Snak

Mere indhold efter annoncen

Klopp hylder Mané: Liverpool og PL-legende

Skrevet af bold
fre 8. jul 17:58

Jürgen Klopp har kun roser til overs for Sadio Mané, som er skiftet til Bayern München forud for den kommende sæson. Læs hele nyheden her
Skrevet af T-United
Klopp er nu også kendt for at have en lidt løs omgang med legende-begrebet.
Skrevet af PFFChelsea
Ikke desto mindre, så bestemmer han vel selv hvem han vil mene er en legende.
Skrevet af Slettet(140658231801)
Måske Klopp har en let tilgang til ordet legende, men i dette tilfælde giver jeg ham ret. Mané er en Liverpool legende og jeg havde gerne set ham blive. Men han ville væk og Liverpool fik en sjat penge inden han smuttede gratis. Har en kæmpe respekt for Mané, ingen nykker og ingen dårlig omtale pga. dårlig opførsel eller lignende. Hvor er der mange der kunne lære lidt der.

Skrevet af LØMBØ
Vildt at Sterling har endnu bedre stats.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Antallet af legender i Liverpool og Premier League generelt bliver relativt lavt, hvis Mané ikke kan bære den status målt på stats, titler og generel indsats. Han har været fremragende.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af BetterThanFigo
Hvilke stats er det, Andib? Sterling laver flere assists, Mané flere mål. Derudover har Mané også to sæsoner (så vidt jeg husker) i Southampton og flere sæsoner i Liverpool hvor vi var middelmådige, mens Sterling blot har et par sæsoner i Liverpool hvor vi var middelmådige, ellers har han spillet for PL´s Bayern München. På trods af det, har Mané betydeligt flere kasser end Sterling.
Skrevet af andib
Huh?
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Tintin9
Svar, Andib! :0)
annonce
0