Snak

Mere indhold efter annoncen

Klopp raser over tæt program: De er ligeglade

tir 12. apr 2022

Cheftræner Jürgen Klopp er ikke tilfreds med det tætte program, Liverpool går i møde. Han mener, at TV-stationerne udnytter hypen omkring hans mandskab.Læs hele nyheden her
Det er også dybt godnat, at de klubber som spiller europæisk får de tidlige lørdagskampe. Det er der ikke meget logik i.
Eh? Er det ikke det samme for City?
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Det sgu sjovt den tysker har ikke lavet andet en at brokke sig konstant over alt, det jo snart ligegyldigt hvad.
Hvis nu den skide dygtige træner bare koncentrerede sig om sit fodboldhold og ellers holdt sin kaje ja ville respekten da kun være endnu større.
Kære Hr Klopp juleprogrammet og alt andet har været sådan siden før du gik i korte bukser så hold nu mund og gør det du dygtig til. og BTW hvis du ikke har fattet hvordan din høje løn og spillernes ditto hænger sammen så kan jeg da fortælle det stort set er tv indtægter der gør det.
Kære Hr Klopp juleprogrammet og alt andet har været sådan siden før du gik i korte bukser så hold nu mund og gør det du dygtig til


Verdens dårligste argument. "Vi har spist råt koldt kød siden mennesker fik fingre og tænder. Så hvad skal vi med ild?!".

LøvernesKonge

på et tidspunkt da United spiller langt fanden væk Torsdag skulle de hjem og spille Lørdag 13.30 mens Liverpool spillede Tirsdag hjemme skulle spille Søndag aften der kvækkede den gode Hr Kloop ikke.
Og jeg har ikke tjekket tidspunkterne men husker det sådan frit efter min Hard Disk, ja gu det hårdt men de bliver sateme også betalt for det og de har masser af spillere og nu får de jo også snart lov til at skifte et ½ hold i hver kamp.
Brok brok brok
hav en god dag
LøvernesKonge
Hvis det var noget der var et dårligt argument så er det det du lige har præsteret men ja piv piv piv
Klopp beviser jo i den her sæson hvor sygt det er at der er 2 pokalturneringer i England.
Skrot Carabao Cuppen, indfør en måneds vinterpause og afslut ligaen et par uger senere og lad den starte et par uger senere end den plejer.

Det er også fuldstændig grotekst med det her VM år... En uges optakt til VM, så er det i gang og spillerne når lige at lande i deres klubber rundt om i verden, så skal spillerne i gang igen med et hårdt jule nytårsprogram.

Klopp har jo ret i alt hvad han siger her, men folk synes bare det er brok.
Janteloven længe leve... Bare gør hvad de andre siger og hold din kæft.
Fergie, du er ikke særlig gammel, er du vel?
Joo jeg er faktisk ret gammel, jeg så bla Chelsea mod Liverpool live i 79.
men et kan vi da konstaterer og du har solgt din sjæl totalt til en foboldtræner, Kloop har ret i alt ? Øhhhhh du vist ikke ret gammel
Klopp beviser jo i den her sæson hvor sygt det er at der er 2 pokalturneringer i England.

Engelsk fodbold er, heldigvis, andet end bare lige de klubber der spiller CL.
annonce