Snak

Mere indhold efter annoncen
Klokkeklart straffe?? aldrig nogensinde!!
Puha JuveFC... Juve skal bestemt ikke klage over dommerne vs. Milan. Nøj hvor har i have straffesparks-buffet de sidste mange kampe.
Som Milan fan er synes jeg straffet er tyndt. Men det synes jeg også Conti´s var i pokalen. Reglerne er bare sådan lige pt., men håber de bliver revurderet
Rossoneri - Form is temporary. Class is permanent
Stop! I har fået så mange domme med
Jer i år så det er til at brække sig over!! Så jer juve fans der brokker jer. Der kan i fandme se hvordan det er at møde jer!
Jeg brokker mig ikke over resultatet, udelukkende over straffesparket, som i bedste fald er ultra tyndt
Dommeren dømmer en rigtig fin kamp. Forstår ikke hvorfor fokus nu pludselig skal være på ham. Fokus bør være på den fantastiske kamp som denne var og årsagen til at Milan vandt er ganske enkelt at de spillede bedre fodbold. Længere er den ikke.

Først og fremmest: jeg er ligeglad med hvordan denne sejr kom i hus. HVOR ER DET FUCKING FEDT

Omkring straffet: Juve-fansene kan brokke sig så meget de vil, for over tid går det som minimum lige op mellem de to klubber. Vi må ikke glemme de straffespark Juve har fået foræret i tidligere kampe.

Milan har ikke set så stærke ud siden den sæson, hvor de lå og pressede på i kampen om 1. pladsen helt indtil starten af december for snart fire år siden. Jeg ved ikke hvad pausen har gjort ved spillerne, samt hvor meget kredit der skal gives til Pioli, men én ting er sikkert: man begynder endelig at kunne se den kvalitet, som vores trup trods alt indeholder. Det er stadig ikke nok til CL, men det er langt bedre end til en 7. plads i ligaen.
Sempre Milan.
Medgiver at hele situationen omkring straffesparket var noget besynderligt. Jeg havde afskrevet Milans chancer da Rebic bliver kaldt hen.. gult og så straffe til Milan.
Med det sagt så var det virkelig rart at se Milan spille hurtigt og med fornuft og flair. Bennacer er en fornøjelse på den kontrollerende midt og Theo udvikler sig godt hen imod at være den bedste offensive back (i verden?). Zlatan får lidt til sin statistik men han er ellers mere en hæmsko end en mulig guldsko. Da Leao kommer ind smadrer Milan jo igennem i omstillingerne.

20/21... jeg glæder mig!
Syntes bestemt heller ikke der skal dømmes straffe, men set på de andre kendelser i Serie A for tiden, så lå den lige til højrebenet for dommeren at dømme....


Igen igen en imponerende kamp fra Simon Kjær! Synd for ham hvis Milan ikke vælger at hente ham til
Tror nu ikke de havde tabt, hvis ikke VAR havde sat Milan igang. (Forstår ikke alle de straffe)
annonce