Snak

Mere indhold efter annoncen

Klopp hylder Mourinho: Ligeglad med spillestil

ons 16. dec 2020

Jürgen Klopp mener, at Jose Mourinho er én af de dygtigste managers, fordi han er resultatorienteret og bekymrer sig mindre om spillestilen.Læs hele nyheden her
Er der nogen toptrænere som ikke er resultatorienteret?? - jeg tænker ikke at han er "ligeglad" hans spillestil er bare mere defensiv orienteret end andres. I princippet er det vel ikke meget anderledes end eksempelvis Diego Simeone, Hareide, Conte og mange mange andre trænere.
På overfladen en rigtig fin ros, men imellem linjerne en lille sviner til hans kedelige tilgang ;-)
T_marc85

Tja Pochettino var i hvert fald stædig med at tilpasse sig spillestil til tider mod store modstandere, og det kostede nogle lussinger. I de tilfælde var han i hvert fald mere spillestilorienteret end resultatorienteret, for havde han været det sidstnævnte havde man haft mindre naive tilgange.

Whose name is Harry Kane? "Tottenham will always let you down" - Roy Keane
Klopp - ligaens mest passiv-aggressive person!
Tænker der er meget få ting i livet der er så ´enten - eller´, som du gør det til her T_marc85. Ret often er det mere et spørgsmål om balance, og på hvilken del man lægger vægten.

Du nævner selv bl.a. Simeone og Conte, men i min optik er Mourinho meget anderledes end disse. Ja de har alle et defensivt udgangspunkt, men Mourinho er langt mere villig til at tilpasse formation og spillestil efter sit spillermateriale, og det er vel netop denne evne at Klopp fremhæver? Altså at resultatet står over alt andet...
Jeg mener at Liverpool og Man City er de bedste i ligaen til at spille på den sidste tredjedel hos modstanderen, men det kræver et rigtigt godt gen-pres for at ikke være sårbare overfor kontraangreb.

Jeg mener ikke, at Tottenham er på samme niveau på den sidste tredjedel, og gør klogt i, at være mere påpasselige i hvordan de angriber, hvilket koster i det kreative spil pga. antallet spillere der bliver involveret ikke er det samme som f.eks. det er for Liverpool og Man City.

Nøglen for Tottenham i denne sæson er, at finde en stil, hvor spillet med/uden bold først og fremmest handler om at svære at kunne skabe chancer i mod, og stole på de individuelle kvaliteter hos 3-4 spillere der har opgaven til at score målene.

Jeg tror først, at næste sæson vil Tottenham have skabt en spillestil, hvor det defensive arbejde er robust nok til at kunne åbne mere op for det kreative og dermed også mere sårbare spil, men have evnen til at lukke en kamp ned er guld værd, da Tottenham kunne have mange flere sejre, hvis de evnede dette.

Denne tilgang kan være svær for Klopp´s spillestil pga. hvis Liverpool ikke er skarpe i gen-presset så tror jeg at Tottenham vil få flere store chancer, som de har i denne sæson været kyniske til at udnytte.
Klopp rammer plet hvergang.
annonce