Snak

Mere indhold efter annoncen

Klopp sur på programmet: Hvorfor tirsdag?

tir 17. maj 2022

Klopp er ikke tilfreds med kampprogrammet. Liverpool spillede 120 minutter i FA Cup-finalen lørdag, og skal spille igen allerede tirsdag. Læs hele nyheden her
Hvorfor stopper Klopp ikke med at tude?
Ja hvorfor stopper du ikke med at tude
Han har jo ret

"Hvorfor stopper Klopp ikke med at tude?". Det er fordi ingen andre gør det, fortalte Klopp på et pressemøde.

Jeg synes sgu, det er godt sagt.
Hvorfor stopper Klopp ikke med at tude?


Fordi han har fuldstændigt ret
VB Levante (efter 5 år i Valencia/Altea).
"Hvorfor stopper Klopp ikke med at tude?". Det er fordi ingen andre gør det, fortalte Klopp på et pressemøde.

Jeg syntes han er lidt hård ved sig selv. Han er da ikke den eneste der tuder, han er bare den der tuder mest...
dem der støtter klopp i den her tråd, er de samme mennesker der kritiserer pep, når han siger det helt samme.....
Jeg synes normalt han tuder for meget, men her giver jeg ham dog ret. Det er især underligt, at Liverpool spiller tirsdag og så Chelsea spiller torsdag. Havde Chelsea stadig været med i titelkampen, så var det jo fuldstændig ude af balance.
Forstår ikke lige Klopps sidste pointe her. At spille hjemme mod Wolverhampton torsdag i næste uge var vel ikke en option.

Det er jo normalt at alle kampe spilles samtidig i 38. spillerunde, så man kan jo ikke bare flytte Liverpool´s kamp uden at flytte alle de andre.

Det er klart at når man som Liverpool i år er med i FA + CHL til det sidste så ligger kampene tæt de sidste uger (4 kampe på 2 uger).

Det smarteste havde vel været at spille i morgen mod Southampton, men der er det som jeg forstår det pga. ECL finalen ikke muligt. Dog ville jeg som træner også have forventet kampen så skulle spilles torsdag frem for tirsdag. Nu får de 2 dages hvile inden dagens kamp. Havde de spillet torsdag havde de så kun fået 2 dages hvile inden sidste kamp.

Det lyder måske som "det samme", men da man planlagde dagens kamp vidste man jo at FA finalen lå i lørdags. Og da den kan gå i forlænget spilletid (hvad dagens kamp ikke kan) så kunne man jo have lagt dagens kamp på torsdag i stedet for (måske TV selskaberne er med ind over når der bestemmes hvem der spiller hvornår).

Men Klopp kan glæde sig over at truppen er bred i år, så mon ikke det går alligevel :-)
Liverpool og VB fan siden midt 80'erne. Bopæl v/Silkeborg men trofast VB fan. Sæsonkort til Nørreskoven - Række 12, plads 105
@VOsimhen1998

You sir, seem quite bitter.

Både Pep og Klopp og de andre managers har helt ret. De kampprogrammer er stukket helt af.
KSDH YNWA
annonce