Snak

Mere indhold efter annoncen
Og der lyder mit spørgsmål så: Har DBU været dygtige nok til at skærme spillerne og landstræneren for alt det, der handler om værdipolitik, menneskerettigheder, aktivisme osv.?

Det er så hamrende ironisk, når det kommer fra én af de journalister, der selv har været foregangsmand for de politiske snakke.
MesutCazorla@ :
Spot On 👍
kimjen
Den rammer han meget godt.
Jeg kan kun sige skam jer. Derefter Christian e er en fantastisk klub spiller. Men med tanke på det der ramte ham og dk sidste år og med respekt for Christian. Så burde Hjulmand sætte ham på bænken
For hvad skete der uden Eriksen sidste år. Damsgaard og mæhle blomstrede. Når Eriksen er med skal bolden over ham og det bremser fremgangen
Peter Møller har med al tydelighed vist, at han ikke er sin opgave voksen.

Det er helt simpelt. Boykot VM og bliv hjemme - eller tag afsted og kæmp med alt hvad I har for at vinde.

Den her bløde mellemvare med, at "det rumsterer i baghovedet" og symbolhandlinger uden indhold, som man ikke engang tør stå ved fordi det er farligt at få et enkelt fucking gult kort.

Spillet på banen og alt piveriet udenfor har konkurreret i pinlighed, og jeg ved ikke, hvem der vandt.
Det lyder simpelthen så hult når en journalist råber at det er DBU’s skyld at fodbold og politik er blandet sammen. Det er vel for helvede jer journalister der er gået til spillerne med de fuldstændigt latterlige spørgsmål. Ret dem dog for filan til dem der rent faktisk har ansvaret nemlig FIFA. Så kig dig selv i spejlet når du råber at spillerne skal. For det skal den samlede sportspresse i sandhed også gøre! Lad være med t vaske dine hænder. Landsholdet har leveret på uhørt lavt niveau, men det har den danske journaliststand i dén grad også!
Man kan vel ikke forvente, at fodboldspillere er hjernedøde idioter, der ikke lægger mærke til, hvad der sker omkring dem? “Hold kæft og spil fodbold” er lige så stigmatiserende som 1960’ernes budskab til kvinder: “Hold kæft og vær smuk”.

Tror da, andre landes spillere også har det i baghovedet: Der ligger fattige lig under det græs, de spiller på
Denne leder lyder satme hult når Bold.dk netop i måneder havde kørt den politiske og moralske agenda langt højere end det sportslige!

Javist kørte de fleste medier herhjemme den politiske agenda, men Bold.dk er i modsætning til andre medier et rent fodbold medie hvor man netop derfor burde have haft langt mere fokus på det sportslige end det politiske.

Derfor lyder det helt vanvittigt hult at komme her bagefter og angribe alle andre end sig selv for at landsholdet tydeligvis var påvirket af en agenda man selv var fortaler for, for hvad fanden havde man regnet med?

Jeg skrev for lang tid siden at dette ville påvirke spillerne og selvom det selvfølgelig ikke er hele forklaringen så var den medvirkende for når der ikke gives absolut optimale betingelser for atleter ja så højner man risikoen for fiasko - det er vel egentlig ikke rocket science skulle man mene. Og Bold.dk sammen med resten af pressen har derfor så afgjort et medansvar herfor, som man tydeligvis med denne leder viser man ikke fatter.

På den anden side kan man jo nu fortsætte sin agenda herinde ved at redde verden under dække af at være et fodbold medie.
Shamran>>

Jeg har ikke set kampene, men måske var Danmark bare ikke bedre end til at ryge ud i gruppespillet?

Alt det politiske må jo nødvendigvis følge med, når en stenrig autokrat-stat uden fodboldkultur kan købe sig til et VM og endda rykke det fra sommer til vinter
Det mest overraskende er, at de fem udskiftninger intet ændrede. Det var et totalt handlingslammet hold på banen og uden for banen. Der var ingen der tog ansvar, ingen der skreg, at nu må vi vågne op. Alle kikkede mystisk ned i jorden hele tiden i stedet for at tænke: vi spiller for vores lands ære nu i det mindste. Men nej. Jeg tror Hjulmands optakt til kampen har fejlet totalt eller også så havde spillerne ingen respekt for ham, og var ligeglade med det hele. Sådan virkede det set udefra af en hel nation i chok og resten af verden. Hjulmand er den sødeste fyr, men han aner ikke hvordan og hvornår man går at være blød til hård, når det er påkrævet.
annonce