Snak

Mere indhold efter annoncen

Kjær og Milan fik point i intenst opgør

Skrevet af bold
søn 12. jul 2020

Simon Kjær spillede hele kampen for AC Milan, da holdet fik 2-2 mod Napoli på Stadio San Paolo i Serie A søndag. Læs hele nyheden her
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Den holdt hårdt for Milan og Napoli var bedst i denne kamp. Vi er ikke uheldige med det ene point.
Skrevet af Slettet(561607200310)
Ikke særlig fortjent vi får point idag men vi tager det da gerne ,ud fra hvem vi har mødt efter corona pausen så er det i min optik mere end godkendt .Vi slår Roma,Lazio,juve,og 1 point idag det squ flot
Skrevet af haraltidret
Napoli burde have lukket den kamp allerede i 1 halvleg. De var klart bedst idag men kendte ikke deres besøgstid.
Skrevet af cornholio
Så ikke første halvleg, men efter pausen var der da ikke stor forskel på de to, og synes da bestemt også, at Milan havde deres perioder med kontrol, omend de ikke får skabt store chancer.. Meget korrekt set også af kommentatorerne, så forsvandt meget af den kontrol da Zlatan blev taget ud.. På den note, så vil jeg dog medgive, at Napoli burde have vundet, tåbeligt straffespark de giver væk i sidste ende.
If I had the wings of a sparrow... If I had the arse of a crow... I'd fly over Pride Park tomorrow... and shit on the bastards below!
Skrevet af Mummisball
Tåbeligt straffespark siger du... Der er da overhovedet ikke skyggen af straffe. Maksimovic prikker bolden med en klassisk tåfiser..
Skrevet af MartinNielsen6000
Kæmpe foræring det straffespark..
Forza Juve anno 98'
Skrevet af Milanistar
Fedt at vi også formår at tage point i kampe hvor vi er på hælene. Et nederlag havde været dødsstødet i forhold til at nå EL. Roma tager nok 5.pladsen, og så må vi selv få hentet de nødvendige sejre og vente på at Napoli dummer sig.
Sempre Milan.
Skrevet af Slettet(561607200310)
Milanistar:husk nu at 7 pladsen giver el plads da napoli vandt coppa Italia som giver direkte plads i el ,dermed går den sidste plads til 7 pladsen i ligaen hvis napoli bliver blandt de 6 øverste
Skrevet af cornholio
Mummi
Det er nu mere den defensive aktion i situationen, som jeg anfægter.. Det er et tåbeligt indgreb, og det kan se voldsomt ud, det som Maksimovic laver.. Og så endda på en mand, som står med ryggen mod målet, han giver jo en årsag til at fløjte.
If I had the wings of a sparrow... If I had the arse of a crow... I'd fly over Pride Park tomorrow... and shit on the bastards below!
Skrevet af Careca
Hvorfor tjekker de ikke på VAR ? Tyndt straffe. Men Napoli kendte ikke deres besøgelsestid. Ku have ført 3-0 efter en halv time.
annonce
0