Snak

Mere indhold efter annoncen

KLUMME: Hvor er dine nosser, Hjulmand?

Skrevet af bold
man 21. nov 13:06

Det er simpelthen for vattet, at DBU med Kasper Hjulmand i spidsen dropper OneLove-anførerbindet, fordi anføreren får et gult kort, mener bold.dk-podcastvært- og klummeskribent Sandro Spasojevic.



Læs hele nyheden her
Skrevet af Common sense

Hørt !
Skrevet af mofo72
Word.💪
Det er ikke noget der hedder fortjent i fodbold! FA er simpelthen blevet for meget.
Skrevet af MesutCazorla
Han skulle nok lige have trukket luft ind, og så tænkt nogle af sine argumenter igennem igen, før han lagde klummen ud.
Skrevet af Ponyben
Kæft en gratis idiotisk klummeskriver. At give hjulmand skylden, når alle andre lande ikke gør det. Hvis klummeskriver Spasserovic ikke har opdaget det så er vi til vm for at vinde fodboldkampe og ikke for at demomstrere for lgbt personer og klummeskrivere. Mærkeligt han ikke kommenterer at de igår kørte formel 1 i Abu Dabi eller spillet finale i Golf i Dubai - hvorfor ikke ? Fordi der vil en dum lille klummeskriver ikke få opmærksomhed. Mener han virkelig at Hjulmand skal svække holdet, kan ihvertfald lige se at England spiller med normalt armbind. Helt ærligt klummeskriver, billige point kan du få nede på LGBT baren.
Skrevet af Juniorx
Jamen så skal Bold.dk da bare vise vejen nede i Qatar. De er jo klar til at gå forrest, koste hvad det koste vil.

Syntes det er alt for nemt at mene hvad andre skal mene mens man sidder i Danmark og har sit på det tørre!!
Man kan jo starte med at finde et spejl og se om man selv er klar til at ofre sine drømme for en større sag.
Skrevet af Detstrafbart
Tak for dagens grin, Ponyben. Du gør dig sgu umage :).

Klummen er on point.
Skrevet af LFC forever
Klap nu kaje din klaphat. De kan da ikke spille med det armbind hvis anføreren starter med et gult kort
Skrevet af Vagn1896
Helt enig men skibet er for længst sejlet fra land vm er startet og alle ligegyldighederne står nu i kø….nu diskutere vi anførerbind imens tusindevis af børn har mistet en forældre så vi kunne spille fodbold….næsten ligesom samle mærker i Bilka vi har det bare alt for godt i den vestlige verden….og så længe vi hopper med på vognen alle inklusiv så har vi prostitueret os til at acceptere Qatar og deres slaveri….

Fodbold er med afstand den mest rådne sport på jordens overflade….
Skrevet af sterhard
Hele holdet kunne jo spille med regnbuefarvede pandebånd, som vel næppe vil resultere i 11 gule kort. Og hvis det gør, vil FIFA blive endnu mere til grin end de allerede er
Skrevet af Lindhardt
Det for trist at de fodbold hold der nu har valgt og spille vm ikke kan få ro til det..Ja det er noget lort med de forhold der er dernede, Men så må man jo vælge det fra, og sige man ikke støtter det.. Det samme med Tv2 der vælger og fyre Brian Laudrup pga han har lavet en reklame fra Qatar, men de vælger så og sende alle kampe dernede fra og støtte op om det på denne måde.. Forstå mig ret jeg syntes ikke tingene er okay med måden de arbejdere har arbejdet under, men jeg elsker fodbold og vm.. Syntes det ikke er nemt for nogen den her debat. Løsningen ville have været at alle hold havde boycottet vm..
Skrevet af MesutCazorla
Klummen er on point.

Når argumenter som, at Oliver Christensen bare kunne starte med anførerbindet og så blive skiftet ud efter et minut, er blandt skribentens argumenter, så er man helt bestemt ikke on point. Der er intet rationelt ved det argument.
Skrevet af SedenUnited
Hvad med at Bold.dk boykotter VM og ikke sender journalister derned? Bold.dk tjener styrtende på alt denne omtalt. Dobbeltmoralsk?
Lidt ligesom den agenda TV2 kører. De tjener styrtende på deres rettigheder ...

Hvorfor var der ikke denne omtale af Qatar under håndbold VM i 2015?

Hvordan er det Hjulmands opgave? Her kan det konsekvent gå ud over det sportslige. Et potentielt rødt kort kan ødelægge turneringen. Omtalen er jo ligeså vigtig!
Skrevet af raNdOMiNAtoR
Hvor er din hjerne, Sandro Spasojevic?

Det er noget af det dummeste, jeg har læst i denne uge.

Et gult kort vil hæmme Simon Kjær og landsholdet. Hvorfor så overhovedet møde op til at starte med?

Benyt i stedet en af de mange budskaber, som FIFA promoverer.
Skrevet af Dodge
1: Et armbånd har intet med fodbold at gøre. Fuldstændig ligegyldig.
2: Signal? Glem signalerne. Fodbolden ændrer intet. Hvor mange gange har vi ikke set ´Say no to Racism´. DET HJÆLPER INGENTING!!
3: Det er nosseløst at ændre sin egen mening. Så helt enig med overskriften. Indholdet er ligegyldigt.
4: At alle nationer ikke går sammen om at boykotte ET ELLER ANDET under det her latterlige VM er totalt til grin.

Qatar har ingenting med fodbold at gøre. FIFA er afhængige af landene. Så gå dog sammen en gang for alle.

Skrevet af Ponyben
Efter lige at have trukket vejret, så er vi altså dernede for at spille fodbold.
Kan Sandro forklare symbolværdien i at man svækker sit hold med en advarsel - som sikkert bliver givet i spillergangen, hvor bindet bliver flået af og erstattet af et lovligt - så ingen når at se det - hvis det ikke tages af erstattes det gule kort jo med et rødt.
Hvor kunne det være smukt at se Eriksen med et regnbuefarvet armbind skriver Sandro. Hvorfor skal Sandro eller andre tvinge Eriksen til at demonstrere for en andens seksualitet - for han har vel ikke spurgt Eriksen. Hvorfor er vores klummeskriver ikke selv taget derned og løber op og ned af gaden med sit regnbueflag - for det kunne da være så flot - Næ sidde hjemme og gale af de andre , det er hvad han kan magte og for at bruge klummeskriverens ord " Nogle gange koster det i livet at stå op for værdier, man tror på." Og Eriksen tror påfodbold, selvom det lige var ved at koste ham livet - Næ Sandro, tror du på noget, så må du selv afsted med flaget, fremfor at gemme dig bag andres skuldre og hyle op med koret.
Skrevet af Osho
Vagn👍
Sterhard👍
Skrevet af Zola
Det er altid let at kritisere andre, når man ikke selv har noget på spil.

Problemet i denne sag, er at man har "truet" med at tage det på, og når tingene bliver sat på spidsen, gør man det ikke alligevel.

L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af rolig
kuk kuk Sandro.
Skrevet af A.K.M
FIFA er da fuldstændig ligeglade med nogle få lande i nord Europa + det løse, næste gang bliver VM i Saudi Arabien og Europa har lige så stor betydning som elbiler har på klimaet
Skrevet af slejser kongen
ej stop nu det pis mand !!!!!!.. det ska fandme ik vaere op til landstraeneren at lege politiker og pikspiller..
dem som har et problem kan fandme selv tage til Qatar og lave deres egen demonstration.. naa nej, det toer man jo ikke.. lad vaere med at toerre den af paa andre.. i har slet ik ret til at bestemme hvilken holdning vores landstraener skal dele.. hans job er fodbold, fodbold og fodbold.. faa jer selv nogle nosser fremfor at sidde bag en skaerm og lege retfaerdigheds kriger..
AaB - 4 life Real Madrid CFC !!
annonce
0