Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stankovic
Tillykke til Milan.
Skrevet af Gudsbenådet Gøgler
Jeg synes også, at de her straffesparkskendelser er åndssvage. Det er svært for Bonucci overhovedet at reagere, og da han er i bevægelse, er det kun naturligt, at hånden ikke er langs kroppen. Er man regelrytter kan den sagtens dømmes, for det er fodboldloven der fejler, og ikke dommeren eller VAR. FIFA og UEFA bliver nødt til at finde en ny praksis med de her håndsitautioner i feltet. Det kan potentielt ødelægge fodboldkampe med de nuværende regler.

Denne ene gang går det så endelig Milans vej. Jeg kan ikke tælle på to hænder, hvor mange af de her tåbelige straffespark Juventus har fået foræret mod Milan i de seneste år.

Tilbage i februar blev Zlatans mål annulleret, fordi en Juve-spiller tyrer bolden på hånden af ham. Endnu en tåbelig regel.
Frit Danmark
Skrevet af Rossoneri
Fjollet diskussion. Billederne viser tydeligt at Bonuccis arm er i nærmest en ret vinkel og han bevæger sig efter bolden.

Selvfølgelig er det straffe.
Skrevet af frederik.nielsen
Albanien Rossoneri m.fl: Det står da virkelig skidt til i Milan, hvis en enkelt sejr over Juventus kan redde flere sæsoner. Sikke en tabermentalitet. Så kan jeg godt forstå AC Milan år efter år er 1 milliard point efter Juventus samt et godt stykke vej fra toppen af italiensk fodbold.
Skrevet af mirakelmix
@Frede Det er da virkeligt en tabermentalitet, at skulle pisse på folk fordi de er ekstatiske over, at have vundet en vild kamp, mod Juve, der har været så suveræne i så mange år efterhånden. Stop dig selv, hvis du ikke har noget bedre at bidrage med...
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Freddy vær nu en god taber. Det er ikk sejren over juve. Det er 5 min voldtægt fra 0-2 til 3-2 der reddet mange af mine sæsoner. Men at det så alligevel er juve da i altid fpr marginaler heldigt og uheldigt imod os (gense gerne de sidste 6 kampe for fejlkendelser og især den sidste)
Tabermentalitet eller ej !!
Skrevet af Gudsbenådet Gøgler
Du kan jo spørge dig selv, Frederik; er det Albanian.Rossoneris holdning, eller er det AC Milans holdning, at denne kamp har reddet flere sæsoner?

Du laver en kobling her, der ikke hænger sammen.
Frit Danmark
Skrevet af Slettet(102232210801)
mirakelmix

ka du ikk tude løs et andet sted, i stedet for at klage herinde. juve blevet jordet rundt. det ku alle se.
Skrevet af frederik.nielsen
Hold da op, kan en sejr over Juventus virkelig redde en hel sæson for Milan fans nu om dage. Haha, det er vildt.!! Nåh, jeg kigger lige på stillingen en ekstra gang inden jeg vil sove.
Skrevet af Gudsbenådet Gøgler
Du er stadig forvirret, Frederik. Albanian.Rossoneri er én enkelt fan, men du omtaler fans i flertal.

Hvorfor gør du det?
Frit Danmark
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Find nu bare hullerne i osten freddy-boy
Skrevet af frederik.nielsen
Ved i hvad, det handler om at vinde mesterskabet når regnskabet skal gøres op efter 38 runder. Det er her Juventus´s fokus ligger, og ikke så meget andet. Jeg gentager lige, hvis Milan fans udtaler de redder sæsonen med en sejr Juventus, så tillykke med det. Men for pokker hvor står det da det så EKSTREMT skidt til i den fallerede, tidligere storklub.
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Grav nu dybere! Hvorfor generaliserer du min holdning med klubbens og rester af milan-fansene. Det er MIN holdning og angrib mig gerne personligt, for det var spdan jeg havde det 1 tine siden! Hvorfor bringe hele klubben ind i det med en tabermentalitet? Har jeg udtalt mig på alles vegne.Kæft du er bitter og samtidig bringe jeres dominans ind over det seneste mange år. Lad mig nu bare nyde røvbarberingen og 5 mins dick-slap af juve.
Skrevet af LoveFootball
Nåå ligesom alle juve fans åbenbart tuder om dommeren, selvom det er hvad to stykker som skriver om VAR?
Skrevet af mirakelmix
@antifodbold Det var til Frederik. Så tag lige en slapper ;)
Skrevet af Søren79
Lad bare Milan fejre sejren i aften som var det scudettoen de havde vundet.
Viser jo bare alt om hvor Milan er som klub. Lever fint med et nederlag til Milan når vi om ikke så længe vinder scudettoen for 9 år i træk.
NUR DER HSV
Skrevet af Slettet(561607200310)
Jeg kan huske at juve har fået straffe der var ligeså dårligt dømt som denne her bla imod os ,men her har der aldrig lydt noget, så for denne ene gangs skyld så drop det i bliver fortjente mestre og tillykke med det ,men i går tabte i bare til en modstander som var mere effektive i jer selv .Erkend det og kom videre
Skrevet af Martinovic
Kan vi bare bygge videre på dette resultat, lover det godt.

Jeg havde begravet kampen efter Ronaldos mål, men sikke et comeback.
Mojn do!
Skrevet af Juventino45
Synes det er lidt af en tilsnigelse at sige Milan var suveræne. Juve sad totalt på kampen indtil et vildt fejlcastet straffespark kommer op. Dette efterfølges af 3 tilfældige og heldige mål. Så klap lige hesten. I øvrigt er Juve det hold, hvor der i denne sæson er dømt 2. flest straffespark imod. Så drop den der “Juve får hele tiden point forærende”. En bruger skriver, at dette straffespark modsvarer det begået af Conti i pokalen, hvilket jeg er meget enig i. Jeg synes, at der nærmest ledes efter en anledning til at dømme straffe, hvilket har ødelagt kampe for mange italienske hold denne sæson. Irriterende udvikling! Nå, videre. Nu kan man kun håbe på Roma og Napoli vinder deres kampe, så Milan rammer 7. pladsen :)
Skrevet af Kong Dario
Sgu da klart straffe - dejligt VAR dømte det.

Vildt comeback.

Synes dog Juve virkede lettere "ikke til stede agtigt" ved nogle af vores mål. De troede nok allerede sejren & mesterskabet var kørt i hus - dejligt sådan en arrogance blev straffet.

Forza Milan
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
annonce
0