Snak

Mere indhold efter annoncen

Klopp forstår ikke Trent-fravalg for England: Et nemt valg

Skrevet af bold
fre 30. sep 13:44

Jürgen Klopp er ikke enig i Gareth Southgates beslutning om at vrage Trent Alexander-Arnold til det engelske landshold. Læs hele nyheden her
Skrevet af Meefa
Walker og James er bedre. Meget simpelt
Skrevet af electro
Meefa
Det er nok ikke klart for en LFC træner. Der er flere der er foran TAA
Skrevet af Janas
Såvidt jeg ved er Trent højre back.
Og på bolds eget kampprogram for PL s skal Liverpool spille i morgen lørdag kl 16 og ikke søndag som beskrevet i artiklen 🤔
Skrevet af mholmm
Det er vel i sidste ende et spørgsmål om spillestil. Walker og Reece er bedre allround og specielt defensivt. Omvendt, har man en træner alla Hjulmand og Klopp hvor Wingbacks er en vigtig del af det offensive, så er TAA klart at foretrække. Han er vel nærmest en playmaker med hans spillestil og produktivitet. Det minder lidt om Marcelo/R. Carlos i deres prime i RMA. Det var jo ikke fordi at de gjorde nogle underværker defensivt, men betød til gengæld så meget i det offensive og det opbyggende spil.
Men når man har en træner som Southgate som har et mere defensivt udgangspunkt, så giver det rigtig god mening at TAA ikke umiddelbart står forrest i køen. Han ville jo heller aldrig blive en Mourinho eller Conte type for den sags skyld, da hans manglende defensive egenskaber vil være en for stor risiko i deres system.
Men forstår da godt Klopp undrer sig med hans fodboldfilosofi hvilket Hjulmand nok også ville gøre.
Skrevet af Hasse1983
Med alle de mål England har hamret ind i NL, så er der ikke behov en højre back, som gennem de sidste 4 sæsoner har snittet 17-18 assist, og også scoret mål ved siden af.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af TheUnitedWay
Præcis Hasse. England kan fodre svin med alle de offensive spillere de har til rådighed. Til gengæld halter defensiven.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Slettet(140658231801)
Men TAA er også virkelig skidt kørende og har været det et stykke tid efterhånden. Så bortset fra Trippier, er jeg enig i GS disposition i at foretrække Walker og James.
Men det er fodbold, og der skal ikke så meget til før man kan få chancen og nappe pladsen....
Skrevet af tbear
Når Liverpool har bolden spiller Trent jo playmaker fra højre side af den centrale midtbane. Hvorfor ikke prøve ham på midten på landsholdet? De mangler kreativiteten derinde og har omvendt brug for defensivt solide backs, der holder et stabilt niveau.
Skrevet af vicham
Når Liverpool har bolden spiller Trent jo playmaker fra højre side af den centrale midtbane. Hvorfor ikke prøve ham på midten på landsholdet? De mangler kreativiteten derinde og har omvendt brug for defensivt solide backs, der holder et stabilt niveau.

Så vidt jeg ved, har Southgate prøvet med TAA på midtbanen i en kamp mod Andorra. En halvleg, og det var vidt ikke imponerende. Jeg så det ikke selv, har læst mig til det.
https://www.skysports.com/football/news/11096/12706837/trent-alexander-arnolds-england-omission-by-gareth-southgate-risks-wasting-a-world-class-talent
https://www.thisisanfield.com/2021/11/trent-alexander-arnold-responds-to-midfield-debate-after-england-experiment/
Evasive action, what a load of baloney. A dive is a dive!
Skrevet af Tømreren
Hvorfor er det i det hele taget vigtigt for klubtrænere, at deres spillere bliver udtaget til div. landshold?
Hvis f.eks samtlige spillere fra Liverpool blev fravalgt til VM af deres respektive landstrænere, ville det da give Liverpool en enorm fordel i resten sæsonen, at deres spillere havde haft en lang pause til at lade op såvel fysisk som mentalt.
Som Trent har spillet hidtil i denne sæson, ligner han bestemt en, der ville have gavn af 1-1,5 måned uden kampe.
Skrevet af TheUnitedWay
Det skyldes at det er vigtigt for spilleren. Jeg tror ikke at man skal underkende det mentale aspekt, skuffelsen over at blive fravalgt.

I det her tilfælde bør det dog være til at se for Trent hvorfor hans kvaliteter er vigtigere for LFC end landsholdet som har massevis af kvalitetsspillere på de offensive positioner, og dermed ikke har så stort et behov for en offensiv højre back.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Rigoletto
så er Klopp da for dum, - tag bare kampen idag mod Brighton: det er nok TAA dårligste kamp i umindelige tider, - han lå ned det meste af tiden
Skrevet af La Red
det er en træners job at bakke sine spillere op ift landshold og nomineringer. det betyder vel ikke nædvendigvis at træneren lige frem håber at hans spillere skal med til landsholds kampe :)
annonce
0