Snak

Mere indhold efter annoncen

Klopp efter Nunez-rødt: Reagerede forkert på provokation

Skrevet af bold
man 15. aug 22:00

Darwin Nunez blev provokeret af Joachim Andersen, men hans reaktion var helt forkert, fortæller Jürgen Klopp efter kampen mod Crystal Palace.Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(391017223108)
Så var den provokation hellere ikke størrer, Nunez forsøger at stange en gang før og det reagerer Joachim Andersen på, i øvrigt er fodbold en kontaktsport men man nikker ikke skaller
Skrevet af zlatan.acmilan
Enig @Keglen37
Skrevet af JytteRolf
De skal arbejde en hel del med ham hvis han skal undgå flere røde kort.
Håber det lykkes, men jeg tvivler. Joachim Andersen er ikke den værste.
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Skrevet af miks
Ærgerligt, den kommer til at koste mere end 3 kampe
Skrevet af Hasse1983
Mon ikke “provokationen” bunder i mere end de 10 sek. hvor de først er i en duel, og JA puffer til ham.
- han reagerede forkert, men ingen kom heldigvis til skade (ville også være mærkeligt) og begge fik en sanktion.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af BaresiMaldini
Enig med Keglen.

Og ja selvfølgelig foregår, der et spil mellem forsvar og angriber. Er vist mere normalt end unormalt, så bare uprofessionelt, at han reagerer sådan i de to situationer omkring det røde kort.
Skrevet af Charliemurphey
Der er vel heller ikke nogen, som siger at det var en stor provakation, er der?
Uanset om provokationen er lille eller stor, så skal Nunez styre sit temperament. Der han lavede, var simpelthen for dumt.
Skrevet af tænkligeoverdet
Han vil blive provokeret i alle kampe fremover. Han har åbenbart ikke den stærkeste psyke.
Skrevet af D.B.R. ©
@ miks

Hvorfor skulle den det?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Gshock
Det må Klopp få styr på, det kan vi ikke have. Nu bliver karantænen brugt på fysisk arbejde og måske falder det meget godt ud med en pause til ham.
Problemet i Liverpool er at man ikke har ret mange alternativer oppe foran, da man har sagt farvel til Mane, Origi, Minamino.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Argmnt
Det har så Intet med “provokation” at gøre…
Skrevet af Cfever
Han vil blive provokeret i alle kampe fremover. Han har åbenbart ikke den stærkeste psyke.


Alt for tidligt at konkludere den slags. Ligesom det var for tidligt af medierne at afskrive ham og for tidligt af Klopp og kalde ham en succes.

De fleste spillere har prøvet at være overtændte i en kamp og man kan jo egentlig godt forstå, hvor det kommer fra. Han har været i orkanens øje siden han kom på både godt og ondt. Det er sgu nok ikke helt nemt at håndtere, selv hvis du har en god psyke. Men han kommer nok til at blive testet rigtig meget, ærgerligt Rudiger ikke er der til at teste ham :)
We know what we are
Skrevet af biiiiib
hyggelig gut ham nunez
Skrevet af Jpp
"Så var den provokation hellere ikke størrer, Nunez forsøger at stange en gang før og det reagerer Joachim Andersen på, i øvrigt er fodbold en kontaktsport men man nikker ikke skaller"

Hvorfor skriver du det her? Det er nøjagtigt det samme, Klopp siger...
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af LØMBØ
Liverpool flopper i år. Jeg tipper at de hiver en 4. plads hjem.
Skrevet af Christensen86
Det mest pinlige ved det her er vel at folk insistere på at kalde de en skalle. Deres hoveder har jeg ikke kontakt. Nunez går bryst mod bryst og skubber ham. JA reagere desværre bare som alle andre professionelle fodboldspillere. Fake it till you make it. Og nej. Jeg er ikke liverpool fan. Tværtimod.
Skrevet af Fck_1999
Andersen er da os lidt en kælling ! Stor og stærk, men falder ved den mindste berøring…
At kalde det en skalle er sgu noget søgt!
Skrevet af Slettet(382112220209)
Nu ved de andre klubber, at han kan provokeres--alle tricks gælder. Men han skal nok lære af det. Nu bliver han taget i skole af reds under karantænen. Men tror stadig, at han bliver en rigtig stærk angriber---han har rigtig mange gode redskaber...
Skrevet af skkh
Det skal ikke forsvare Nunez, snarere tværtimod, men han havde også spillet som en sæk lort i sine første 60 minutter på hjemmebane, han må have været utroligt frustreret over stort set alt, og så kam det over for ham.

Det tjener ham heller ikke særligt meget til ære, at han ikke bare fuckede af, da han fik rødt kort. Milner bad ham om bare at gå ud, alligevel skulle Nunez stå og fægte med armene m.m.

Hvis de kan lære ham at tøjle temperamentet, så er det måske netop en styrke, da det er sådan noget, der skaffer mål inde i feltet - kan de ikke, så venter der nok en del karantænedage.
Skrevet af Paolo Rossi
Sydamerikansk Andy Caroll.
annonce
0