Snak

Mere indhold efter annoncen

KLUMME: 10 af 11 Hjulmands VM-puslespilsbrikker er lagt

Skrevet af bold
søn 25. sep 20:46

Med sejren over Frankrig må mange af Kasper Hjulmand bekymringer være forsvundet forud for VM-slutrunden om mindre end to måneder, mener bold.dk’s chefredaktør René SchrøderLæs hele nyheden her
Skrevet af TheSnake
Andersen
Skrevet af van_Basten7
Synes heller ikke højre backen er fastlagt. RK laver nogle gode ting, men han laver for mange fejl og mister for mange bolde, og det er ikke fordi han kompenserer ved at lukke helt ned defensivt.

Ville gerne have set Bag spille hele anden halvleg.
Skrevet af Kom nu lidt i gang
Der er jo nok en grund til at jeg ikke skriver klummer, men at angrebet er fastlagt, er jeg slet ikke enig i. Skov Olesen var super god.
Skrevet af 99Lupus
Jeg vil nu mene, at der er flere positioner, der er kamp på.

Offensiv først og fremmest, hvor Dolberg ikke rigtig formåede at sælge sig selv. Udover målet, var han jo ikke særlig involveret i kampen, og kan sagtens ende på bænken til fordel for enten Cornelius, Wind eller Højlund, hvis en af disse rammer en god stime de kommende 1.5 måned.

Damsgaard skal derudover begynde at få spilletid, hvis han vil vide sig sikker. Han gjorde det godt i dag, men som Hjulmand tidligere har udtalt, skal spillerne på landsholdet gerne have spilletid på deres klubhold.

Sidst men ikke mindst er NK vel heller ikke sikker på at starte. En fin indsats af ham i dag, men det lader til at være en tæt kamp mellem ham, Wass og Bah. Formen kan sagtens blive det afgørende her.
"Benfica ville ikke ende i Top8 i PL, Top4 i Bundes, Top6 i Serie A, Top5 i La Liga eller Top4 Ligue 1. I sin nuværende form også dårligere end Salzburg, Ajax, PSV, Porto og Sporting," - Leander, August 2022.
Skrevet af Bobby Wrenøe
Synes ret beset at højre back er der styr på. Mæhle derimod har spillet (piv?)ringe i flere kampe nu. Ligner en som er ramt på selvtillid pga få kampe/minutter i Atalanta og deraf manglende teknik/timing. To måneder mere med splinter i R…. så ser det skidt ud
"It has yet to be proven that intelligence has any survival value" ACC
Skrevet af fritsedslev
Helt enig i din analyse, 99lupus!
Skrevet af Yetti
Argh det er vist også lige farvet nok at sige den danske fronttrio var væsentligt mere bevægelige og bedre end den franske. De første 20 min af kampen og stor del at 2. Halvleg er de franske fødder ulideligt tæt på mål og vel kun fordi Mbappe har vendt støvlerne forkert at det ikke ender sådan.
Skrevet af FodboldFest
Om Andreas Christensens makker i det centrale forsvar skal hedde Joachim Andersen eller Simon Kjær?

Jeg hælder til Andersen. Han har præsteret godt på landsholdet, men i Premier League har han også markeret sig meget stærkt, hans selvtillid må være helt i top. Jeg synes også han tilbyder lidt mere end Kjær, som er en mere klassisk ren stopper-type imo.
Landsholdet/OB
Skrevet af Michelino
Dolberg viser intet udover målet?
Så vil jeg anbefale at se kampen igen. Til sammenligning med Højlund er han minimum en klasse over som opspilsstation og mere boldfast. En skadesfri Dolberg i form er vores bedste angriber også ift. Hjulmands spilkoncept. Wind er ikke 9’er og langsom, Corner bedst som sub og Højlund for uerfaren.
Skrevet af Milano
Vil som flere andre også skriver, mene der er stor konkurrence om hvem der starter på HB.

Derudover er jeg slet ikke sikker på at Hjulman har opgivet 5-3-2 eller 5-2-3 - nok ikke mod Tunesien, men mod Frankrig og i KO kampe.

Jeg er bange for det bliver for letbenet med Dams, Dolberg, skov Olsen og Eriksen - det her holds succes er bygget med to halvdårlige fodboldspillere i Braitewaite og yussuf på de kanter, der løber solen sort, løber dybt og skaber plads til Eriksen, genpresser og tager de defensive løb osv osv..
Like: Italien: Milan Danmark: Silkeborg Spanien: Real Madrid England: Manchester United
Skrevet af Juniorx
Syntes der er flere åbne pladser.

Dolberg og Thomas D er alt andet end fast spillende i Sevilla. Bliver Nørgaard frisk og spiller igen, er han i min verden starter.
Nissen spiller klart bedre end Wass lige nu, og Bah har ikke spillet nok til at true på positionen. Hælder dog til at smide Wass eller Bah ind på kanten når ASO er kold, Martin B er ikke god nok i spillet med bolden.

Hælder til Andersen, hvis det er 4-3-3 i en 3-4-3 er problemet at få CE involveret.

Men at se Erisken Damsgaard og Skov Olsen samtidig er bare fedt. De giver så meget dynamik offensivt.
Skrevet af sevver
Champions League?

Er Danmark nu pludselig med i den ?

Hvilken pulje mon?

Det er nytænkning
Næstved og Holbæk forever!
Skrevet af fodbøldsmølf
Det er naivt at tro at der kun findes 1 start elver.
En del af holdets styrke er netop at man kan skifte formation og deved ændre kampe.
Så en del afhænger af hvilket taktisk oplæg KH vælger.
Derfor er det vigtigt at vi har stor bredde på vores hold. Og det har vi heldigvis.
Verden er ond det ved selv et barn. Der er ingen retfærdighed til Bif siden 1985
Skrevet af SotD
Det giver slet ingen mening at forsøge at låse de 11 startere - for sådan tænker Hjulmand slet ikke. Det er simpelthen mangel på fodboldfaglig viden at diktere slagets gang som et puslespil med 11 brikker.

Vi kommer helt åbenlyst til at gribe første og anden kamp helt forskelligt an. I kampen mod Tunesien virker det ret sandsynligt at vi spiller med 2 centrale forsvarsspillere, da vi må forventes at have bolden meget. Det vil betyde at vi starter med Wass på højre back, Mæhle på venstre og hhv. AC og Kjær i det centrale forsvar. Ganske enkelt fordi den konstellation giver bedst mening i en kamp hvor vi er på bolden i 60-65% af tiden.

Imod Frankrig kommer vi til at se en 5-back kæde hvor Nissen starter foran Wass, Mæhle holder sin plads og der så bliver plads til Andersen sammen med Kjær og AC.

Imod Frankrig bliver det helt sikkert også Dolberg, Damsgaard og ASO der udgør fronttrioen, medmindre skader eller formnedgang dikterer anderledes. Imod Tunesien giver det mening at overveje om vi fysisk skal være bedre repræsenteret da der ikke er samme rum for Dams og ASO at arbejde i. Det kunne så være at man i stedet ville bringe Yussuf enten foran eller på højre kant.

Hvis et "puslespil" er totalt blottet for taktiske nuancer, så er det godt nok ikke meget bevendt!
Silkeborg IF
Skrevet af Fodboldministeren
Som jeg ser det er der 4-5 pladser der er mm helt åbne, så det en ommer fra skribenten og et par af jer i kommentarsporene. Nissen, Wass og Bah kæmper om højre back. Nørgaard og Delaney kæmper om den sidste plads på midten, udover Eriksen og Højbjerg, hvor jeg personligt ville mene at Nør burde starte generelt, da det gør at Højbjerg kan komme lidt længere frem. Dams og Lindstrøm kæmper om pladsen på Venstre kant, men her kan Eriksen desuden også begå sig, alt efter formation og taktikken. 9’eren er umiddelbart den plads der er mest åben og det afhænger igen af hvilken modstander vi møder. Kommer Kjær derudover heller ikke i omdrejninger, kan Andersen også varetage hans plads, men de kan selvfølgelig også spille sammen i stærkeste opstilling, hvis vi stiller med 3 nede bagi.
annonce
0