Snak

Mere indhold efter annoncen

Kjær skuffet efter nyt nederlag: De får to pismål

Skrevet af bold
tor 22. sep 20:53

Simon Kjær er selvfølgelig ikke tilfreds med nederlaget til Kroatien, men han fortæller, at det kun er små ting, der gør forskellen torsdag. Læs hele nyheden her
Skrevet af MGPsamba
Kroatiens 2.mål er helt utroligt smukt - og Mathias Jensen var virkelig som en hund i et spil kegler (også lige dér)
Skrevet af grumblesnake
Ja man forstår godt at Barcelona har haft øje på ham. Men det er jo alt for let og det jo så fundamentalt at det er efter en scoring at man skal være allermest koncentreret.
Skrevet af Mazraoui
Vores bedste opstilling i min optik mår alle er klar, bør være disse spillere: Schmeichel (er selvskrevet til VM, men han står ikke til EM i 24).), Nissen (viser idag hvorfor han skal starte og har generelt overhalet Wass. Han spiller desuden midterbane nu i superligaen og kan fint supplere som udskifter og især til midtbanen hvis vi mangler noget mere kreativt, da Jensen efter min mening slet ikke burde være i truppen.), Kjær (kaptajn og stadig vital for holdet, trods langt skadesforløb), Christensen (rotationsspiller i Barcelona, men er sikker mand i starteren på landsholdet.), Mæhle (er heller ikke fast i Atalanta, men ryger ud og ind af holdet og det kan ses på landsholdet også. Han er en spiller der skal/har et behov for at spille hvergang på klubbasis, for at præstere optimalt.), Nørgaard (bør være foran delaney i i startformationen og som 6’er, da han er bedre i det defensive, mere boldsikker, bedre og mere direkte pasninger frem i banen, mere styrke og gør at Højbjerg kan komme længere frem som 8’er.), Højbjerg (bedste mand på landsholdet de sidste par år og vel tæt på at være første mand på holdkortet.), Eriksen (ikke bedste kamp idag, udover et pragtmål, men savnede også medspillere der turde og kunne selv. Selvfølgelig stadig sikker starter.), Skov Olsen (ikke prangende idag, mwn har for længst overhalet braithwaite/yussuf på højreflanken. Spiller i CL til dagligt, er stjernen nu i brugge og er den eneste der stort set kan sætte en mand.), Wind (er vores bedste 9’er rent kontinuerligt, men vi har selvfølgelig andre alternativer, med andre redskaber, der kan gøre sig gældende, alt efter hvilke mostandere vi møder. Er god med bolden og i kombinationerne/relationerne/pasningerne til de andre på holdet og særligt med de andre to i angrebet/offensiven. Damsgaard (bør starte hvis han genfinder topniveauet, men Lindstrøm banker stærkt på efter han gør det sindssygt godt nede i Frankfurt. Kan lægge op, har fart i fusserne Og kan score mål.). Altså 4-3-3. Schmeichel-Nissen-Kjær-Christensen-Mæhle-Nørgaard-Højbjerg-Eriksen-Skov-Olsen-Wind-Damsgaard.
Skrevet af grumblesnake
@Mazraoui
Din optik interesserede mig ikke synderligt den første gang og den er ikke blevet bedre ved 2. og 3. læsning.
Skrevet af KOLDING IF SUPPORT.
Håber at posen bliver rystet inden truppen bliver udtaget til VM. Matthias Jensen er ikke det rigtige valg og jeg håber at der bliver kigget over atlanten. Uhre banker mål ind og må være tæt på imod andre. 👍👍
Skrevet af Mazraoui
Grumblesnake@ så bør du være klog nok til bare at gå/scrolle videre. Dine indlæg generelt set giver jeg ikke meget for. Ikke kun her ;).
annonce
0