Snak

Mere indhold efter annoncen

Kjær har udløb: Milan kender min holdning

ons 6. okt 2021

Simon Kjær har kontraktudløb i AC Milan om et år, men virker umiddelbart indstillet på at forlænge aftalen, så milaneserne kan bare ringe. Læs hele nyheden her
Ellers er du velkommen hjem til Midtjylland tænker sagtens du kan holde niveau et par år i suppen. Samtidig en konge chef i omklædningen og for de unge.
Det gider han da helt sikkert ikke
Han er blevet verdensklasse i en sen alder. Noget af en udvikling. Kan ikke nævne mange andre jeg ville vælge over ham på positionen, så mon ikke han finder en større klub hvis ikke Milan vil spytte ud. Kjær og AC fåes ikke meget bedre som duo.
Jeg er ret sikker på, at han får en ny toårig aftale.
Mojn do!
Ellers er du velkommen hjem til Midtjylland tænker sagtens du kan holde niveau et par år i suppen. Samtidig en konge chef i omklædningen og for de unge.


Han har jo netop sagt tidligere, at han ALDRIG kan flytte til Danmark for at spille (der blev han spurgt til et rygte om FCK), og det kunne han ikke, for at kone er fra Stockholm, og hun vil aldrig kunne være i en lille by (så lille er København altså ikke), så at han skulle kunne spille for en klub i Danmark, eller et andet, sted, hvor byen ikke var i TOP, var en umulighed...
Boldklubben Frem 1886 (Spillet og fast foelgende siden jeg var 4 i 1984).
beringer@

Det giver faktisk god mening når man ser på de klubber Simon Kjær har spillet i. Det har været klubber fra store flotte byer. Undtagen Wolfsburg som jeg overhovedet ikke vil vurdere som en attraktiv by.
Forza Napoli Sempre!
@beringer
Jeg synes lidt, at du fordrejer udtalelserne fra Kjær, der faldt i 2018 til TV2:

"Jeg kommer aldrig tilbage til Danmark igen. Jeg er fra Lund. Min kone er fra Stockholm, så at bede hende om at flytte til Horsens eller Aarhus tror jeg sgu vil være for småt til hende, hvis jeg skal være helt ærlig. Så kunne man vælge at bo i København, men så kunne vi lige så godt bo i Stockholm, hvis det skulle være, siger Simon Kjær.
- Det med kulturen, vejret og livet. Det har jeg lært er vigtigt for mig.
- Nu har jeg lige været hjemme i en uge og træne. Der var godt nok koldt. Og mørkt, kommer det grinende fra Kjær."

https://sport.tv2.dk/fodbold/2018-05-23-simon-kjaer-vender-aldrig-hjem-til-danmark-og-udelukker-premier-league
Skal jeg være helt ærlig tror jeg den eneste grund til Milan venter er fordi man ved han mere eller mindre er sikret at skrive under. Man prioriterer derfor tiden her op mod starten for at kontrakudløb kan skifte frit på at forhandle med dem som ikke er sikre endnu
Han bliver i AC Milan, så længe han kan tror jeg. I Italien kan man godt spille fodbold, når man er + 35 år.
annonce