Snak

Mere indhold efter annoncen
@KOM
"Så er det nok Barca! Selvom jeg er fan af klubben så synes jeg det virker helt vildt at overgå alle andre klubber. Vi har jo brugt 1.1 mia allerede! Fuldstændig voldsomt."

Det der er så vildt er at det jo kun er hvad der svarer til 1 Dembele der er brugt på alle de spillere
Det er jo det mest vanvittige show nogensinde. Betal jeres lort inden i køber. Der må godt nok side nogle korrupte folk i La liga og UEFA som vender det blinde øje til denne umoralske ageren. Skandale på linie med VM i Rusland og Qatar
Hader Fck af hele mit hjerte.
Spændende om han bliver registreret.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Det er en god pointe. Er glad for at du ikke nævnte Coutinho dog 🤣 Dembele har noget potentiale - men et lykkelig for at Barca kom af med Coutinho til næsten 300 mio.
Har du set Raphinas mål? Han er jo vanvittig .. og Dembele mod Juventus.. det ser virkelig lovende ud.
de køber godt nok godt ind spillere med klasse,uha der har været meget at rytte op i med alle de køb de sidste 4 år. godt de får bygget noget holdbart op her
Det er jo det mest vanvittige show nogensinde. Betal jeres lort inden i køber. Der må godt nok side nogle korrupte folk i La liga og UEFA som vender det blinde øje til denne umoralske ageren. Skandale på linie med VM i Rusland og Qatar

Det vanvittige er ikke, at de køber spillere, for det har de jo sådan set samlet penge sammen til - herunder også penge til at betale deres kortfristet gæld på 3,2 milliarder (om de så også gør det, kan jeg selvfølgelig ikke vide). Hvad der er vanvittigt er måden de har skaffet pengene, og hvad der også er skørt, er måske rækkefølgen man har valgt at gøre tingene i - altså, at man køber før, man har råderum i lønbudgettet til at registrere dem. Men det ser nu altså ud til, at de har samlet penge til at "betale deres lort", så lige den del, kan vi vist ikke rigtig skyde dem i skoene lige nu.
Lægger man pengespørgsmålet til side, så kan man også være lidt bekymret for harmonien i spillertruppen. Hvor mange førsteholdsspillere har de efterhånden? Jeg ved godt, at de satser på at presse 5-6 spillere ud inden sæsonstart, men spillerne må sgu også synes, at det hele er meget kritisabelt.
For AC er Kounde en kæmpe konkurrent, for de er vel meget samme typer. Er lidt spændt på, om Xavi vil spille med Auraujo eller Kounde på højre back, så de ikke begge slår AC af centralt.
Kanon signing, alsidig og teknisk begavet, som jeg tænker også er tiltænkt at dække ind på højreback. Muligvis også tiltænkt et eventueæt 3 mands forsvar, med AC og Araujo i stærkeste opstilling. Pique får ikke super meget spilletid i hans sidste sæson her, tror jeg
Barca
Ja, Chelsea er godt nok blevet taget dybt analt dette vindue. Rudiger, deres (måske?) bedste spiller skiftede også gratis til Real.

Hvordan? .. Chelsea har mistet én god spiller ( Rudiger ) og erstattet ham med en lignende spiller.
Andreas udskifter én bænkplads med en anden..

Rent offensivt er de styrket. Ud med Lukaku og ind med Sterling. Desuden har de Gallagher tilbage.
sdy
Farvel Pique!
annonce