Snak

Mere indhold efter annoncen

Klopp forstår ikke Barca-handler: Hvordan har de råd?

Skrevet af bold
man 15. aug 15:15

Jürgen Klopp forstår ikke helt, hvordan Barcelona har råd til at hente så mange spillere. Læs hele nyheden her
Skrevet af nappey
Hvordan spørger du Klopp?

De er igang med at sælge al fremtidig indtjening, for her og nu succes.

Om 10 år vil fansene bande Laporta ad helveds til, ligesom de gør med Bartomeu nu.
Audere est Facere
Skrevet af LEEDSJE
Argh tocifret kan vel ikke gøre det.. i pund ja
Skrevet af 100% AGF
Nappey

Jeg tror ikke du har helt ret.
Ja Laporta vil bliver bandet langt væk om ti år, men pengene er ikke til her og nu succes.
Det er til her og nu overlevelse, fordi man ikke rettidig har handlet økonomisk ansvarlig.
Store chancer, store fejltagelser.
Skrevet af LurenDrejer
Det må være på grænsen til umuligt efterhånden, ikke at vide hvad som er sket hos Barcelona..
Ingen grund til at spille dum klopp, da det har stået stolpe op og ned i medierne. Barcelona har solgt deres sjæl og fremtid, for succes NU!

Skulle de ride på en bølge af succes og økonomisk gevinst, kan de købe deres rettigheder og fremtid tilbage.
Skulle succesen udeblive, falder Barcelona til jorden med et endnu større brag og vil gå komplet bankerot i nærmeste fremtid.

Men at klopp ikke forstår hvorfor de har råd, forstår vi andre ikke.
Skør udtalelse kære klopp!

De har vel solgt 45% rettigheder af fremtidig indtjening, som indbragte 6-7 milliarder her og nu.

Klopp, det ved du. Stop propagandaen ;)
Skrevet af Danaldo9
Barcelona har fået nye sponsorater - fx hedder stadion Spotify Camp Nou - og solgt fremtidig indtjening (med ret til tilbagekøb) på deres tv rettigheder og Barca studios
Skrevet af frederik.nielsen
100% enig Mr. Klopp.
Skrevet af Dodge
Det er folk, som er bange, der siger den slags. Han ved det jo godt. Som om han ikke bliver informeret.

Om 10 år vil fansene bande Laporta ad helveds til, ligesom de gør med Bartomeu nu.

10 år? Nix. Inden. Vent til den næste præsident kommer i sædet. Han vil indlede en vanvittig kampagne mod Laporta for det lort han foretager sig lige nu. En så stor klub må aldrig sælge ud på den måde. Vent og se.

Det er 2022 det her. Ikke år 2000. Man skal forstå Barca som klub før man udtaler sig om hvad der er godt og dårligt. Det fis her er dårligt. Ja, jeg er Barca-fan. Men jeg er fandme ikke blind. Det er et kæmpe sats. Som at tro på, at du kan købe én række til Euro Jackpot og vinde.
Skrevet af bruger 129613
Er det ikke snart blevet forklaret så´n ca. 1000 gange hvordan de har råd? Så indviklet er det altså heller ikke. Man kan altid diskutere hvor klogt det er på den lange bane.
Skrevet af danska
Bare rolig klopp der er mange Barca fanboys her på bold som glædeligt vil forklare dig det haha
Skrevet af JesperA46
Svaret er, at det har de ikke! Barcelona nægter, at forhold sig til deres virkelighed. Alarmerende og måske resulterende i nedrykning
Skrevet af Acheron 3
Med de spillere de har hentet ind handler det på ingen måde om her og nu overlevelse. Så havde mindre kunnet gøre det. Det er et quick fix fordi at de ikke vil spænde livremmen ind og acceptere 1-2 mellemsæsoner for at få skuden på ret køl.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af KiksetIndspark
Det bør han måske holde sig for god til at kommentere på... Men på den anden side siger han jo det, alle os andre tænker (minus nogle få Barca fans, der har forstået det ifl dem selv, men som ikke kan forklare resten af verden det på en meningsfuld måde..)
Skrevet af Soccerjedi
Det er et kæmpe sats. Som at tro på, at du kan købe én række til Euro Jackpot og vinde.


Håbløs analogi.

Jeg kender ingen lotterier hvor man er garanteret et markant pengebeløb mod at sælge fremtidig cashflow. Barcelona har samlet solgt under 7% af sin revenue for en periode. Det betyder at man, normaliseret pre-covid omsætning, har 980 mio euro i omsætning i stedet for 1.050 mio. eller med andre ord får man op imod 1.3 mia euro her og nu mod at man over 25 år samlet skal betale Max 1.75 mia euro tilbage.

Kig lige dit boliglån igennem og fortæl mig om du har bedre lånebetingelser end dette.

De penge Barca får her kan endvidere investeres i fx spillere (sportslig succes, som giver større økonomisk succes) og nedbringelse og omstrukturering af gæld, som reducerer renteudgifter, forbedre cashflow, gearing og likviditet - en hypotese kunne sagtens være at den reduktion i sig selv mere end rigeligt opvejer det tabte i omsætning.

Ud fra et rent Corporate Finance og strategisk synspunkt er det her snusfornuftigt og er absolut ikke et lotteri.
Skrevet af Cooligan
Skulle succesen udeblive, falder Barcelona til jorden med et endnu større brag og vil gå komplet bankerot i nærmeste fremtid.

Det kommer ikke til at ske. Barcelona kommer til at bestå, de næste mange mange år. Det er en nødvendig institution for Spanien i forhold til generel befolknings tækkelse. Det er blandt andet det er derfor at kyniske foretagende som Goldman Sachs er interesseret i netop deres sjæl.

Der går dog næppe mange år, før klubben fuldt ud ejet af et investerings selskab fra U.S.A , Kina eller lignende af typen der lever af at dræne uundværlige men elendig drevet kulturintuitioner.
Newcastle United F.C siden 07.10.2021
Skrevet af Taco mix
Om 10 år vil fansene bande Laporta ad helveds til


Jeg tror stadigvæk på at Laporta om 10 år, kan bilde dem ind, det er alle de andres skyld. Man må fandme give manden, og han kan sno folk om sin lillefinger som en ægte spindoktor og politiker. At de fans (også herinde) danser efter Laportas fløjte, er imponerende politiker arbejde, og må give håb til mange andre politikere om hvad der reelt er muligt at slippe afsted med.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af mholmm
Rolig nu, der kommer nok et link fra en af de trofaste bannerfører, til en artikel på fcbarcelona.dk der forklarer hvor godt det pt. står til i klubben :-)
Skrevet af DT
#soccerjedi. Skarp og præcis forklaring. Tror desværre hverken Klopp eller brugere herinde forstår den.
Skrevet af Onkelreje
Man kan også sagtens have et slagkraftigt hold der går på banen og pludselig ikke kan ramme hinanden, er energiforladte og opgivende i samtlige handlinger/aktioner i 90 minutter. Det er når man har solgt sin sjæl til djævelen og checken bliver større end lysten og viljen til at spille for "sit" hold/klub.

Det blev fremført på så ganske overbevisende manerer på Brentford community stadium i weekenden.

Dette er ikke et forsøg på at afspore debatten, men jeg ser nogle slående ligheder med Barca casen og hvad der er sket i United.
Skrevet af Kapslock
Kan man egentlig i Premier League på samme måde sælge rettigheder, fx sine TV-rettigheder osv.?

For mig bringer det lidt minder om, da Real Madrid solgte sit træningsanlæg for et astronomisk beløb til byen Madrid. Det var dengang ret shady. Om det her er shady, ved jeg ikke, det er jo ikke 1 til 1 sammenligneligt. Men jeg forstår Klopps undrer over, hvordan de kan få råd til en masse nye spillere.

Det er i øvrigt de mærkeligste ting, Klopp bliver spurgt om på pressemøder. Når det ikke er politik eller andet, der ikke har med optakten til sin egen kamp at gøre, så er det hold, som ikke har noget med optakten til sin egen kamp at gøre, han bliver spurgt ind til.
De vil spille blodbold nede i varmen. De ligeglade med bolden. De går efter folket.
Skrevet af Smokesmile
Enten spiller Klopp dum ellers har han bare ikke fulgt særlig meget med på bold.dk, der snildt redegør hvor resten af verden undres.
annonce
0