Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Berker
Hvis bare de fire store aktører under FIFA Tyskland, England, Brasilien og Argentina i fællesskab ville rejse hjem fra den forpulede farce ude i ørkenen, ville FIFA ikke længere havet et produkt!

Opret jeres eget forbund og lad andre følge trop. Lad os få afviklet FIFA én gang for alle! De prøver ikke engang at skjule korruptionen længere.

Skurken i denne tragedie er ikke Qatar, for der er intet nyt under solen fra den kant. Skurken er FIFA!
FIFA er ansvarlig for de 6.500 døde migrantarbejdere og FIFA er ansvarlig for de slavelandsbyer, de bor i.
Måske ville de have været dér alligevel og bygget andre ting, men det havde ikke været FIFA-initieret.
FIFA er også ansvarlig for den manglende ytringsfrihed under ørken-parodien og FIFA er selv ansvarlig for det multi-million sagsanlæg, de forhåbentlig modtager af Budweiser.


Jeg er delvis enig. Men på samme måde kan man jo så sende det videre til de underliggende forbund, samt de nationale forbund inkl. DBU. FIFA har været bundkorrupt siden 1974. Dette er man klar over. Alligevel stiller man med ingen modkandidater til det korrupte FIFA og Infantino. Man accepterer at det er sådan, og ønsker ikke som sådan at forsøge at gøre noget ved det åbenbart. Kører man med af den sti, så er DBU (og alle de andre forbund) lige så skyldige som FIFA.
Skrevet af klogesen
Landsholdet skal fandeme ikke risikere udvisning og karantæne, udelukkende for at tækkes en masse tosser, der synes et ligegyldigt armbind i forskellige farver er det allervigtigste i verden, vigtigere end sportslig succes til en VM-slutrunde.

Nej, FIFA promoverer selv flere budskaber til denne slutrunde, som er meget omfattende. Vælg en af disse.

Det er efterhånden trættende, at alt skal handle om bogstavsmafiaen og de 27 forskellige køn. Det har efterhånden den modsatte effekt på folk mig.


Rettede det lige for dig.

Og det handler ikke om den såkaldte bogstavsmafia. Det handler om anstændighed og respekt for andre mennesker.
Boykot VM i Qatar. DBU bør sende amatørlandsholdet derned. send-amatorerne.dk
Skrevet af La Red
Nu må I journalister kravle ned fra det træ I tilsyneladende er kravlet op i.

Tag selv regnbuefarvet tøj på når I tropper op til pressemøder og går rundt i qatar. Eller er det for ubehageligt?

Stop med at mene at andre enkeltpersoner skal løbe en risiko og stille op for en sag, som ingen fodboldforbund eller regeringer gør noget som helst ved.
Skrevet af Maartiin
Det kan godt være, at det ikke er et One Love bind der bliver brugt men det er til gengæld et No Discrimanation de bruger istedet, så take a chill - det er sgu da også en god case at bakke op om.. Jesus bold.dk og Tipsbladet går amok over dette.
Skrevet af BryanFury
Glæder mig allerede så meget til VM2026, når den kører af stablen i USA (samt Canada og Mexico).

Hele det hysteriske hylekor der protesterer mod Qatar i disse dage, skal så meget blive mindet om, hvor mange menneskerettighedsforbrydelser landet har på samvittigheden.

Det her er præcedens, mine damer og herrer. Fremover vil VM i fodbold indebære en lakmustest på værtsnationens record ift. menneskerettigheder. Sport og politik er blevet lykkelig gift og det bliver foreløbigt et langt ægteskab.
Seriøst, hvor mange gange skal man læse den her idiotiske udlægning…. Fair nok hvis man virkeligt er for uintelligent til at forstå hvad det handler om man kan du så ikke bare holde dig til at kommentere på fodbold?
Skrevet af Kejseren af Japan
Og så er vi tilbage ved, at du ikke fatter pointen, randominator. Du behøver ikke at slå det fast med syv-tommersøm
Skrevet af superb
Kom så Simon Kjær, vis du er viking og tag det gule kort, vis hvor latterlige fifa er, og bagefter kan du klage over det gule kort, for hvad er grunden til du ikke må spille med det, hvad bliver det næste, træk en streg i (ørken)sandet nu.
og dbu. kunne i virkelig ikke finde 5 lande der støttede en anden kandidat, end don infantino?
Ynkeligt
Skrevet af sterhard
No discrimination er en genial løsning .Større signal end regnbuen
Skrevet af Corbo
Hvis du kun ser bogstaverne, bør du nok ikke omtale andre som tosser, men derimod gøre dig mere umage for at forstå det bagvedliggende.
Skrevet af Michelino
Det er et helt omkostningsløst argument fra bold.dk, og jeg giver ærlig talt intet forbold.dk´s statement.
At være moralsk på andre enkeltpersoners vegne er noget af det mest hykleriske og indsigtsløse, jeg kan komme i tanke om. Der hersker ingen tvivl, at havde bold.dk´s klummeskrivere været i Kjærs sko - herunder Kjærs prægninger, historie / traumer herunder transgenerationelle, som alle har - ville de have ageret på nøjagtig samme måde. Alle har potentialet til både det bedste og dårligste, menneskeheden kan præstere i sig.
Den moralske fordring til den enkelte (i det her tilfælde arbejdstager) må adskilles fordringen til det kollektive f.eks. organisationer, virksomheder m.v. (her arbejdsgiver). Uanset eksponeringen som fodboldstjerne og at lønnen er usammenlignelig, er der en fødekæde ift. ansvar og forpligtelse. Det svarer til, at vi bebrejder en ansat hos Mærsk eller Arla for deres arbejdsgivers samhandel med Qatar eller ageren under Muhammed-krisen, og forventer, at enkeltpersoner skal bære et fælles kors, når det f.eks. er DBU´s, FIFA´s ansvar.

Hvis bold.dk seriøst mener, at Kjærs opgave og pligt skal de være foregangsmedie og straks ophøre med at rapportere fra og skrive om VM i Qatar eller andet FIFA relateret. Alt andet er dobbeltmoralsk.
Skrevet af Steve Highway-61
Enig. Bold.dk melder sig desværre bare i koret af fagjournalistiske medier der har forladt deres faglighed og blevet politiske. Ekko gjorde det sammen for få år siden.

Nu er man fra et førende fodboldmedie ligefrem igang med at smadre slutrunden for en unik generation af spillere som er igang med deres sidste VM. I dag kunne man se hvor meget kampagnen har præget holdets indsats negativt. Trist men forventeligt på denne klode. Derfor. Bak op om kampagnen mod de idealistiske intriger. Med indlæg. Bagefter se Riget Exodus.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Julius Juhl Mortensen
Lad nu bare forhelvede vores drenge spille fodbold
annonce
0