Snak

Mere indhold efter annoncen

Kjær dropper ferie - er vendt hjem til Milano

Skrevet af bold
man 5. dec 22:08

Danske Simon Kjær har droppet ferien efter VM-nedturen og træner igen med Milan.Læs hele nyheden her
Skrevet af Maurito
Fornuftig disposition, Hr. Kjær. Efter et fuldkommen rædsomt VM rent sportsligt og politisk, hvor du også viste dig flittig nok til at bidrage med vattet symbolpolitik, som du i sidste ende viste ikke at give en f*ck for, så fortjener du heller ikke en ferie. Så skal skuffelsen piskes væk hjemme i klubben. God opstart - Forza Milan!
A.C. Milan 1899
Skrevet af Steve Highway-61
Journalisterne prøver at hjælpe de spillerne de har kørt på. Patetisk.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af KennethANTI1964
Maurito: spot on👌🏻👏🏻
FORZA Milan
Skrevet af Titi81
Han har da også lige holdt ferie?
No argument beats a pointing pipe!!
Skrevet af Tommy Bechmann
I er så latterlige at høre på, det er helt vildt.
Skrevet af manwholost
Præcis Tommy Bechmann...
Niveauet på dette site er så tåkrummende!
Brøndby siden ´91 Real Madrid siden ´92 Er fan af dansk succes i udlandet...
Skrevet af OlderWiser
@Tommy Bechmann

+1

Det er uhyggeligt, at de uintelligente kommentarer bliver ved. Hvad foregår der oppe i hovederne på den slags tastaturklovne? Niveauet bliver lavere og lavere.
ForzaNapoliSempre siden 1988 Negativitet er gift for sjælen Be kind - always
Skrevet af Kleverson
Selvfølgelig er folk skuffet om det er lavt niveau er jeg i tvivl om. DBU og spillerne har igennem en længere periode brugt politiske redskaber til at samle os omkring det her landshold. Spillerne viste os i 18 at de var villig til at sætte det sportslige overstyr, i 22 finder vi så ud af at det kun er når det omhandler deres eget. Det er der som sådan ikke noget nyt i at sportsfolk først og fremmest er til for dem selv. I 21 ser vi er landshold der taler sammenhold og at kæmpe for hinanden og samlet med DBUs slogan en del af noget større, bliver vi konstant mindet om at landsholdet er for alle, alle steder. Der bliver taget regnbue bind på og der ytres med skarpe holdninger. Vores landshold er mere end fodbold. Hvilket danskerne køber ind på. I 22 ser vi et landshold der ikke står op for noget, spillerne vil ikke risikere et gult kort for andre, de er nu bare fodboldspillere, der kun vil spille fodbold. De bliver frustreret over at skulle forholde sig til noget andet. På det afsluttende pressemøde taler hjulmand om 0 fejls kultur og er indigneret på spillernes vegne. De holder sig selv politisk til egen fordel og det er sket gang på gang men ligeså snart det går det gale vej skal journalisterne have skylden.
Derfor er folk trætte og derfor får vi denne debat.

annonce
0