Snak

Mere indhold efter annoncen

Klubberne bekræfter: Koundé skifter til Barca

tor 28. jul 16:55

Barcelona og Sevilla har begge offentliggjort handlen mellem de to klubber af Jules Koundé. Han mangler bare et lægetjek for at kunne iklæde sig Barca-trøjen. Læs hele nyheden her
Helt vanvittigt så mange fantasi-penge Barca får brugt denne sommer.

Håber de formår at registrere AC, så hans spilletid ikke går tabt.
Audere est Facere
Man må bare erkende at FC Barcelona stadig er en af de allermest attraktive klubber (og byen nok det samme) for de fleste fodboldspillere på trods af økonomisk kaos og tvivlsomme resultater de seneste sæsoner.

Til illustration kan man jo bruge Chelsea, der godt nok har haft et svært transfervindue: ikke kunne forlænge med AC selvom de tilbød mere end Barcelona, ikke kunnet tiltrække Lewandowski, Raphinha, Dembelé og nu Koundé - der allesammen valgte Barcelona til - må man antage - lavere løn. Den må gøre lidt ondt. Gavi og De Jong virker heller ikke synderligt interessede i Chelseas påståede interesse.

Nu lader Chelsea nok ikke Alonso og Azpilicueta gå, der også (!) gerne vil til Barcelona.
Til illustration kan man jo bruge Chelsea, der godt nok har haft et svært transfervindue


Ja, Chelsea er godt nok blevet taget dybt analt dette vindue. Rudiger, deres (måske?) bedste spiller skiftede også gratis til Real.

Nu lader Chelsea nok ikke Alonso og Azpilicueta gå, der også (!) gerne vil til Barcelona.


Man kan da, som Barca sympatisør, håbe at de bliver i Chelsea. Slet ikke dygtige nok ift hvad man allerede har. Derudover for gamle og løntunge som reserver.
Dave og Alonso skal ingen steder før der er fundet erstatninger og kan man finde andre klubber til dem end Barca, så vil det kun være glædeligt - selvom Laporta med følge ikke laver andet end fortælle pressen en masse selvopfundet gylle omkring interessen

Det skulle ikke undre mig at AC ender med en bænkevarmer plads som en del af Barcas FM indkøbsstrategi
Nisi Dominus Frustra ...
Lidt ærgerligt for AC.
Svedigt at han ikke blev tvangssolgt til Premier League.
Samme Barca som stadig skylder Bordeaux €9.6mil, for købet af Malcom i 2018?
Bordeaux som altså blev tvangsnedrykket til 3 div, pga en gæld på €40mil...

...Okay så
Blackburn, Brøndby, Real Madrid + En lille svaghed for Newcastle udelukkende pga Shearer i sin tid. ......Shearer.....Sutton Wilcox Sherwood Batty Ripley Le Saux Hendry Peacock/Pearce Berg ..............Flowers
Hvorfor vil alle spillere til Barca når Barca er så ringe, tvinger spillere til at gå ned i løn og endda tilbyder mindre til nye spillere?

Fordi Barca ER mere end en klub
Barca siden 2002
@ephedrine

Ved du hvir man kan finde en oversigt over hvad de forskellige klubber skylder for spillerhandler?
Så er det nok Barca! Selvom jeg er fan af klubben så synes jeg det virker helt vildt at overgå alle andre klubber. Vi har jo brugt 1.1 mia allerede! Fuldstændig voldsomt.
annonce