Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Habana
Som forslaget ser ud, vil reglen gælde for alle danske hild i sidste runde af en kvalifikation. Jeg stemmer for, tror det kan gavne dansk fodbold.
Det andet forslag (her på siden), at danske hold stiller med et hold af reserver, vil næppe gavne dansk fodbold; men alle forslag er naturligvis velkomne.
Skrevet af DameNdoye2.0
Mht koefficientpoint så er der vel større chance for at hente dem i EL end CL?


Ved at kvalificerer sig til CHL får man også nogle bonuspoint for landekoefficienten, såvidt jeg ved. Men det kunne dog være interessant at se hvad der virkelig ville være bedst koefficientmæssigt. FCK med videre avancement og gruppespil i CHL eller tabe næste kamp og ryge i EL. Det gad jeg godt se nogle udregninger på og ikke bare gæt. FCKs mindste pointantal i et gruppespil var 4 point. Kan ikke huske hvad det laveste pointantal i EL har været.
Skrevet af tåfræser
Dårlig ide. Der er ingen grund til at berige en klub yderligere, så vi kan forringe vores egen konkurrence vilkår i SL. Det vil bare forstærke afstanden mellem klubberne så vi kan få skotske eller tyske tilstande med den samme mester år efter år. Med mindre der bliver tale om "solidaritetspenge" som kan deles mellem klubberne, må alle konkurrere på samme vilkår.
Skrevet af MesutCazorla
Når Fck kommer til penge drypper det nedad.

-Stage for 20 mill.
-Kaufmann for et stort belöb fra AAB
-Potientiel 25 mill til SIF for Valleys
- Der er sikkert flere eksempler


Det er i høj grad undtagelserne mere end det er reglen, eftersom FCK som oftest handler udenrigs. I denne sæson har man købt Vavro, Ryan og Lerager fri for over 60 millioner kroner samlet, og i sidste sæson brugte man ca. 150 millioner på Isak, Amoo, Grabara, Davit, Mukairu, Karamoko og Singh (her har jeg ikke talt Diks og Babacar med). Det er over 200 millioner transferkroner, der er røget andetsteds hen, siden dengang man sidst handlede i Danmark og hentede Stage, Kaufmann, Bartolec og Nelsson (alle I samme sæson).

At FCK henter ind fra en af de andre danske klubber, engang hver tredje år, eller lignende, synes jeg overhovedet ikke retfærdiggøre en påstand om, at det er positivt for de andre hold, at FCK kommer til (flere) penge.
Skrevet af LinhBha
Alt for FCK… God ide… Der var ikke nogen der tænkte på om det var en god (eller dårlig) ide at ligge et Derby mellem 2 af Brøndbys vigtige Europa kval… det havde da været endnu vigtigere for dansk golfbold så vi kunne havde haft 4 hold i gruppespil med realistiske muligheder for mange point…
Skrevet af SimonPeter
Det er et uigennemtænkt og naivt forslag.
Der er allerede taget max hensyn til FCK med en fredagskamp, hvilket er superfint.
Der kommer hele tiden vigtige kampe, og alle store hold i Europa spiller i den hjemlige turnering og kampe i Europa. At serbere og hollændere snyder lidt på vægten er ikke overraskende.
Misforstået idealisme der udmønter sig i en omgang vås, beklager.
Skrevet af Højrestøvlen
Ikke så sikker på der gavner hverken den danske koefficient eller fodbold Danmark på langsigt hvis FCK kommer i CL og kan trække yderligere fra de andre hold..

Ingen gider at følge med i sport hvor resultatet er givet på forhånd.

Så CL for fck kan være godt på den korte bane og ødelæggende på den lange
Skrevet af SimonPeter
Det er et uigennemtænkt og naivt forslag.
Der er allerede taget max hensyn til FCK med en fredagskamp, hvilket er superfint.
Der kommer hele tiden vigtige kampe, og alle store hold i Europa spiller i den hjemlige turnering og kampe i Europa. At serbere og hollændere snyder lidt på vægten er ikke overraskende.
Misforstået idealisme der udmønter sig i en omgang vås, beklager.
Skrevet af KennethF
Danmark er så uhyggelig bagefter, og burde bruge alle de tricks vi kan for at forbedre ALLE danske holds chancer for videre deltagelse, om så det betyder kampe bliver rykket rundt på..

Danmark er det UEFA-land med 26. flest indbyggere, og alligevel ligger vi konsekvent ret meget højere end det på deres "Country coefficients"-liste.

Så hvordan er det, du mener, at vi er "så uhyggelig bagefter"?
Skrevet af KennethF
At serbere og hollændere snyder lidt på vægten er ikke overraskende.

Hvilken regel eller lov har de overtrådt, siden du mener, at de har snydt?
Skrevet af ranfan
Der er da underlig, at FCK bliver nævnt!!
Hvis de skal have særbehandling ( hvad de i forvejen får på mange parameterer).
Forslag: Hvis man taler om beløb på 200 mill., - hvad med at fordele 1/3 til ungdomsarbejdet i klubberne?
FCK snupper jo rigtig mange unge fra danske klubber, som de kunne få meget glæde, samtidig med, at de kunne få en mere rolig fodboldopdragelse i nærheden af deres familie og venner.
Skrevet af Donmiguel
Nej tak. For det første tror jeg det sportsligt er bedre at klubben har fået spillet nok betydende kampe inden de skal spille europæisk. Vi snakker om meget kort tid siden den danske liga er startet op. Sekundært er den trickle down effekt, som der hver gang argumenteres med, så svag at det slet ikke giver mening for resten af ligaen. For det tredje bander jeg landsholdpauserne langt væk og det vil være endnu værre hvis det gælder for hold som betyder endnu mindre..
Skrevet af highsven
Hold dog op, hvorfor skulle de forfordeles sammenholdt med de øvrige hold der allerede har spillet en mængde midtuge kampe - FCK lige startet…. Og har da I høj grad behov for at komme i omdrejninger
Skrevet af Hammers4ever
@Hansen77

Det vil gavne FCK og kun FCK, da FCK i CHL medfører en yderligere skævvridning i det økonomiske styrkeforhold mellem klubberne.
Hvor er beviset for, at det har gavnet dansk fodbold på nogen måde, at de to store FC-klubber er stukket af økonomisk?


Hvad er det dog for en gang jantelov og provinsfis ?

Kan du huske hvordan det gik de danske klubber i Europa, inden FCK for alvor begyndte at få succes? og hvordan niveauet i superligaen var dengang, sammenlignet med nu?

Det har kastet et par gratis gruppespil af sig, til Brøndby og Nordsjælland? Det at flere hold har mulighed for at kvalificere sig til Europa, hvilket Randers gjorde sidste år, og faktisk gjorde en flot figur, vil du mene at det også var sket i 2005?

Det gør også superligaen til et langt mere attraktivt sted at spille, for spillere fra udlandet

Naturligvis bliver FCK blot endnu stærkere økonomisk, men det er måske bedre at alle har det lige dårligt i superligaen?

FCK har selv gjort sig fortjent til den succes i Europa, og dermed selv gjort sig fortjent til alle de penge gennem resultater og en god forretning, og gæt engang :) det står alle andre klubber i Danmark frit for at gøre dem kunsten efter :) intet i verden forhindre det :)

West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
Skrevet af bruger 147114
Absolut ikke.
Skrevet af Jopeson
Typisk forherligelse af FCK, lad dem nu bevise at de er berettiget i CL, i stedet for at tage på dem med de sædvanlige fløjlshandsker
Skrevet af Legerdemain
én af grundene til at DK spillere klarer sig dårligt i udlandet er at de er vante til curling og pussenus. Nu vil man så løfte curling til nye højder ved at give klubber fri så de kan ´komme sig´. Kig rundt i Europa, top5 holdene i de andre ligaer spiller gerne to kampe om ugen. Der er vel 50mio på bænken i FCK, de kan da bare suppleres med - men de er også et udtryk for en pervers mængde penge.
Skrevet af ØjnenePåBolden
Endnu et pinligt eksempel på den bias som de "landsdækkende" københavnermedier lider af…
Skrevet af vbkfyn
Det er selvfølgelig ikke sammenlignligt, men nu vi snakker om at flytte kampe...:
VB har fået at vide, at de ikke kan flytte kampen på lørdag mod SE, selvom om den skal spilles samtidig med den afsluttende etape af cykelløbet Post Danmark Rundt, som også foregår i Vejle. Kunne man fx forestille sig et stort internationalt idætsarrangement i Kbh samtidig med kamp i Parken...?
On topic: nej, der skal ikke flyttes runder til fordel for FCK...
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Skrevet af Peter Nielsen
Synes ærlig talt 4 dage bør være nok, specielt når fredagskampen er mod et af de formodet dårligere hold i ligaen. Hvis en klub vil spille europæisk må de også være forberedt på midtuge kampe.

Hvis endelig en sådan regel skulle indføres bør det være fra starten af en sæson. En ny regel man indfører der passer til lejligheden, med klausuler der betyder at de andre klubber der ikke fik samme fordel ikke er blevet "snydt", men bare ikke opfyldte de samme regler FCK nu gør, en sådan regel ville jeg være imod.
annonce
0