Snak

Mere indhold efter annoncen

Klopp: Salah er blandt de bedste nogensinde

søn 6. nov 22:48

Jürgen Klopp hylder efter sejren over Tottenham Mohamed Salah, som scorede to mål, og kalder ham for en af de bedste nogensinde.Læs hele nyheden her
En af de 25 bedste spillere over de sidste 10 år måske.

Nogensinde?? Lol
I know what you did last decade against Hobro
Uanset hvad han bliver kaldt, må man sige Liverpool gjorde et fantastisk indkøb i Roma, da de hentede ham til klubben.
Lad os lade som om, at du lord ham og andre kan huske mere end 25 år tilbage. Salah har rekorden for flest mål i en Premier League sæson og har sat masser af rekorder i ligaen. Hvis han ikke er deroppe, så ved man snart ikke, hvem er.

Alene det faktum, at du bruger "lol" i en sætning vidner om, at du stensikkert ikke kan huske mere end 25 år tilbage. Så det er helt fjollet, at du smider det kort.

Hvis du i øvrigt gad at læse artiklen, før du farer op, så ville du vide, at Klopp udtalte, at Salah er en af de bedste ANGRIBERE nogensinde. Det er så let bare at læse overskrifter og blive harm. Jeg betragter dog mere Salah som kant.

Klopp har ret, det var dejligt at se en mere uselvisk Salah i dag. Synes virkelig hans samarbejde med Nunez var godt. The egyptian king så stærk ud!
Ja da. Han er nok blandt de 1.000 bedste nogensinde. Så er man også blandt de bedste.
"If you know that you are going to get beaten up, then at least make sure the team benefit from it.” Cruyff til Messi
Når små børn taler:
Hvem er størst
1. Nero.c
2. Guevara
3. Einstein
4. Oppenheim
En ting ved jeg....de fire herrer er større end jeres fucking ego.....og det siger ikke så lidt.
Smådrenge!
En forudsætning for at kunne være enig eller uenig er vel, at man i samme ombæring også definerer, hvad det vil sige at være blandt de bedste nogensinde; skal man være blandt de bedste 5, 10, 20, 50 eller 100 bedste, for at passe ind i den kategori? Det har I hvert fald meget at sige, i forhold til hvor enig jeg er i den udtalelse fra Klopp.
Michaz - der bliver sagt bedste, og ikke største. Så styr du bare, dit ego selv først. ;)
Kapslock

Flest mål på en Premier League sæson?? Nej den tilhører vidst Alan Shearer min yndlingsfodboldspiller, da han spillede for ca. 25 år siden i Newcastle.

Hvem er det der læser halvt, og bliver harm?

I know what you did last decade against Hobro
Han er fast mand i top 10 i afstemningerne hvert år (Ballon D’or mfl.). Bedrifterne og rekorderne peger i hvert fald i retning af, at Klopp har fuldstændigt ret
VB Levante (efter 5 år i Valencia/Altea).
Fantastisk målnæse. Vi kommer nok ikke til at huske ham på samme måde som Ronaldo og Messi. Men han er vel oppe i samme lag som Robben, Ribery, van Persie og mange andre ikoner?
Nu er der formentlig flere gode sæsoner i Salah endnu, så vi mangler det fulde billede.
annonce