Det er hans midtjyske bagland (Steinlein og co) der har startet og søsat den debat.
annonce