Snak

Mere indhold efter annoncen
Denne her kamp var vi defensive ja. Men denne her sæson? Se på målscorer Klopp.
Skandaløs kommentar. SAF er formentlig den bedste manager verden kommer til at have set, og hans United-hold (pl) vandt med stil. At antyde en sammenhæng med Mourinhos anti-fodbold er simpelthen for langt ude. Spurs-fan, hér.


Sjovt hvordan det altid er fans af andre hold der skal fortælle hvordan United skal spille og tidligere har spillet.
Jo, Ferguson kunne skam også være pragmatisk, og jo han spillede skam også defensivt og gik efter resultatet i visse kampe. Hvis man ikke mener det så er det slet og ret fordi man ikke så nok United kampe under Ferguson og det giver vel ok mening nu hvor du er Spurs fan.
Skal vi forresten allerede konkludere at Mourinho spiller anti-fodbold udelukkende på baggrund af gårsdagens kamp, eller må vi også få lov til at inddrage de andre kampe i sæsonens løb? Kan da huske noget med en masse 4-0 sejre, men det er måske bare ligegyldigt nu hvor det bare er ´små´ hold.
Edinho:
Spot on. Både Mourinho og Klopp udtaler sig helt nøgternt og har begge realisme over både spil og hensigt i dagens kamp. Mourinho anderkender at de ikke kunne få momentum i kampen og tog derfor gerne til takke med et point. Klopp anderkendte at de forsøgte men simpelthen ikke lykkedes med det.
YNWA
Du vil så ikke vinde noget men sælge en masse billetter, det er jo også godt
Synes da også at det kan være ok, med en lettere defensiv til gang, hvis man møder en overlegen modstander, MEN det var vel ikke tilfældet i gårdagens kamp, for Mou og hans store og megadyre stjernetrup .... NÅÅ, han manglede Pogba og kunne derfor kun spille på den måde .... gab, zzz

Hatten af for Klopps filosofi, det skal jo bare omsætte noget af alt det spil, til større chancer og mål.
Det bliver spændende at se United mod et tophold. Det har vi endnu til gode i denne sæson.
MU bliver aldrig til noget attraktiv hold at se på, med den spade ved roret. Synd for fodbolden at den mand nogensinde blev født
Mourinho er verdens kedeligste træner, og han får mig til at slukke for fjernsynet til ellers store kampe. Lige så ødelæggende for fodbolden som pengene.
Fodbold er sjælløst
Folk piver over Mourinho indstilling, men skulle man så ikke prøve at se hvordan det gik Arsenal IGEN....og CFC der taber til Palace??? Synes folk glemmer der er mange kampe i sæsonen, vi har lige haft landskampspause og onsdag skal de igen i ilden i CL. Læg dertil skaderne, på centrale spillere som Bailly,Pogba Fellaini og Carrick m.fl. så synes 1 point i Liverpool faktisk ok.(når man ser på "the bigger picture" ) Selvfølgelig vil vi United fans også gerne se attraktiv fodbold, men de fleste vil nok hellere se os med i toppen igen, end at vi ligger og rode rundt på 5-7 pladsen. Jeg vover stadig den påstand at vi er i opbygningens fasen.
Nej det kræver jo at man ved hvordan man organiserer et hold defensivt.
annonce