Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af LOPPOL
https://www.berlingske.dk/sport/durmisi-lejr-raser-over-broendby-tilbud

Det står endda i artiklen, at det ikke handler om kontrakten.

Så det er da på ingen måde sammenligneligt med dette tilfælde?
Skrevet af Slettet(380858221805)
Du har ikke læst det hele

Sakset fra artiklen i Berlingske

BT har imidlertid talt med Riza Durmisis morfar og repræsentant, Nadi Selimi, og han mener, at årsagen til spillerens bænkplads snarere skyldes problemer med at forlænge kontrakten trods flere møder med Riza Durmisis repræsentanter.
Skrevet af LOPPOL
Han mener, at der er tale om det. Både træner og sportsdirektør afviser, og der er alene tale om en bænkplads og ikke en udelukkelse af truppen.

Det er ikke et særligt godt eksempel på en spiller, der er udeladt af truppen, fordi vedkommende har kontraktudløb.
Skrevet af JLS
Altså hold nu for pokker med det der "godt de unge får chancen".. Det er snart set så mange gange, at når de unge får chancen, så går det galt.. Se blot på pokalen de sidste år, hvor man har været tæt på exit til sågar Marstal/Rise olign fordi, der har været for mange unge med.. Og enhver ved sq da, at JDT ikke bliver erstattet af en af de unge.. Sådan en "kapacitet" bliver da selvfølgelig - som i SELVFØLGELIG erstattet af en på samme, eller bedre niveau til sommer..

KSDH..
Skrevet af Eskapisten
Kære René Schrøder

Hvis man skal mene noget og stå offentligt frem med det som chefredaktør for et stort medie, så skal man have sin research på plads. Og hvis man er chefredaktør for et stort fodboldmedie, så ville det være klædeligt, om man gik forrest og hæv nogle nuancer med i sine meninger/‘analyser’.

David Nielsen udtaler ordret, at det ‘er en fælles beslutning’ at Jon Dagur ikke spiller. Det er muligt, at det ikke er David Nielsens påfund, men han bakker fuldstændigt op om det. Jeg er klar over, at det sandsynligvis ødelægger din clickbait vinkel. Men formentlig er Stig Inge bare ude og fortælle, at det er hans beslutning, for at tage presset af David Nielsen. Det passer ikke ind i den konstruerede fortælling om en magtkamp i AGF, og det kræver reelle analytiske egenskaber at nå frem til den konklusion.

Et godt råd herfra. Hvis ovenstående makværk er, hvad bold.dk kan trække sine meninger op til, så bør i nok ikke have nogle meninger. Det der præsteres i denne ‘mening’ er i hvert fald et makværk af dimensioner.

Skrevet af T-Knogle
@LOPPOL
Stop nu. Det sker jo overalt hele tiden. Se bare Stryger i Udine.


Hvornår er det sidst sket i Superligaen?


Det sker lige nu i FC Nordsjælland med Tochi Chukwuani, men når det foregår i en klub som alle er ligeglade med, så bliver det ikke til en shitstorm i sportspressen, selvom et stort dansk talent der bliver sat bagud i sin udvikling umiddelbart burde være mere forkasteligt, end en forkælet islandsk spiller der har virket ugidelig i det seneste halve år.
Skrevet af LARSENSmening
DN har på det sidste udvist en meget defensiv / negativ instilling i optakten til AGFs kampe. Tydeligt at det nu er SIB som sætter holdet. Tror DN sidder MEGET løst i sædet.......
LARSENsMening
annonce
0