Snak

Mere indhold efter annoncen

Klubberne bekræfter: Koundé skifter til Barca

Skrevet af bold
tor 28. jul 16:55

Barcelona og Sevilla har begge offentliggjort handlen mellem de to klubber af Jules Koundé. Han mangler bare et lægetjek for at kunne iklæde sig Barca-trøjen. Læs hele nyheden her
Skrevet af nappey
Helt vanvittigt så mange fantasi-penge Barca får brugt denne sommer.

Håber de formår at registrere AC, så hans spilletid ikke går tabt.
Audere est Facere
Skrevet af Gentleman-Finn
Man må bare erkende at FC Barcelona stadig er en af de allermest attraktive klubber (og byen nok det samme) for de fleste fodboldspillere på trods af økonomisk kaos og tvivlsomme resultater de seneste sæsoner.

Til illustration kan man jo bruge Chelsea, der godt nok har haft et svært transfervindue: ikke kunne forlænge med AC selvom de tilbød mere end Barcelona, ikke kunnet tiltrække Lewandowski, Raphinha, Dembelé og nu Koundé - der allesammen valgte Barcelona til - må man antage - lavere løn. Den må gøre lidt ondt. Gavi og De Jong virker heller ikke synderligt interessede i Chelseas påståede interesse.

Nu lader Chelsea nok ikke Alonso og Azpilicueta gå, der også (!) gerne vil til Barcelona.
Skrevet af Soccerjedi
Til illustration kan man jo bruge Chelsea, der godt nok har haft et svært transfervindue


Ja, Chelsea er godt nok blevet taget dybt analt dette vindue. Rudiger, deres (måske?) bedste spiller skiftede også gratis til Real.

Nu lader Chelsea nok ikke Alonso og Azpilicueta gå, der også (!) gerne vil til Barcelona.


Man kan da, som Barca sympatisør, håbe at de bliver i Chelsea. Slet ikke dygtige nok ift hvad man allerede har. Derudover for gamle og løntunge som reserver.
Skrevet af Wise1964
Dave og Alonso skal ingen steder før der er fundet erstatninger og kan man finde andre klubber til dem end Barca, så vil det kun være glædeligt - selvom Laporta med følge ikke laver andet end fortælle pressen en masse selvopfundet gylle omkring interessen

Det skulle ikke undre mig at AC ender med en bænkevarmer plads som en del af Barcas FM indkøbsstrategi
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af miks
Lidt ærgerligt for AC.
Skrevet af Pumastuvning
Svedigt at han ikke blev tvangssolgt til Premier League.
Skrevet af Ephedrine
Samme Barca som stadig skylder Bordeaux €9.6mil, for købet af Malcom i 2018?
Bordeaux som altså blev tvangsnedrykket til 3 div, pga en gæld på €40mil...

...Okay så
Blackburn, Brøndby, Real Madrid + En lille svaghed for Newcastle udelukkende pga Shearer i sin tid. ......Shearer.....Sutton Wilcox Sherwood Batty Ripley Le Saux Hendry Peacock/Pearce Berg ..............Flowers
Skrevet af elastico
Hvorfor vil alle spillere til Barca når Barca er så ringe, tvinger spillere til at gå ned i løn og endda tilbyder mindre til nye spillere?

Fordi Barca ER mere end en klub
Barca siden 2002
Skrevet af Fjelle80
@ephedrine

Ved du hvir man kan finde en oversigt over hvad de forskellige klubber skylder for spillerhandler?
Skrevet af Slettet(561605223107)
Så er det nok Barca! Selvom jeg er fan af klubben så synes jeg det virker helt vildt at overgå alle andre klubber. Vi har jo brugt 1.1 mia allerede! Fuldstændig voldsomt.
Skrevet af Fjelle80
@KOM
"Så er det nok Barca! Selvom jeg er fan af klubben så synes jeg det virker helt vildt at overgå alle andre klubber. Vi har jo brugt 1.1 mia allerede! Fuldstændig voldsomt."

Det der er så vildt er at det jo kun er hvad der svarer til 1 Dembele der er brugt på alle de spillere
Skrevet af Liverby
Det er jo det mest vanvittige show nogensinde. Betal jeres lort inden i køber. Der må godt nok side nogle korrupte folk i La liga og UEFA som vender det blinde øje til denne umoralske ageren. Skandale på linie med VM i Rusland og Qatar
Hader Fck af hele mit hjerte.
Skrevet af TheUnitedWay
Spændende om han bliver registreret.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Slettet(561605223107)
Det er en god pointe. Er glad for at du ikke nævnte Coutinho dog 🤣 Dembele har noget potentiale - men et lykkelig for at Barca kom af med Coutinho til næsten 300 mio.
Har du set Raphinas mål? Han er jo vanvittig .. og Dembele mod Juventus.. det ser virkelig lovende ud.
Skrevet af Vladivostok
de køber godt nok godt ind spillere med klasse,uha der har været meget at rytte op i med alle de køb de sidste 4 år. godt de får bygget noget holdbart op her
Skrevet af MesutCazorla
Det er jo det mest vanvittige show nogensinde. Betal jeres lort inden i køber. Der må godt nok side nogle korrupte folk i La liga og UEFA som vender det blinde øje til denne umoralske ageren. Skandale på linie med VM i Rusland og Qatar

Det vanvittige er ikke, at de køber spillere, for det har de jo sådan set samlet penge sammen til - herunder også penge til at betale deres kortfristet gæld på 3,2 milliarder (om de så også gør det, kan jeg selvfølgelig ikke vide). Hvad der er vanvittigt er måden de har skaffet pengene, og hvad der også er skørt, er måske rækkefølgen man har valgt at gøre tingene i - altså, at man køber før, man har råderum i lønbudgettet til at registrere dem. Men det ser nu altså ud til, at de har samlet penge til at "betale deres lort", så lige den del, kan vi vist ikke rigtig skyde dem i skoene lige nu.
Skrevet af Pindhunden
Lægger man pengespørgsmålet til side, så kan man også være lidt bekymret for harmonien i spillertruppen. Hvor mange førsteholdsspillere har de efterhånden? Jeg ved godt, at de satser på at presse 5-6 spillere ud inden sæsonstart, men spillerne må sgu også synes, at det hele er meget kritisabelt.
For AC er Kounde en kæmpe konkurrent, for de er vel meget samme typer. Er lidt spændt på, om Xavi vil spille med Auraujo eller Kounde på højre back, så de ikke begge slår AC af centralt.
Skrevet af Chris4700
Kanon signing, alsidig og teknisk begavet, som jeg tænker også er tiltænkt at dække ind på højreback. Muligvis også tiltænkt et eventueæt 3 mands forsvar, med AC og Araujo i stærkeste opstilling. Pique får ikke super meget spilletid i hans sidste sæson her, tror jeg
Barca
Skrevet af Ajuniz
Ja, Chelsea er godt nok blevet taget dybt analt dette vindue. Rudiger, deres (måske?) bedste spiller skiftede også gratis til Real.

Hvordan? .. Chelsea har mistet én god spiller ( Rudiger ) og erstattet ham med en lignende spiller.
Andreas udskifter én bænkplads med en anden..

Rent offensivt er de styrket. Ud med Lukaku og ind med Sterling. Desuden har de Gallagher tilbage.
sdy
Skrevet af VIF57
Farvel Pique!
annonce
0