Snak

Mere indhold efter annoncen

Kjær erkender: Tror VM-virak har påvirket os alle

Skrevet af bold
tor 1. dec 07:30

Den danske landsholdsanfører Simon Kjær lægger ikke skjul på, at postyret omkring VM-slutrunden i Qatar har påvirket spillerne i en eller anden grad. Læs hele nyheden her
Skrevet af OlderWiser
Selvfølgelig har det da det. Uundgåeligt.

De er mennesker og ikke bare spillere med PlayStation-ratings.
ForzaNapoliSempre siden 1988 Negativitet er gift for sjælen Be kind - always
Skrevet af Schliemann
Sjovt som det kun er holdene, der sutter røv der gør det pga. menneskerettigheder. Spiller Australien godt fordi de er ligeglade med de stakkels migranter?
Skrevet af CimBooM
men du får mig ikke til at stå og sige, at det er nogen form for undskyldning. Vi skal kunne abstrahere fra de to ting og skille dem ad

Hvorfor så overhovedet nævne alt det her?
Skrevet af Esbjerg - fan
Det var måske mere fordi at 1/2 af truppen enten er skadet eller ikke i kampform.

Vi har ingen udskiftningsmuligheder i går jo.
Skrevet af Kompis
Alligevel vildt at den debat har gjort, at spillerne ikke gad at løbe og kæmpe. Sjov indvirkning den debat har haft.
Skrevet af Maurito
Hold kæft Kjær og kom hjem til Milan haha. Nok er nok. Nu skal vores kære landshold have mundkurv på for ikke at blive mere til grin…. Det sejler rundt og har været én stor Qatarstrofe - som jeg læste et andet sted - og jeg kunne ikke være mere enig.
A.C. Milan 1899
Skrevet af Arriba
Dejligt i er ude, så kan de andre der vil være der sørge for fodbolden og i bare klynke over regnbuer på flyveren hjem!

Det har absolut været et fedt VM og det skal Simon “ Jeg tror jeg er Maldini” Kjær ikke forsøge og fordreje sådan lille racist han er.
Skrevet af Mazraoui
Syntes ikke hjulmand skal gå eller fyres. Dog er der et par af spillerne der skal skiftes ud/genovervejes til næste slutrunde imo. Wass, Stryger, Robert Skov, Braithwaite, Yussuf Poulsen, Cornelius og måske endda Delaney bør absolut ikke være sikre kort ved EM i 24 (hvis vi kvalificere os selvfølgelig). Tror på at både Schmeichel, Kjær og Eriksen har en slutrunde eller to i sig endnu, men når man kigger på talentmassen er er vi virkelig godt dækket ind. V Kristiansen, O’Riley, Hjulmand, Billing, Kjærgaard, Højlund og Sertdemir muligvis, kunne overtage for de syv førstnævnte. Derudover skal en Dolberg til at tage sig sammen hvis han også vil med. Kunne være fedt hvis vi lige fik opdaget/udviklet en diamant/klasse 9’er i mellemtiden. Wind, Højlund, Faghir osv er alle stadig unge. Desuden er Corner og Dolleren heller ikke gamle, men ingen af dem har været decideret fremragende på landsholdet eller på klubplan for den sags skyld. Mika Bierith som er ejet af Arsenal er spændende, men også meget ung/uprøvet på højt niveau. Har ikke den store tiltro til Ingvartsen, Uhre og Odgaard eksempelvis.
Skrevet af weeman05
Mazraoui - luk nu, du har spammet det samme opslag i samtlige tråde omkring landsholdet
Cyka Blyat Idi Nahui
annonce
0