Snak

Mere indhold efter annoncen

Klopp: West Brom er virkelig gode på dødbolde

Skrevet af bold
lør 21. apr 2018
Liverpool vidste, at West Bromwich er gode på dødbolde, men lukkede alligevel to ind til sidst og måtte nøjes med 2-2.

Læs hele nyheden her
Skrevet af City4Ever
Sjovt I ikke har det stykke med hvor manden sidder og tuder over banen og viser hvor lidt format han har ved allerede at kalde West Brom et Championship hold, men det passer vel ikke ind i den good guy Klopp agenda, der kører i pressen.
CHAMPIONS #sharkteam
Skrevet af tue69
Du er sød når du er sur.

Det er Klopp ikke.
Skrevet af DenKloge!
Hahahahahahah. Slaaap nu af City4ever. Alle ved hvor ondt i røven du har over at City blev LOSSET ud af CL selvom de spenderer milliarder og atter milliarder sæson efter sæson. Der var jo intet af det klopp sagde der ikke passede. Banen var tør og WBA vil rykke ned. Årets pris for mangel på format må gå til pep der får snakket sig til en udvisning når hans hold har mest brug for ham.
Skrevet af 6116
Klart han stadig har ondt i røven, de fik den tre kampe i streg :)
Skrevet af Hasse1983
City4Ever, jeg tror hans forudsigelser om WB ryger i Championship holder mere end dine forudsigelser om City og Champions League.

Som Klopp i øvrigt også nævnte, så ville han ikke have kommenteret på banen hvis de havde vundet. Så han ved udmærket, at det er en frustrerende situation, hvor man siger nogle åndsvage ting.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(262253202008)
"Cheerleaderen" er jo bare en tudeprinsesse, ligesom mange andre trænere nu til dags, sørgeligt.
Skrevet af RickGrimes
Klopp <3
KSDH YNWA
Skrevet af Pantic
Kan ikke følge Klopp i hans kommentar vedr. Frisparket. Der bliver ganske klart begået et frispark, hvor der spilles videre, Brom spilleren mister bolden, og spillet bliver kaldt tilbage.

Klopp brokker sig lige så meget som Pep, Mou, Poch, Wenger og hvad de ellers hedder. Nogle trænere er bare mere populære end andre.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Skrevet af haraltidret
Det er næppe West Brom der er virkeligt gode på dødbolde, men snarere Liverpool der er virkeligt dårlige på defensive dødbolde.
Skrevet af fodbold_hjernen
klopp er verdens bedste træner. se på truppen og alligevel står de med den ene fod i chl finalen. klart det ikke er nok. prl SKAL være målet næste år. for selvom lfc har vundet begge turneringer mange gange er det ved at være så mange år siden at de dårligt kan huske hvordan prl trofæet ser. ps. hvordan city undgår en ffp dom er mig en gåde.
FHJ
Skrevet af Slettet(530944192609)
Det er en fin måde at forsvare sin målmand på - han gik totalt galt af det indlæg, der førte til udligningen.
Er også enig i, at WBA ikke er særligt farlige på dødbolde, som tilfældet f.eks. er det med FCM i SL.
Cahill
annonce
0