Snak

Mere indhold efter annoncen

Klopp: Muligt at jeg slutter karrieren tidligt

Skrevet af bold
fre 20. apr 2018
Liverpools Jürgen Klopp ser ikke sig selv fortsætte som træner i så lang tid, som man typisk ser det med andre store trænere.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Mathews
Håber og tror han er hos Liverpool længere end de fire år hans kontrakt gælder. Fantastisk, karismatisk træner.
Skrevet af no name
Sjovt som forholdene i fodbold ændre sig så hurigt. Bare for 3 måneder siden var der mange Liverpool fans som ønskede ham fyret.
Personligt er jeg glad for hans arbejde.
Skrevet af D.B.R. ©
Bare for 3 måneder siden var der mange Liverpool fans som ønskede ham fyret.

Okay lyder vildt.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lars Mexico
3 måneder siden? Det her jeg slet ikke hørt noget til - det er nok bare mig
#Fairplay - Hader film Favoritklubber: OB, Liverpool, Bayern Munchen
Skrevet af City4Ever
3 måneder siden? Det her jeg slet ikke hørt noget til - det er nok bare mig


Nu tager du vel heller ikke til England og ser kampe. Der var mange Liverpool fans der ringede ind til Mersey Radio tidligere på sæsonen og ville have Klopp fyret for hans tvivlsomme evne til at arbejde med forsvaret.

Det har dog hjulpet efter Klopp gjorde, hvad han ellers har prædkiet om at han aldrig ville gøre, ved at bruge en lille milliard på en forsvarsspiller.
CHAMPIONS #sharkteam
Skrevet af Jürgen Kloppenheimer
Han var 7 år i Mainz og 7 år i Dortmund, og når hans kontrakt udløber, har han været 7 år i Liverpool. Jeg håber ikke det er en fast cyklus, han kører med, men det handler jo sikkert mest af alt om, hvad han opnår med klubben, og om han føler, han kan udrette og opnå endnu større ting, eller om han har fået det maksimale ud af det. En Champions League titel og et mesterskab, så tror jeg, han smutter.

Uanset hvad, så er det bare med at nyde det, så længe vi har ham. Det er en fed følelse at have en træner, som man ikke vil bytte for nogen anden i hele verden, og som fans af andre klubber savler over af misundelse. ;)
Liverpool & Brøndby - De eneste to
Skrevet af Tjödalv
@City 4 Ever

Arh... nu er 630 millioner vel stadig et stykke fra en millard, om den er lille eller ej. Jeg skal ikke kunne sige, om Klopp har sagt, han ikke vil bruge den slags summer, men med et transfermarked i prisgalop, er der ikke noget mærkeligt i at betale så meget for en af verdens bedste midtstoppere. At klubben stadig er i plus på transferkontoen, siden Klopp kom til, og man står væsentligt stærkere efter salget af Cou og købet af Virgil, vidner om en manager, der ved hvad han vil have. Forskellen på Klopp og andre managers med uanede økonomiske muligheder er, at han tydeligvis har haft is i maven ift. Van Dijk, hvilket jeg tror, der er mange Liverpoolfans, der er glade for den dag i dag.
At der er nogen, der ville have ham fyret er vel fair nok, men han har da i den grad modbevist sine kritikere - både ved at give Karius muligheden igen, satse på TAA samt købe en dyr, men perfekt forsvarsleder.
Skrevet af Mathews
No name, håber ikke den dét var møntet på mig.
Skrevet af Mathews
Ignorer City-Boy, han fatter absolut ingenting. Sådanne typer har bedst af at ties ihjel.
Skrevet af Jürgen Kloppenheimer
@City4Ever:

Men du tager altså tit til Manchester og hører fodbold-radio fra Liverpool. Der er vist lidt skabsfan i dig.

For det første behøver man ikke tage til England for at høre radio fra England. Der har vi det der internet. For det andet vil du aldrig kunne gøre alle fans tilfredse og selvfølgelig er der blevet luftet frustrationer over, at defensiven sejlede før Van Dijk, men det blev opvejet af en sprudlende offensiv for de flestes vedkommende. For det tredje er 630 mill. en meget, meget, meget lille milliard.
Liverpool & Brøndby - De eneste to
Skrevet af Hasse1983
Klopp er nok den bedste træner vi har haft siden Benitez, men 7 ville umiddelbart også være fint. Så har han kunne sætte sit præg på klubben, og hans filosofi er måske ført godt videre til U-holdene. Gerrard vil have været træner i 5 år på det tidspunkt, og er han dygtig nok kan han tage over.
Ellers så findes der med garanti andre trænere.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Gerrard vil have været træner i 5 år på det tidspunkt, og er han dygtig nok kan han tage over.


Bare fordi Gerrard var en dygtig spiller, behøver han ikke være en dygtig manager. Jeg vil ikke være tryg ved at overlevere roret til ham, før han har bevist sig på et betydeligt højere niveau.

Håber Klopp bliver i Liverpool i mange år. Holdet spiller noget af det mest underholdende fodbold i Europa, og resultaterne er også ved at komme tilbage. Hvis nogen kan bringe mesterskabet tilbage til Anfield, er det Klopp. Men det bliver selvfølgelig meget svært, når man ser på de summer, Pep og Mou spenderer på stjernespillere. Vel at mærke uden at sælge nogen stjerner selv.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
annonce
0