Snak

Mere indhold efter annoncen

Klumme: Hvem sætter holdet i AGF?

Skrevet af bold
man 4. apr 06:01

Sportschef Stig Inge Bjørnebyes beslutning om, at Jon Dagur Thorsteinsson ikke skal stå til rådighed for David Nielsen, rokker ved den rollefordeling, der normalt er i en fodboldklub, mener bold.dk’s chefredaktør René SchrøderLæs hele nyheden her
Skrevet af T-Knogle
Hold kæft hvor bliver der spekuleret ved Bold “Hvem er det egentlig der sætter holdet” - Fald ned og se på situationen. Jon spillede da der var en chance for at komme i top 6, nu handler det om at bygge et slagkraftigt hold op til næste sæson, og der er Jon ikke en del af AGF. Både Bjørnebye og David Nielsen udtalte at beslutningen blev truffet i fællesskab, selvom det var Bjørnebyes forslag, (men det citat blev behændigt udeladt af Bold artiklen) så det er vist vanskeligt at koge mere suppe på den.
Skrevet af Slettet(380858221805)
Den er svær. Spillerne må aldrig stå over holdet. Du vil som træner/leder i mange henseender, skulle gå på kompromis med ledelsesstilen hvis en spiller agerer uundværlig. Jeg synes i dette tilfælde, at Stig gør det rigtige, og overruler David. Sidstnævnte vil altid stille stærkeste hold hvor førstnævnte skal tænke klubmæssigt strategisk. Det vil få katastrofale følger, hvis spillerne begynder at spekulere i, at misligholde deres kontrakt for egen vindings skyld. I tilfælde af transferfrihed, så scorer spilleren hele økonomien selv, og klubben står tilbage med et rundt nul. Vil en spiller ikke forlænge, så er det endte ud af vagten eller på bænken. Smart af Stig, men ærgerligt for David
Skrevet af Rundsaven
Tror også artiklen bygger på ken ilsø oplæg i inside i går.
Skrevet af Spoonman
Der er stadig en 7.-plads og evt. Europa-kval at spille for. Det skal man ikke pisse væk ved ikke at stille i stærkeste opstilling. ISÆR i en kamp med 4 karantæner og diverse skader oven i!
Skrevet af Slettet(140658231801)
Men AGF skal ikke gå efter en Europa kval. Det er de ingenlunde gode nok til, med eller uden JDT.
Tror bold.dk skal gå tilbage til de gode gamle dyder, hvor man ikke behøver at tilpasse sine artikler for at få folk til at læse dem. Det er en ommer bold.dk.
Skrevet af 8000Aarhus1880
Kobey
Nej, lad os lade være med at gå efter 7. Pladsen. De 3 point er umulige at hente. Vi må hellere gå efter uafgjort i de resterende kampe.
SELVFØLGELIG skal vi da gå efter en 7. Plads....
Skrevet af ulricht
Fint at gå efter at vinde alle kampe og dermed 7. pladsen. Selvfølgelig. Men så er det altså heller ikke federe at starte i xx kval til en dårlig euroturnering, hvor vi skal gå på kompromis med hele opstartens opbygning. Desuden er dette AGF hold jo slet ikke i en stand, hvor Europa giver mening.

Det er langt vigtigere at finde de rette løsninger med henblik på næste sæson.

Håber Stig og David finder ud af det. Jon er super velkommen til at signe en ny kontrakt, hvis han er klar på det. Ellers kan han hygge sig for sin høje løn, og så kan de unge forhåbentlig få tiltrængte chancer for at spille i dette forår.

At så Lund spillede, gav ikke meget mening for mig. D´alberto ville have været en løsning. Men Lund?

Noget giver altså ikke 100% mening hos AGF i det her
Følger kun éen klub i verden som ægte fan. Det andet er for poppet!
Skrevet af Zalayeta
Det er så let at være klumme-skriver, men det kræver meget at være sportschef og cheftræner..
Skrevet af TheUnitedWay
Meget enig. Det er altså træneren og ikke Stig som skal sætte holdet. Det andet er noget rod.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Kompis
DN skal selvfølgelig sætte holdet. Men når det så er sagt, er det helt fair, at ledelsen sætter JDT på bænken. JDT smutter uden AGF får en krone for ham. Han har afvist alle forhandlinger om en ny kortrakt, da han ville undersøge markedet og sine muligheder. Dermed har han også meldt sig ud af holdet og der skal ikke bruges energi og spilletid på ham. Det er jo ikke fordi han hver gang gå på banen og løfter holdet. Tvært imod. Så for truppens skyld, er det eneste rigtige at gøre, at se bort fra ham.
Skrevet af Agervig78
Stop nu. Det sker jo overalt hele tiden. Se bare Stryger i Udine.
Fulham FC - COYW! Borussia Dortmund - Echte Liebe! SønderjyskE - Næsten tyske! Svendborg forenede Boldklubber
Skrevet af Slettet(380858221805)
Enig Agervig, og set ud fra et forretningsmæssigt synspunkt, så er det helt forståeligt. Transfersummer skal tilfalde klubberne, ikke omvendt via store sign on fees til den enkelte spiler og dennes agent
Skrevet af LOPPOL
Stop nu. Det sker jo overalt hele tiden. Se bare Stryger i Udine.


Hvornår er det sidst sket i Superligaen?
Skrevet af Slettet(380858221805)
LOPPOL

Det er sket før, bl.a. med Riza Durmisi i Brøndby
Skrevet af LOPPOL
Det er sket før, bl.a. med Riza Durmisi i Brøndby


Hvornår?

Af hvad jeg kan se, fik Durmisi 90 min. spilletid i 28 ud af 33 mulige Superliga-kampe i 15/16-sæsonen (sæsonen før, han skiftede til Betis).

I de sidste 20 Superliga-kampe i den sæson var han kun ude pga. karantæne.
Skrevet af TheUnitedWay
Det handler overhovedet ikke om hvorvidt det giver mening at bænke JDT ( Det mener jeg personligt at det gør. ) Det handler om at det er David Nielsen som må træffe det valg. Hvad har vi en træner for, hvis det er Stig som sætter holdet?
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af LOPPOL
Det handler overhovedet ikke om hvorvidt det giver mening at bænke JDT ( Det mener jeg personligt at det gør. ) Det handler om at det er David Nielsen som må træffe det valg. Hvad har vi en træner for, hvis det er Stig som sætter holdet?


Er du sikker på, at du ikke overdriver en smule? Der er ikke andet i træneropgaven i AGF end at lade én spiller blive ude af truppen?

Eller omvendt: Sportsdirektøren har truffet alle beslutninger omkring, hvordan holdet skal sættes? Fx mod Vejle i weekenden?
Skrevet af fcmidt1650
Chefredaktør mener end antyder at det er SIB der sætte start´11, for der efter at modbeviser det. Hvordan skal det så forstås, jo han siger jo netop at SIB ikke vil have JDT med fordi klubben skal bruge deres unge spiller. Men DN bruge så en spille på 31, ikke at jeg har fuldstændig styr på AGF´s trup men jeg tænker ikke OL er en af de unge.

Det er jo et kald bevis på at DN sætte start´11, så hvad vil chefredaktør med spørgsmål som "Hvad bliver det næste, sportschefen skal indover i forhold til trup- og holdsammensætning? Start 11’eren? Hvem der skal skiftes ind og ud undervejs i kampene?"
, måske bare være en trold, jeg ved det ikke.

Men jeg synes chefredaktør skylde en forklaring på hvad han mener er en sportsdirektørs opgave er, for hvis det ikke er at stille en trup til rådighed for træner, så er der vel kun at ansatte/fyre træner tilbage.........
Ikast FS / FCM siden 77
Skrevet af Toon Toon!
Spøjst at denne situation kommer bag på en redaktør på Bold.dk som burde have fodboldindsigt.

Alt hvad der er kommunikeret fra AGFs side om dette er klart og giver god mening. Se blot første kommentar til artiklen - det er ikke så svært.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
annonce
0