Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Tenver237AndCounting
Bliver spillernes udstyr ikke tjekket i spillertunnellen i prof. fodbold?

Det bliver jo ikke tjekket, når de allerede er begyndt at løbe på banen.

Så, denne spiller, om det så var 3. målmand eller en anden, får slet ikke lov til at løbe på banen. Dvs. holdet får sandsynligvis slet ikke lov til at løbe på banen, før alle spillernes udstyr er i orden.

Så, det bliver nok en lidt kortlivet proces.


Man kunne selvfølgelig godt løbe på banen med korrekt udstyr og så skifte anførerbindet bagefter. Men er vi ikke ude i noget, der virker lidt for "barnligt" så?


Men, det kan da godt være, at et bestemt anførerbind ikke indgår i den del af udstyret på den måde, men alle spillernes støvler etc. bliver jo tjekket nede i spillertunnellen, så hvis det var, ja, så skulle man så tage det på oppe på banen, modtage et gult kort med det samme, og ja, hvad så.


Jeg tror ikke man skal regne med at kunne spille med det, da alle spillernes udstyr skal være i orden, hvis de skal være på banen.

Men jeg ved ikke helt præcist reglerne omkring anførerarmbånd (fodboldloven og turneringsregler).
Skrevet af apb
Hov hov. I glemmer at vi er Danmark. Frihedens beskyttere. Ytringsfrihedens højborg. Tolerancens hjemsted. De svages hjælpere. Men altså hvis det skal til at koste noget så kan I nok forstå at vi hellere vil hjælpe os selv.
Er temmelig træt af denne selviscenesættelse fra DBU og Hjulmand omkring landsholdets helt særlige betydning og moralske overlegenhed. Vi er som folk er flest og lad nu være med at bilde folk andet ind.
Skrevet af hilarius
Glimrende klumme.
Det er bare vigtigere end nogensinde at stå ved vores værdier.
Tag det gule kort, lad det gøre lidt ondt.
Skrevet af poh
Vrøvl. Det hører vel med til sagen at Simon Kjær formentlig vil få en advarsel pr kamp han stiller op i med det bind? Så han ville automatisk få karantæne efter to eller tre kampe? Helt forståeligt man ikke vælger den løsning. Men træneren og spillerne kan jo nævne de kummerlige forhold ved pressemødet eller i flash interviews efter kampen, hvis det ligger dem på sinde? Eller råbe equal rights for all direkt ind i kameraet under jubelscenenerne? De armbind er jo et eller andet sted totalt ligegyldige - folk taler om sagen nu. Det er det der er pointen.

No hate, just debate. God kamp til alle :D
1. Klaus Lykke 2. René Henriksen 3. Jan Bjur
Skrevet af SotD
Hvis man kun læser det analogt, så ja. Men filosofisk, så nej. Min pointe, noget som jeg talte med min far om, der som 16-årig cyklede med illegale blade og flyveblade under 2. verdenskrig, er, at vi kan have nok så forkromede holdninger til, hvorledes andre bør og skal handle, når de personlige konsekvenser er fraværende.

Det er sådan set ligegyldigt om du læser det analogt eller filosofisk, så er sammenligningen virkelig ikke ret god.

Jeg forstår til fulde pointen, at der er forskel på hvorvidt der er konsekvenser eller ej, men at sammenligne en bøde til millionærer eller et gult kort til en fodboldspiller, med risikoen for at blive slået ihjel eller mishandlet og aldrig se sin familie igen - den er så voldsom at den ikke har nogen gang på jord.

Der findes ikke et menneske på det her forum, som ikke støtter en klub, som ikke har knæfald for UEFA, og dermed også lidt mindre direkte for FIFA.

Nu er der altså forskel på UEFA og FIFA - og at man støtter en fodboldklub betyder ikke at man gør knæfald for hverken den ene eller den anden organisation, som disse klubber er tvunget til at indgå relation med, hvis de skal kunne drive deres virke på en professionel skala. Du gør jo heller ikke knæfald for regeringen bare fordi du er dansker. Demokratiet, bevares, men da ikke for dem andre har valgt ind til at bestemme. Det er en direkte noller tilgang.

Vis mig den person herinde med 100 % konsekvens i sin dagligdag, med al den ubekvemmelighed den medfører, som ejer et stykke elektronik uden kinesiske reservedele, der er fabrikeret under slavelignende forhold. Splinten og bjælken.

Det er dælme også et besynderligt besyv. Det er ikke muligt, at leve i den moderne tidsalder i et vestligt land, uden at være en del af udviklingen - uden man af den årsag skal tillægges en del af skylden for andre mennesker eller organisationers forfald og korruption. Du skal AKTIVT fravælge alle de ting der er blevet normen i det land du er født i for at kunne have en ren sti. Du skal fravælge fjernvarme, fordi det fjernvarmeselskab du er tilknyttet køber russisk gas, du skal fravælge alle jobmuligheder der ikke ligger indenfor cykelafstand, du må ikke tage et job hvor der er PC, eller mekaniske virkemidler som en nødvendighed, du må ikke tage et job hvor du skal have en arbejdstelefon osv., osv., osv.

Af og til skal man droppe det her overdrev med at så tvivl om andre menneskers etik og moral, bare fordi virksomheder som Apple, Microsoft eller den danske stat træffer nogle tvivlsomme beslutninger. Ja man KAN vælge at leve som en stenaldermand i de danske skove og modsætte sig alt civilt - men så har man jo i hvert fald også totalt og aldeles meldt sig udenfor muligheden for at gøre verden til et bedre sted for andre mennesker end sig selv. Er det bedre, at leve i en egoistisk tilværelse, hvor hvis blot man har det godt med sig selv, så kan resten af verden brænde uden man skænker det en tanke?

Lad os nu for fanden få proportionerne lidt på plads. En fodboldspiller skal ikke sammenlignes med en der kæmper mod folk med geværer. En fodboldfan skal ikke have skylden for at FIFA er nogle båtnakker.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Bliver spillernes udstyr ikke tjekket i spillertunnellen i prof. fodbold?

Det bliver jo ikke tjekket, når de allerede er begyndt at løbe på banen.

Så, denne spiller, om det så var 3. målmand eller en anden, får slet ikke lov til at løbe på banen. Dvs. holdet får sandsynligvis slet ikke lov til at løbe på banen, før alle spillernes udstyr er i orden.

Så, det bliver nok en lidt kortlivet proces.

Man kunne selvfølgelig godt løbe på banen med korrekt udstyr og så skifte anførerbindet bagefter. Men er vi ikke ude i noget, der virker lidt for "barnligt" så?

Hvis det er "barnligt" så er det meste aktivisme jo barnligt.

Man kunne jo, uden de helt store problemer i øvrigt, få udarbejdet et anførerbind, som på den ene side er helt klassisk, og hvis man så lige vender det på vrangen er regnbuefarvet. Så man ville sagtens kunne stå og se alm. påklædt ud i tunellen, og så vippe det rundt, når man står og synger nationalsang. Den stopper man jo ikke fordi der står en mand og mangler en benskinne, eller hvis han har glemt at tage en ørering af. Det klarer man så bagefter.
Silkeborg IF
Skrevet af jesperyellow
Dybt uenig. HJULMAND mister fokus fordi danske medier forventer noget af ham som er uden for hans ansvarsOmråde.
Det kan koste fokus på fodbold og vi kan ryge ud efter gruppespillet.

Og er det så bold.dk vi skal sige tak til…???
Skrevet af Slettet(101631231501)
Mærkeligt han ikke kommenterer at de igår kørte formel 1 i Abu Dabi eller spillet finale i Golf i Dubai - hvorfor ikke ? Fordi der vil en dum lille klummeskriver ikke få opmærksomhed.

Hej ponyben, du lyder som et rart menneske. Må dog lige informere dig om at både Vettel og Hamilton viste deres støtte til LGBT+ ved grandprixet i Abu Dhabi, hvor de bar hjelme eller trøjer med regnbuefarver/statement. Dette var til trods for, at F1 også har strikse regler mod at sende budskaber. Vettel udtalte:
“I’m happy…they can disqualify me. They can do whatever they want to me, I don’t care. I would do it again.”

Så sådan er der jo så meget.
Skrevet af Slettet(101631231501)
I øvrigt er de mange eksempler på whataboutisme, i kommentarfeltet, tegn på, at sportswashing lever i bedste velgående og virker som det skal.
annonce
0