Snak

Mere indhold efter annoncen

Klopp: Ingen forventede vi ville være her

fre 25. maj 2018
Jürgen Klopp glæder sig til lørdagens Champions League-finale mod Real Madrid. Tyskeren mener ikke, at folk forventede at se Liverpool i finalen. 

Læs hele nyheden her
Hatten af for Liverpool, håber de går hele vejen - selvom det vil gøre deres fans endnu mere ulidelige end de er i forvejen.
Enig :-) Og Liverfool taber også!
Øh hvad HGW?
Salah? Van dijk? Måske deres to vigtigste spillere lige nu.
Salah? Van dijk? Måske deres to vigtigste spillere lige nu.


Måske forkert formuleret, at der ikke er hentet profiler. Men der indtil videre ikke brugt penge, som ikke er tjent på transfers.
DIAZ MIO!
Det er også imponerende og fortjent nok.

Egentlig ret interessant, at Liverpool og Real er i finalen. Ingen af de to hold er røget på transfer racet og købt dyrt ind eller købt store stjerner. For Liverpools vedkommende har de endda solgt en af deres profiler.

Kontinuitet betyder en del, og ja, også held, det har begge klubber også haft. Det hele tæller.


Liverpool har hentet Van Dijk til 800mil, det kan vel siges at være en del af racet?
Dog vil jeg i høj grad give dig ret, der er mange klubber der har brugt meget mere end de to! Især for Real er det imponerende at de på den samme stamme har vundet tre, måske snart 4 CL-trofæer. Jovist der er blevet skiftet lidt ud hist og her, men ingen kæmpe indkøb i den periode, tværtimod salg af Özil, di Maria, Morata. James er så både røget ind og ud, og er vel den eneste der som sådan er blevet hentet med henblik på startopstillingen. Kontinuitet længe leve!
Han blev så heller ikke købt for 800, men 650 mill.
@Sedenunited Liverpool har stort set ikke brugt penge på transfers i 5 år. netto går det næsten i 0. glemt ikke store salg som coutinho, Torres og suarez. Derudover har de været gode til få værdi for overskudslageret
Liverpool har stort set ikke brugt penge på transfers i 5 år. netto går det næsten i 0.


Det passer ikke helt, vi har solgt for mere end vi har købt for, siden Klopp kom til, så langt er det korrekt. Men indenfor de sidste 5 år har klubben brugt ca. €100 millioner. Altså 150 millioner danske om året.
Og så tror jeg nærmest det første gang i min levetid, at klubben har to gode transfervinduer i træk. Og så var de gratis.. altså udover tårene og smerterne i numsen.
DIAZ MIO!
Jeg forventer LfC vinder det hele. Desværre er klubben ikke helt så ambitiøs..... det eneste der vil være ufortjent er, hvis LFC vinder CL. Der skal held til, og LFC har haft det in abundance denne sæson. Men who cares, hvis de vinder..
det eneste der vil være ufortjent er, hvis LFC vinder CL. Der skal held til, og LFC har haft det in abundance denne sæson.

Skulle LFC vinde, er det naturligvis helt fortjent.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce