Snak

Mere indhold efter annoncen

Klassemål af Dolberg i Ajax-sejr

lør 2. feb 2019
Kasper Dolberg scorede en rafineret kasse i Ajax' 6-0-sejr over Venlo - også Rasmus Nissen og Lasse Schöne spillede.

Læs hele nyheden her
Rigtig god kamp af Dolberg, som også blev kåret til kampens bedste spiller. Han scorede et Zlatan-mål og spillede også lidt som Zlatan i gamle dage. Det var nok hans bedste kamp i 2 sæsoner.

Og hvor er David Neres dog bare for vild. 1 mål og 2 assist på 25 minutter. Han gjorde lige hvad der passede ham, og forærer mål til medspillere, som han selv kunne score. Man skulle ikke tro, at det var en presset mand. Sikke et overskud. Sikken spiller.
AFC AJAX
Dolberg skal sku være fortrukkende på landsholdet
Så er det mål vist heller ikke bedre, BT.dk kalder det en "Sensation", skal vi nu ikke lige tage de farvede briller af :-)
En pind hører til i skoven. En basse køber du hos bageren. YNWA!
@Ignorado Helt enig. Det er en brysttæmning der bliver dårlig han til nød får i mål. Han skulle have ligget vandret og sakset den i mål, så havde det været ren zlatan, dette var bare en hverdags Zlatan :)
Elsker det billede! Se det var et klassemål, der fik hele fodbold Europa til at spære øjne op. Det er det niveau af selvtillid han skal tilbage til. De bedste mål er ren selvtillid!
Dolberg er Danmarks klart bedste angriber - sikker på han har kvalitet til at komme til en top 5 klub i PL om 2 år!
Jeg håber da virkelig du får ret, men sagde vi ikke også det for 2 år siden?
Dolberg er i FCK om 5 år, efter et par mislykkedes tranferophold i PL eller Bundesliga, og deler værelse med Viktor Fischer, som stadig er skadet.
DK kan ikke lave gode angribere mere :(
Han kommer aldrig til FCK. Desuden skal han til BL og blive en legende.
Brøndby Chelsea
annonce